ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Aνάπλαση στην πλατεία του Αγίου Παύλου σε εξέλιξη

Η ανάπλαση στην πλατεία του Αγίου Παύλου βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη αναφέρει στον λογαριασμό της στο F/B η κ. Νατάσσα Αργυροπούλου.

Μια ακόμη γειτονιά της πόλης μας, για την ακρίβεια ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο - Αγίου Παύλου, Μυστρά, Κυνουρίας, Αρκαδίας - ανακαινίζεται ήδη εκ βάθρων.

Με αμείωτη ένταση και πάντα με το ίδιο μεράκι και αγάπη.

Συνεχίζουμε.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμείς από το δικό μας μετερίζι έχουμε να αναφέρουμε: Πράγματι η δημοτική αρχή έχει δώσει έμφαση σε πλατείες - αναπλάσεις - και σε κεντρικά σημεία της πόλης , και θα μπορέσει να τα επικαλεστεί σε λίγους μήνες εν όψει των δημοτικών εκλογών.

Στον αντίποδα , οι συμπολίτες μας , οι οποίοι/ες παρακολουθούν μια σειρά επεμβάσεων από τη δημοτική αρχή , σε πλατείες και σε κεντρικά σημεία , και διαπιστώνουν επί δεκαετίες - καθημερινά  - ότι δεν υπάρχει καμία παρέμβαση του Δήμου Γλυφάδας στην συνοικία τους , την γειτονιά τους , έξω από το σπίτι τους , θα συμμερισθούν τα έργα της δημοτικής αρχής , η θα μπουν σε μια περίσκεψη ότι είναι προτιμότερο να ισχύει αναλογικότητα στην διαχείριση των δημοτικών κονδυλίων, άρα να γίνονται επεμβάσεις και στη γειτονιά τους ; 




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Aνάπλαση στην πλατεία του Αγίου Παύλου σε εξέλιξη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">