ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επέστρεψαν οι Ράδιο Αρβύλα



Όντως όπως είδαμε στα ενημερωτικά site επέστρεψαν οι Ράδιο Αρβύλα

Εμείς δεν τους παρακολουθούμε γιατί δεν βλέπουμε καθόλου τηλεόραση . Όταν έχει γίνει κανόνας να βλέπουμε καθημερινά δίπλα στους κάδους των σκουπιδιών τα κουτιά από τις 50 άρες πλάσμα τηλεοράσεις για εμάς τα μεταδιδόμενα από τις τηλεοράσεις συνάδουν με την εικόνα που συναντάμε !

Βέβαια οι ράδιο Αρβύλα αρέσουν σε πολύ κόσμο διότι διαμορφώνουν στο ήδη ευτελή πολιτικό και κοινωνικό μας γίγνεσθαι μια αντιπροσωπευτική εικόνα ποια είναι πραγματικά η Ελληνική κοινωνία.

Το θέμα είναι ότι ο Κανάκης εκμεταλλεύεται την τηλεοπτική παρουσία ώστε να διαφημίζει τις προσωπικές του επιχειρήσεις.

Εσείς που  παρακολουθείτε βλέπετε σε κάθε εκπομπή ότι γίνεται άμεση διαφήμιση των δυο ραδιοφωνικών σταθμών ιδιοκτησίας των συμμετεχόντων στο  Ράδιο Αρβύλα. Η έμμεση διαφήμιση γίνεται πάνω στα laptop.

Δηλώνουμε αντίθετοι με την έμμεση διαφήμιση γιατί εμείς είμαστε αντιτηλεοπτικοί, αντιστάρ, αντιεμπορικοί, αντιεπιχειρηματικοί, και κυρίως αντίχριστοι . . . (!!!)




Καλή χρονιά και καλή μπάζα από τον Αλαφούζο (!!!)

Υ.Γ. Βλέποντας το αρχικό πλάνο στην φωτογραφία, ο κάμερα man που σπούδασε ; 
Υ.Γ 1. Έχουμε ακούσει να μας αποκαλούν Αντίχριστους γιατί είμαστε άθεοι , και άντε τώρα να εμπεδώσει αυτός που μας αποκαλεί αντίχριστους ότι είμαστε άθεοι.

Γ.Κ: Θέλω να κάνω ένα δημόσιο ερώτημα στον Κανάκη και σε κάθε ένα/μια από εσάς: Ο Θεός έχει Θεό ;

# Θυμάστε τι ντόρος είχε γίνει με τις ταυτότητες και τα τσιπάκια από τη πλευρά κληρικών κ.α. ; Σήμερα συνολικά έχουν δεχθεί τη νέα τεχνολογία και το 666 έχει πάει περίπατο. Οι κληρικοί δεν χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα , τραπεζικές κάρτες , laptop κ.α. ; Οι κληρικοί δεν αγόρασαν smart tv ; Οι κληρικοί καθώς και οι πιστοί δεν ακολουθούν τις προσταγές της τεχνολογίας ; Όλοι αυτοί είναι αντίχριστοι ;

# Όσα διαβάσατε αναφέρονται γιατί πριν από δεκαετίες εμείς στις εκπομπές μας χρησιμοποιούσαμε το black χιούμορ το οποίο αν δεν το διακρίνει κάποιος δημιουργούνται παρεξηγήσεις και παρανόηση. Οι Ραδιο Αρβύλα χρησιμοποιούν μια καυστική σάτιρα η οποία εύκολα γίνεται αντιληπτή και αποδεκτή.

# Είμαστε κάθετα αντίθετοι με την άμεση η έμμεση διαφήμιση από τη πλευρά όσων βγαίνουν στις τηλεοράσεις με εκπομπές , διότι εξαϋλώνεται ο θεμιτός ανταγωνισμός. Ο φουκαράς ιδιοκτήτης Ραδιοφωνικού σταθμού στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος παλεύει να κρατήσει στη ζωή ένα τοπικό ραδιόφωνο πως μπορεί να ανταγωνιστεί τον προβαλλόμενο από τις τηλεοράσεις εκ. πολιτών ο οποίος κάνει ''εμμεσοάμεση'' προβολή των επιχειρήσεών του ;

( Εμείς , όπως γνωρίζετε , δεδομένου ότι υπάρχει μια ''διαφήμιση'' συγγενικού μας προσώπου στην σελίδα , ουδέποτε τυπώσαμε διαφημιστικό η άλλο υλικό ώστε να μοιραστεί στην περιοχή μας, κάτι το οποίο κάνουν σειρά άλλων.)

Τέλος των πολλών ''μετευστερογράφων'' με άλλη μια δημόσια ερώτηση: Από τον SKY της γειτονιάς , στους 93.4 ΜΗΖ έχετε ακούσει διαφήμιση ; Να το μεγαλώσουμε λιγάκι με μια επιχείρηση , να γίνει των Νοτίων προαστείων η της Αττικής, να βάλουμε διαφημίσεις και πέντε - έξι εργαζόμενους ;

Ουσιαστικά ο Δήμος Γλυφάδας οφείλει να γίνει αρωγός και να στηρίξει την επαναλειτουργία του ΨΗΦΙΑΚΟΎ ΓΛΥΦΑΔΑ FM , γιατί σε λίγους μήνες θα επικαλούμαστε καθημερινά ότι ο Γ. Παπανικολάου είναι τσιράκι του Αλαφούζου και πολλών άλλων ιδιοκτητών και σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπεί τόπο και δημότες.

 Εμείς λειτουργούμε απόλυτα ΨΗΦΙΑΚΑ από το ''αλφα μέχρι το ωμέγα'' , βεβαία η μετάδοση γίνεται στα αναλογικά FM. Σας αφήσαμε για το τέλος το πιο ωραίο: Ξέρετε γιατί δεν μιλάμε ; Γιατί δεν υπάρχει ακόμα στην αγορά ΨΗΦΙΑΚΟ μικρόφωνο ! Όταν το κατασκευάσουμε θα μιλήσουμε. ( Στην αγορά υπάρχουν δυναμικά και πυκνωτικά μικρόφωνα, υπάρχουν τα USB , υπάρχουν τα κλασσικά για την ραδιοφωνία, όμως κανένα ψηφιακό. Λέγοντας ψηφιακό μικρόφωνο εννοούμε όλος ο σχεδιασμός του να είναι απόλυτα ψηφιακός. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επέστρεψαν οι Ράδιο Αρβύλα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">