ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Γιάννης Μπαλάφας στηρίζει Ταστάνη - Εμείς στηρίζουμε την Κοινωνική Αναγέννηση

Είναι σαφές ότι στον ΣΥΡΙΖΑ φάσκουν και αντίφασκουν. Άλλοτε αναφέρουν ότι ο Τάσος Ταστάνης αποτελεί τέλος ως υποψήφιος δήμαρχος, και άλλοτε τον υποστηρίζουν.

Ο κ. Μπαλάφας πρέπει να επιλέξει τι θα ισχύσει έχοντας το βασικό δεδομένο του έτερου της τοπικής Ο.Μ στη Γλυφάδα ο οποίος υποστηρίζει ενεργά την υποψηφιότητα του Στέλιου Θεοδοσόπουλου.

Δεν είμαστε αδαείς ώστε να μην γνωρίζουμε ότι ο Σ. Θεοδοσόπουλος πράττει με την παρότρυνση και την στήριξη έτερου στελέχους της τοπικής ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας το οποίο την προεκλογική περίοδο του 2014 ήταν υποψήφιος με την δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Γλυφάδα ενώ υποστήριξε την παράταξη της κ. Αθηνάς Λυγνού και σειράς υποψηφίων της !

Είναι χαρακτηριστικό δείγμα της αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ , να υπάρχουν μια σειρά από στελέχη τα οποία σφετερίστηκαν τη λαϊκή υποστήριξη , και αντί όσων ευαγγελίζονταν δημόσια , από το 2014 μέχρι σήμερα να έχουν ιδιοτελή οφέλη.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες δεν έχουν μείνει αρκετοί στην τοπική ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας και ομολογουμένως γίνεται οικογενειακή υπόθεση , καθώς και όσων στελεχών αξιοποίησε από το 2014 μέχρι και σήμερα η κυβέρνηση σε μια σειρά έμμισθων θέσεων και αξιωμάτων.

Εμείς από το δικό μας μετερίζι σας καλούμε για μια δημόσια δημοσκόπηση στη πόλη της Γλυφάδας ώστε να αφουγραστούμε από κοινού τις απόψεις των δημοτών Γλυφάδας.

Οι θέσεις μας είναι δημόσια , και άλλωστε είναι γνωστό τοπικά ότι επισκεπτόμενος τον κ. Ταστάνη , ο οποίος από το 2014 βρίσκεται στην θέση του προέδρου του Ο.Α.Σ.Α - ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ , ο κ. Ταστάνης έκρυβε το πρόσωπό του πίσω από το κάγκελο όση ώρα συνομιλούσαμε αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι τόσο ο ίδιος , όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ , δεν μπορούν να κάνουν το ελάχιστο αναφορικά με την αποκατάσταση των αδικιών του παρελθόντος από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Δεδομένου ότι όλους όσους εκθέτουμε δημόσια τις απόψεις και θέσεις μας κρίνουν οι συμπολίτες μας , πως μπορεί να χαρακτηριστούν τα δυο μέτρα και σταθμά από τη πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ;

O ΣΥΡΙΖΑ επέδειξε ιδιαίτερη μέριμνα για μια σειρά στελεχών του ενώ στον αντίποδα μας χρέωσε και ένα εκατομμύριο ευρώ για ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ , ενώ τα δεσμευμένα του ΓΛΥΦΑΔΑ FM επί διακυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ,τα οποία βρίσκονται στην ΕΡΤ, δεν επέδειξε κανένα ενδιαφέρων ώστε να μας επιστραφούν. Επίσης, κανένα ενδιαφέρων και για την άδεια την οποία αιτηθήκαμε το 1991 με κατάθεση πλήρους φακέλου.

Κύριε Μπαλάφα όσοι εκ των συμπολιτών μας έχουν ορθή κρίση μπορούν να βγάλουν αθρόα συμπεράσματα κατά πόσον όσα ισχύουν από το 2014 μέχρι και σήμερα βρίσκονται στα χνάρια της αριστεράς και όσων πρεσβεύει.

#Υπηρετείστε μέχρι τέλους το μεγάλο κεφάλαιο , και ασφαλώς φροντίστε να γίνετε και εσείς , ως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , ένας ακόμα κρίκος κεφαλαιούχων - προνομιούχων.

Φροντίστε να υπάρξει δημοσκόπηση ώστε να έχετε στα χέρια σας την κρίση των Γλυφαδιωτών, οι οποίοι/ες προσωπικά με βλέπουν ανάμεσά τους στο μετρό, στα λεωφορεία, στις τοπικές επιχειρήσεις , κ.α., σε αντιδιαστολή αρκετών στελεχών σας καθώς και του κ. Προέδρου Τάσου Ταστάνη.




ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ:Και πάλι με τους αγαπημένους συντρόφους, συντρόφισσες, φίλους και φίλες της Γλυφάδας. Για την πρωτοχρονιάτικη πίτα.


Υπάρχει αισιοδοξία στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που θεμελιώνεται στην συνεχή ψήφιση θετικών μέτρων από την κυβέρνηση, στο γεγονός της υπερψήφισης της κυβέρνησης με ψήφο εμπιστοσύνης από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και ακόμα στην υπερψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών.


Μπροστά στις τέσσερις εκλογικές μάχες του 2019 διατρανώθηκε η θέληση για αγώνα και νίκες.


Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην στήριξη και επιτυχία του Τάσου Ταστάνη.




Μουσείο στο Ελληνικό


Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ολυμπιακής Αεροπορίας, (ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α.) είναι ένας πολιτιστικός οργανισμός που συσπειρώνει χιλιάδες συνταξιούχους της Ολυμπιακής Αεροπορίας.


