ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εντονο ενδιαφέρον για την αγορά του MEGA

Mέχρι τα μέσα Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πλειστηριασμού των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος, ιδιοκτήτριας εταιρείας του mega.

Τις τελευταίες μέρες διαπιστώνεται ραγδαία αύξηση του ενδιαφέροντος για την ταινιοθήκη και το σήμα του Mega και δευτερευόντως για τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία, που πρόκειται να βγουν σε πλειστηριασμό.

Ενδιαφέρον δείχνει ο Ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Open, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος επενδύει πάρα πολλά στην απόκτηση του Mega. 

Ενδιαφέρον δείχνει και ο μεγαλομέτοχος των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star, Γιάννης Βαρδινογιάννης, είναι έτοιμος να διεκδικήσει την ταινιοθήκη και το σήμα του Μεγάλου Καναλιού.

Την πρόθεσή του να συμμετάσχει στη διαδικασία πλειστηριασμού των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος έχει εκφράσει και ο εφοπλιστής Ευάγγελος Μαρινάκης, ο οποίος έχει καταθέσει φάκελο στο ΕΣΡ, διεκδικώντας τη μία από τις δύο «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες.

Οι Ιδιοκτήτες , μεγαλομέτοχοι , καθώς και οι ολιγάρχες του μεγάλου κεφαλαίου, τους οποίους υπηρετεί με σύνεση η κυβέρνηση '' πρώτη φορά Αριστερά '' , αποσκοπούν να αξιοποιήσουν την ταινιοθήκη η οποία θα τους φέρει αύξηση του τηλεοπτικού τους κοινού.

Επισήμανση του Γ.Κ: Αν πράγματι είχαμε μια κομμουνιστική κυβέρνηση , θα διαμόρφωνε τους όρους εθνικοποίησης - κρατικοποίησης του Mega , διότι ο Ελληνικός λαός πολλά ζημιώθηκε επί δεκαετίες από τη λειτουργία του εν λόγω καναλιού ώστε να αποσβέσει την ζημία.

Σαφώς δεν διαθέτουμε μια κομουνιστική κυβέρνηση , οι ισχύοντες όροι είναι καπιταλιστικοί , και οι ασκούμενες πολιτικές κινούνται σύμφωνα των ευρωπαϊκών συμφωνιών - συμβάσεων - οδηγιών κ.α., με γνώμονα τα οφέλη του μεγάλου κεφαλαίου.

Επι ημερών ΣΥΡΙΖΑ , τέσσερα ολόκληρα χρόνια , διαπιστώσατε κάποιο καινούργιο δημόσιο μέσο ;

Οι συμμετέχοντες στο mega , κυρίως μια σειρά δημοσιογράφων , έχει μετατοπιστεί σε μια σειρά άλλων ραδιοτηλεοράσεων. Πρόβλημα , ίσως , προκύψει για μια σειρά άλλων κλάδων των εργαζομένων. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εντονο ενδιαφέρον για την αγορά του MEGA Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">