ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αργυρούπολη: Κατακλυσμός κόσμου στον απολογισμό του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου

Αργυρούπολη: Κατακλυσμός κόσμου στον απολογισμό του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου στον οποίο ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης ανέπτυξε το έργο της περιόδου 2014 - 2019.



Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες τις οποίες εξασφαλίσαμε για εσάς ο κόσμος ήταν αρκετός και σαφώς δεν χώρεσαν συνολικά στο Μίκης Θεοδωράκης.

Κατά την ομιλία του Δημάρχου υπήρχαν στον προθάλαμο αρκετοί δημότες - δημότισσες οι οποίοι παρακολουθούσαν την ομιλία από οθόνες , καθώς και στον προαύλιο χώρο.




Το Μίκης Θεοδωράκης ήταν κατάμεστο και από τη πλευρά του Δημάρχου , εκτός του απολογισμού υπήρχε διάθεση για αστεία και μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Στην ομιλία του Δημάρχου δεν έλειψαν οι επιθέσεις στην τέως διοίκηση του Δήμου , καθώς και σε όσους ''μαγάρισαν'' το Δημαρχείο της Πόλης με τα γνωστά συνθήματα.








Εμείς σε αυτήν την ανάρτηση δεν θα σταθούμε στο σκέλος του απολογισμού ο οποίος έγινε για όσα πέτυχε η διοίκηση του Γιάννη Κωνσταντάτου την περίοδο 2014 - 2019 διότι τις επόμενες ημέρες θα αναρτήσουμε βίντεο καθώς και περισσότερο υλικό ηχητικό θα μεταδοθεί τοπικά. Κυρίως θα αναρτηθεί και το δελτίο τύπου στο οποίο θα αναφέρονται συνολικά και οι παρευρισκόμενοι βουλευτές - δήμαρχοι κ.α. 

Από τη δική μας πλευρά , ως παλιοί δημότες Ελληνικού και Αργυρούπολης , και σήμερα Γλυφάδας ,  πρέπει να τονίσουμε ότι θα επιθυμούσαμε αντί της γνωστής τελέσεως απολογισμού , με τη γνωστή διαδικασία η οποία ακολουθείται , να υπήρχε η δυνατότητα , τόσο οι δημότες - δημότισσες, όσο και οι τοπικοί δημοσιογράφοι , να θέσουν ορισμένα ερωτήματα για καίρια ζητήματα του τόπου μας , διότι η γνωστή διαδικασία είναι μονόλογος του Δημάρχου.

Γ.Κ

Υ.Γ. Ο ένας Γ.Κ διατελεί Δήμαρχος στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης επί πέντε χρόνια, ο έτερος Γ.Κ της Γλυφάδας θα δικαιωθεί κάποια στιγμή ;

Υ.Γ 1. Αυταπόδεικτα ο ''γραφικός'' προηγείται των πρακτορείων ειδήσεων , και των έγκριτων τοπικών ιστοσελίδων . Είμαστε οι πρώτοι που δημοσιοποιήσαμε το θέμα . Το κάναμε ώστε να περάσουμε στον Γιάννη Κωνσταντάτο και σε μια σειρά άλλων συμπολιτών μας στα Νότια , ότι αξίζουμε κάτι περισσότερο απ΄ότι μας έχουν κατατάξει στον Δήμο Γλυφάδας, και κυρίως όσοι μας αποκαλούσαν ''συντρόφους'' και επί πέντε χρόνια ποτέ δεν έδειξαν το ελάχιστο ενδιαφέρων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αργυρούπολη: Κατακλυσμός κόσμου στον απολογισμό του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">