ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Τσερκέζος

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Γιάννης Τσερκέζος ιδιοκτήτης του «LocalWebTV», που τα τελευταία χρόνια αναμετέδιδε ζωντανά στο διαδίκτυο τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων.

Ο Γιάννης Τσερκέζος  είχε συνάψει συμβάσεις με τους Δημάρχους,  Αλίμου, Ηλιούπολης, Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Αγίας Παρασκευής, και Αμαρουσίου.

Ο Γιάννης Τσερκέζος, ηλικίας 65 ετών, το περασμένο Σάββατο έπαθε ανεύρυσμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου χθες εξέπνευσε.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, στο Κοιμητήριο της Βούλας.

Ξεκίνησε την δραστηριότητα του στον χώρο της ενημέρωσης και επικοινωνίας το 1995 με την δημιουργία του τηλεοπτικού σταθμού LOCALTV (σήμερα είναι το θεματικό κανάλι NICKELODEON) το οποίο πωλήθηκε εν συνεχεία της βεβαιώσεως λειτουργίας σε συμφέροντα του Β. Ρέστη.

Το 2003 ίδρυσε την εταιρία με τον σημερινό διακριτικό τίτλο LOCALWEBTV.GR με αντικείμενο τις υπηρεσίες στο διαδίκτυο, εκδόσεις , απομαγνητοφωνήσεις, παραγωγή εικόνας και ήχου.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Απεβίωσε χθες αιφνιδίως ο συμπολίτης μας, ιδιοκτήτης του τοπικού καναλιού «Local TV» και συνεργάτης του Δήμου μας, Γιάννης Τσερκέζος, ένας γνήσιος υπηρέτης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς αφιέρωσε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην ενημέρωση του κοινού μέσα από το κανάλι του, στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Το «Local TV» έφερε τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων στα σπίτια μας με ζωντανές μεταδόσεις από πολλούς δήμους ενώ παρακολουθούσε και μετέδιδε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις των θεσμικών φορέων της αυτοδιοίκησης.

Το 2014 ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Γιάννη Τσερκέζο θεσμοθέτησε τη ζωντανή μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων, αλλά και των σημαντικότερων εκδηλώσεων μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης του Δήμου και η εκτέλεση του έργου από τον Γιάννη και τους συνεργάτες του ήταν υποδειγματική.

Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του Γιάννη Τσερκέζου που αφήνει ένα μεγάλο κενό ενημέρωσης στο Δήμο μας και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γενικότερα.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Σημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Είναι ξεκάθαρο ότι τα δυο μέτρα και σταθμά υφίστανται πολλές δεκαετίες στα Νότια προάστια Αττικής. 

Ο Γιάννης Τσερκέζος βρέθηκε στον χώρο της τοπικής Ενημέρωσης αρκετά χρόνια έπειτα από τις Ραδιοφωνικές μεταδόσεις μου με θέμα την δημιουργία τοπικού ΜΜΕ στα Νότια προάστια και κάλυψη των δημοτικών συμβουλίων, εκδηλώσεων, κ.α.

Είναι ξεκάθαρο ότι εμείς προηγηθήκαμε έχοντας προτάσεις και αιτήσεις για την κάλυψη των Δ/Σ ενώ δεν μας συνέδραμε καμία Δημοτική αρχή του Δήμου Γλυφάδας. 

Για τους Αριστερούς δεν υπάρχουν πολιτικές στους Ο.Τ.Α , ενώ υφίσταται η δημόσια Ραδιοτηλεόραση , ώστε να πληρώνουμε συνολικά ανταποδοτικό τέλος και τους προσληφθέντες των κομμάτων εξουσίας , τα οποία έχουν παραρτήματα και τους δικούς τους ανθρώπους στις διοικήσεις και τα έδρανα των οργανισμών τοπικής Αυτοδιοίκησης !

Οι κ.κ. Λανδράκης, Σφακιανάκης , τέως Δήμαρχοι Γλυφάδας, ασφαλώς γνωρίζουν, καθώς και πλειάδα άλλων συμπολιτών μας , προηγούμενων δημάρχων, γιατί προέκυψαν σειρά από διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος μου, καθώς επίσης, ποιο ήταν το αντικείμενο των εκπομπών μας από το 1991 και μετέπειτα, αναφορικά με τα δρώμενα στον Δήμο Γλυφάδας , ο οποίος αντί να στηρίζει τις προτάσεις και τις αιτήσεις των κατοίκων αξιοποιούσε και συνεχίζει να αξιοποιεί κατά το δοκούν.

Επίσης, ο κ. Σφακιανάκης γνωρίζει ποιο ήταν το περιεχόμενο της μελέτης - αιτήσεως μας στον Δήμο Γλυφάδας και τι αφορούσε. 

Επίσης, ο σημερινός Δήμαρχος των ''κουμπάρων'', των συμβάσεων σε ημέτερους, κ.α., είναι σαφές ότι γνωρίζει τι ψήφισαν πέραν των 4.500 χιλιάδων κατοίκων Γλυφάδας και αν ισχύει επί τέσσερα χρόνια.

Ο δήμος Γλυφάδας αυταπόδεικτα πρεσβεύει τους Ιδιώτες και τους ημετέρους , ενώ μια πλειάδα στελεχών αστικών κομμάτων επιθυμούν να εκλέγονται και να αμείβονται από το Δημοτικό χρήμα , ως διαχειριστές του Δημοτικού χρήματος , κατά του Δημότη !

Από το 1991 και μετέπειτα αντί να έχουμε ένα Δήμο στην εκπροσώπηση των δημοτών είχαμε μια έντονη στροφή στον νεοφιλελευθερισμό  και στους ημετέρους συγκεκριμένων αστικών κομμάτων. 

Γιατί δεν υπάρχει στα Νότια προάστια μια Δημόσια η Δημοτική Δομή Ενημέρωσης στα Ερτζιανά που αποτελούσε μεταδιδόμενο μας από τη δεκαετία του 90, ενώ υπάρχουν τόσο στο άλλο μισό του Ν.Αττικής , όσο και σε ολόκληρη τη χώρα ; Και μετά μας λένε ότι κυβερνούν οι κομμουνιστές !!! Είναι δυνατόν οι Αριστεροί να μην μας δίνουν μια ευκαιρία ? 

Καλό ταξίδι στον Γιάννη , και αξίζει να αναφερθεί ότι ενώ γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, ( δεκαετίες ), λίγα 24 ωρα πριν αποβιώσει μου έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook !
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Τσερκέζος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">