ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ηπειρωτών "Η ΠΙΝΔΟΣ"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας "Η ΠΙΝΔΟΣ" το Σάββατο 12-1-2019 και ώρα 20:30 στο κέντρο «Λιθαρίτσια» στην Άνω Γλυφάδα. 

Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γεώργιος Παπανικολάου, ο πρώην Δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος κ.Κ.Κόκκορης, η Αντιδήμαρχος κ.Άννυ Καυκά, ο Αντιδήμαρχος κ.Δ.Νιτσιόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και τομεάρχης αθλητισμού κ.Π.Δορκοφίκης, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής κ. Ν.Παπάζογλου , ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος κ.Στ.Γεωργούλας, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος κ.Γ.Αγγελόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος κ.Δ.Τσακίρης, ο δημοτικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου κ.Ν.Λεβετσοβίτης, ο δημοτικός σύμβουλος και αναπληρωτής Γραμματέας προγράμματος Ν.Δ. κ.Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Εθελοντικής Προστασίας Γλυφάδας κ.Στ.Θεοδοσόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος κ.Γ.Τζούβελης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος κ.Ν.Νικολάου, ο πρώην Αντιδήμαρχος και μέλος του Δ.Σ. του ν.π. ΚΑΠΠΑ κ.Σπ.Δήμου, ο κ.Λ.Τογρίδης Αντιδήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, η Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης κ.Μ.Κουρή, η κ.Τόνια Αντωνίου υποψ.βουλευτής (ΚΙΝΑΛ), ο κ.Ηλ.Σώζος υποψ. Περιφερειακός σύμβουλος ν.τ. Αθήνας, η κ.Ελ.Πιερακάκου Γραμματέας τοπικής οργάνωσης Ν.Δ. Γλυφάδας, ο κ.Χρ.Αλεξανδρίδης μέλος του Δ.Σ. του καλλιτεχνικού οργανισμού Ποντίων “ΚΟΠΑ”, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Γλυφάδας κ.Ν.Τσιντής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποντιών Γλυφάδας κ.Κ.Τιλγκερίδης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Λακώνων Γλυφάδας κ.Φρ.Μαυροπούλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου “Ελλήνων Διαδρομές” κ.Δάφνη Χαρίση-Μπίλια, η Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Γλυφάδας κ.Ελ.Καράχου Σκουτάρη, η κ.Αλ.Σιώζου Πρόεδρος της ΈνωσηςΗπειρωτών Βύρωνα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης κ.Ν.Σπέγκος, η κ.Μίνα Παπαευαγγέλου Γραμματέας της Αδελφότητας Ηπειρωτών Αργυρούπολης, η κ.Μ.Ραντοβάνοβιτς εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Προφήτης Ηλίας”, μέλη και φίλοι του Συλλόγου. 

Μετά τον χαιρετισμό του Προέδρου κ.Παντελή Μπουρογιάννη και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου (παιδικό και ενηλίκων) συνοδεία της κομπανίας του Δημήτρη Αχνούλα και του Πέτρου Χαλκιά και στη συνέχεια χορός και Ηπειρώτικο παραδοσιακό γλέντι με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων. 

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας "Η ΠΙΝΔΟΣ" ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και τους χορηγούς για την πολύτιμη υποστήριξη και βοήθειά τους.

Σημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Σε πλήρη αντιδιαστολή των αιρετών της διοικήσεως , καθώς και της αντιπολιτεύσεως , διαπιστώνουμε ότι η αριστερά και εν γένει οι αριστεροί δεν συμμετέχουν συνήθως στα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα.

Καταφανώς δεν απαξιώνουν τους πολιτιστικούς κ.α. συλλόγους , ούτε τους συμπολίτες μας , οι λόγοι είναι διαφορετικής προσέγγισης στην συνύπαρξη με όσους δεν καλύπτουν ορθά το διοικητικό μοντέλο. 

Ορισμένοι άλλοι μπορούν να συνυπάρχουν... και ενίοτε και να συνδιοικούν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ηπειρωτών "Η ΠΙΝΔΟΣ" Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">