ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Έχουμε κορεστεί από την Ανάπτυξη

Στο προσκήνιο μπορεί να βρίσκονται πολλοί και διάφοροι , όμως σε αντιδιαστολή με όλους αυτούς , όπως διαπιστώνεται επί μεγάλο χρονικό διάστημα , εμείς σιωπούμε.

Η δημόσια σιωπή μας δηλώνει ευθέως ότι σε καμία περίπτωση δεν συμπορευόμαστε με κανένα αστικό πολιτικό κόμμα , με καμία δημοτική αρχή , και κυρίως με την συνέχιση όσων ίσχυαν επί Νεοδημοκρατικών και Πασοκικών κυβερνήσεων. 

Η κοινωνία του παρόντος , σήμερα , έχει να επιλέξει , είτε τη συντήρηση των γνωστών δρόμων , της πεπατημένης του παρελθόντος , την οποία ακολουθούν κατά κόρον πολιτικοί , αστικά κόμματα , δήμαρχοι , αιρετοί , εκδότες - δημοσιογράφοι , άνθρωποι του ''θεάματος'' , είτε την ριζική αναγέννηση.

Η Ανατροπή - Αλλαγή , η οποία προωθείται από τη πλευρά πολλών και διαφόρων , εμάς δεν μας αφορά , διότι δεν προσβλέπουμε σε αλλαγές , εμείς στοχεύουμε στην αναγέννηση.

Σε ένα τόπο διαρκούς πόλωσης , φανατισμού , και δεδομένων συμφερόντων από τη πλευρά συγκεκριμένων αστικών κομμάτων εξουσίας , του παρελθόντος και του παρόντος,  καθώς και μερίδας ημετέρων τους , οι οποίες ''αλλαγές - ανατροπές'' στοχεύουν στην αναδιανομή εξουσιών , προνομίων.

Το κοινωνικό σύνολο έχοντας μια διαρκή εμπειρία , και ζώντας καθημερινά τα εύκολα λόγια , τους θεατρινισμούς , τις κορώνες , τις συμμαχίες μεταξύ πολιτικών , τις ανακατατάξεις , τις μετατοπίσεις , κ.α. , από τη πλευρά όσων παραμένουν οι ωφελημένοι διαρκείας , πρέπει να έχει ως κύριο στόχο την αναγέννηση.

Απαιτείται Αναγέννηση Αξιών , Ιδανικών , σε αντιδιαστολή των επικείμενων αλλαγών , ευκαιριών και προκλήσεων , διότι όλα αυτά τα ζούμε επί δεκαετίες χωρίς να επίκεινται ουσιαστικές μεταβολές για ένα μεγάλο φάσμα πολιτών του τόπου μας.  

Το επόμενο χρονικό διάστημα , θα απευθύνουμε δημόσιο κάλεσμα , ώστε να έχουμε μια πρώτη εικόνα , είτε της αποσύνθεσης της τοπικής μας κοινωνίας , είτε όσων εμπράκτως θα συνδράμουν την Αναγέννηση , μια αναγέννηση η οποία επιφέρει ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Οι ριζικές αποκαταστάσεις δεν μπορούν να υλοποιηθούν από έτερους , από τους άλλους , πλην όσων έχουν , τόσο τα βιώματα , όσο και το σύνολο των στοιχείων των δεδομένων παθογενειών. 

Έχουμε κορεστεί από την ''Ανάπτυξη'' , ενώ αυταπόδεικτα δεν υπάρχει ούτε μια ενέργεια η οποία να μας παρέχει τουλάχιστον την προοπτική. 

# Οι ''σωτήρες'' μας του 2014 , από εκείνη τη περίοδο , μέχρι και σήμερα , το 2019 , απολαμβάνουν την εξουσία , τα αξιώματα , τις παχυλές αποδοχές , ρύθμισαν το πλαίσιο αναφορικά με το μεγάλο κεφάλαιο , και θεωρούν ότι έπραξαν ότι μπορούσαν , ενώ δεν έπραξαν απολύτως τίποτα για τα θεμελιώδη τα οποία αποτελούσαν την προεκλογική τους δέσμευση . . . ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

# Αναφορικά με τη συντεχνία Παπανικολάου και σία , είναι ξεκάθαρο ότι επί πέντε χρόνια ισχύει πλιάτσικο στο Δήμο Γλυφάδας , και αυταπόδεικτα οι συνεργαζόμενοι με τις συμβάσεις των 150.000 χιλ ευρώ υστερούν . . . 

# Οι άτολμοι της Δημοτικής αρχής του Δήμου , αντί να μισθώνουν επαγγελματίες  λασπολόγους , υβριστές , για σπίλωση , ας τολμήσουν να παρέχουν τις ίδιες συμβάσεις και σε εμάς , ώστε μέσα σε δυο μήνες να υπάρχουν οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ , τι θα ρίξουμε στη τσέπη μας , και πόσους/ες των συμπολίτων μας θα στηρίξουμε εμπράκτως.

Το πλαίσιο του πελατειακού συστήματος και της διοχέτευσης του δημοτικού χρήματος σε πλειάδα ''αργών'' οφείλετε να το συντηρήσετε και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του 2019 ;  ( Αναφέρομαι σε ορισμένους/ες από εσάς τους φανατικά υποστηρικτές των κομμάτων )

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Έχουμε κορεστεί από την Ανάπτυξη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb