ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κοπή πίτας από την «Δυνατή Γλυφάδα»

Δελτίο τύπου εξέδωσαν από την «Δυνατή Γλυφάδα» για την κοπή πίτας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις φίλες και τους φίλους για τη μαζική τους συμμετοχή στην κοπή της πίτας της παράταξης μας, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στα γραφεία μας, Εφέσου 4.

Η παρουσία σας μας δίνει δύναμη για να δώσουμε, όλοι μαζί, τη μάχη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, με όραμα και σχέδιο για την Γλυφάδα μας, για να μην χαθούν οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις που έρχονται.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμείς δεν γράφουμε για  λογαριασμό του συνόλου των συμπολιτών μας , ούτε οι απόψεις μας μπορεί να απηχούν την πεποίθηση του συνόλου, όμως , δεδομένου ότι διοικήσατε τη περίοδο 2010 - 2014 , με εσάς στην διοίκηση του Δήμου χάθηκαν και ευκαιρίες και προκλήσεις.

Είναι γνωστό ότι όσα ισχύουν από το 2014 μέχρι και σήμερα, το 2019 , με την οργάνωση της ΝΔ στον Δήμο Γλυφάδας , ίσχυαν και τα τέσσερα χρόνια της δικής σας διοικήσεως. 

Το πελατειακό σύστημα ήταν δεδομένο επί ημερών σας , όπως και τα πέντε χρόνια διοικήσεως Παπανικολάου , και με χαρακτηριστικότερη περίπτωση τον κατ' επάγγελμα - υβριστή - συκοφάντη - λασπολόγο ''εκδότη'' , ο οποίος ωφελήθηκε τη περίοδο διοικήσεως σας , λασπώνοντας τη ΝΔ και τον Παπανικολάου , ενώ είχε πράξει το ανάλογο εις βάρος σας , πριν το 2010 ! 

Εμείς αδυνατούμε να ακολουθήσουμε αυτό το αχαρακτήριστο ''σύστημα'' συκοφαντίας , και θεωρούμε ότι ήδη έχει καταπέσει στη συνείδηση της πλειονότητας των συμπολιτών μας. Αν τολμήσουν μια σειρά «νέες ηλικίες συμπολιτών μας να συγκρουστούν με το παλιό» θα συμμετάσχουμε στις Δημοτικές εκλογές γιατί θεωρούμε ότι τα κόμματα πολώνουν την κοινωνία.

# Αντί όσων δαπανήθηκαν επί σειρά ετών με το ισχύον ''σύστημα'' , δεν ήταν ορθότερο να ισχύσει το ψήφισμα 4.500 χιλ. συμπολιτών μας για ένα μέσο όλων των Δημοτών υπό την αιγίδα του Δήμου ; 

# Τα ''πολλά'' , των πολλών , πάντα διαμορφώνουν πόλωση , βλέπε Σκοπιανό - Μακεδονία , ενώ το ένα όλων των δημοτών διαμορφώνει νέους όρους κοινωνικής συνοχής και τοπικού πολιτισμού χωρίς κατ' ανάγκη να καταργείτε ο ανταγωνισμός. Διότι ο ανταγωνισμός μπορεί να υφίσταται και στο ένα, αυτούσια , και μεταξύ του ενός σε σχέση με το σύνολο. 

Παράδειγμα: Οι αθλητές ενός συλλόγου, ανταγωνίζονται με τους αθλητές των άλλων συλλόγων, όμως , ανταγωνίζονται και μεταξύ τους εντός του συλλόγου τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κοπή πίτας από την «Δυνατή Γλυφάδα» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">