Το τελευταίο διάστημα έχει βάλει σαν βασικό στόχο της δράσης του την ίδρυση μουσείου στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού με πολύ αξιόλογο υλικό.


Ιδιαίτερα καταβάλλεται προσπάθεια για να παραμείνουν στο χώρο και να αξιοποιηθούν μουσειακά αεροπλάνα της Ο.Α.


Στην προσπάθειά τους αυτή συμβάλλω και εγώ από την πλευρά μου σε συνεργασία με την διοίκηση του ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α.


Σήμερα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α. με μεγάλη συμμετοχή των μελών του.


Πολλές ευχαριστίες από την πλευρά μου στον πρόεδρο Βασίλη Τσατσαράγκο.


Καλή χρονιά!


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Για το Ελληνικό θα ασχοληθούμε εκτενώς σε άλλο δημοσίευμα διότι και στο Ελληνικό υπάρχει πλήρης στροφή από την πλευρά όσων διακήρυξε δημόσια ο ΣΥΡΙΖΑ.


 Είμαστε από τους πρώτους οι οποίοι προτείναμε και υποστηρίξαμε τις θέσεις για μουσείο στο Ελληνικό , όμως παράλληλα υπάρχουν και μια σειρά άλλων ζητημάτων τα οποία έχουν τεθεί δημόσια και δεν έχουμε καμία συνδρομή από τη πλευρά των αρμοδίων της κυβέρνησης. 

1ον) Το ζήτημα του Βοσπόρου
2ον) Το ζήτημα ενός Ραδιοφωνικού μέσου στο Ελληνικό - Βόσπορο Γλυφάδας το οποίο αποτελεί παράδοση δεκαετιών
3ον) Το ζήτημα της δεξαμενής η οποία πρέπει να συντηρηθεί και να μείνει στην περιοχή
4ον) Τα ανταποδοτικά τα οποία πρέπει να ισχύσουν για τους κατοίκους των όμορων δήμων
5ον) Όρος στην αδειοδότηση δόμησης ώστε τα υψηλά κτίρια να μην αποτελέσουν στοιχείο μιας πόλης 30.000 χιλιάδων κατοίκων ενώ στον αντίποδα να χρεωθούν με υψηλά τέλη όλοι οι υπόλοιποι λόγω αύξησης της αντικειμενικής αξίας ( Εννοούμε ο ανάδοχος παράλληλα των υψηλών κτηρίων στην Πόλη των 30.000 χιλιάδων , εντός του τέως αεροδρομίου , με κάποιον όρο να υποχρεωθεί να δομήσει ανάλογα κτήρια στην ευρύτερη περιοχή. Είτε με αντιπαροχές , είτε με κάποια ρύθμιση η οποία να παρέχει τη δυνατότητα σε κάποιες συνοικίες του Ελληνικού, της Γλυφάδας, η της Αργυρούπολης , να παραχωρηθούν από τη πλευρά των κατοίκων κάποια παλιά κτίσματα - πολυκατοικίες - οικίες , και ο ανάδοχος να αναλάβει την περαίωση και άλλων υψηλών κτιρίων στην ευρύτερη περιοχή με όρους αντιπαροχής.) Έτσι εξασφαλίζεται μια αναλογικότητα σε σχέση με το σύνολο και την μετεξέλιξη του τόπου μας, διαφορετικά θα έχουμε κάτι ανάλογο της Βραζιλίας, με σειρά υψηλών κτηρίων από τη μια και από την άλλη τις γνωστές ''φαβέλες''.

Και πολλά ακόμα τα οποία δεν είναι δικές μας θέσεις , είναι ζητήματα τα οποία έχουν τεθεί από τη πλευρά των κατοίκων των τοπικών κοινωνιών τα οποία θα εκθέσουμε σε άλλη ανάρτηση.

Αν από τη πλευρά των αρμοδίων κυβέρνησης και δήμων έχετε να πείτε κάτι αναφορικά με όσα θέτουμε δημόσια να μας καλέσετε να τα συζητήσουμε ΔΗΜΟΣΙΑ, διότι οι γνωστές τακτικές δεν συνάδουν με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, συνάδουν με οργανωμένα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Υπάρχει και ένας δημόσιος σχολιασμός στο F/B

Τελης Ριχτερ Όλοι στη μάσα είναι. Αριστεροί μπαίνοντας ή βγαίνοντας;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Γνωρίζεται κύριε Ρίχτερ ότι επί πέντε χρόνια δεν τα τρώμε μαζί με τους κυρίους της φωτογραφίας καθώς και του ΣΥΡΙΖΑ. Η κοινωνία η οποία γνωρίζει τα ισχύοντα οφείλει κάποιες φορές την αποκατάσταση , η τις αποκαταστάσεις αν θεωρεί ότι διαφέρει σε κάποιο βαθμό. Διαφέρει ; 

Επίσης , η κοινωνία γνωρίζει ότι ακόμα και πρόσφατα στέλεχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας ''βρίσκεται πίσω από την κλοπή του δικού μας λογότυπου'' καθώς και του σλόγκαν ''Γυρίζει σελίδα'' υποστηρίζοντας τον κ. Θεοδοσόπουλο , και είναι ξεκάθαρο ότι για τα προσωπικά τους συμφέροντα ορισμένοι πατούν επί πτωμάτων. ( Δεν εννοούμε τον κ. Ταστάνη.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Γιάννης Μπαλάφας στηρίζει Ταστάνη - Εμείς στηρίζουμε την Κοινωνική Αναγέννηση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">