ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται να άρει το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ

Σε σκέψεις είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο ΣΥΡΙΖΑ για το αν πρέπει να άρει το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ.

Η απόφαση της ΝΔ να αναθεωρήσει την στάση της και να άρει από την Πέμπτη (07/02/2019) το εμπάργκο στην ΕΡΤ, έφερε σκέψεις και προβληματισμό στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες να προχωρήσουν σε μια αντίστοιχη πράξη όπως έκανε το κόμμα της ΝΔ.

Το θέμα, θα απασχολήσει κόμμα και κυβέρνηση μετά την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από την Τουρκία. Κυβερνητικά στελέχη παραδέχονται ότι ίσως θα έπρεπε να επανακαθορίσουν την στάση τους απέναντι στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Το εμπάργκο είχε αποφασιστεί στις 25/07/2018 με φόντο τα καμμένα στο Μάτι.

Σας θυμίζουμε την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ

«Μετά από τη χυδαία επίθεση στο πρόσωπο των αρχηγών του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, που σε εντεταλμένη υπηρεσία εκτέλεσε ο ΣΚΑΪ, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του δεν θα συμμετέχουν πλέον σε εκπομπές του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού» αναφέρει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

Και καταλήγει: «Ο ΣΚΑΪ θα έχει τη δυνατότητα να επιδίδεται στην ακατάσχετη προπαγάνδα, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του εναντίον της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς χωρίς τη δική μας παρουσία».

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα όλοι μαζί. Όπως έλεγε κάποτε ο αείμνηστος το θέμα είναι η κουτάλα !

Για το εμπάργκο που έχουν κηρύξει σε εμάς οι ''κομματάρχες'' του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, έπειτα από τις θεσούλες , τις παχυλές αποδοχές , τα προνόμια , και τις συνεργασίες με την ''γαλάζια'' διοίκηση ούτε λέξη.

Θα μας εξηγήσουν τους λόγους που τους οδήγησαν επί 4 χρόνια να μας έχουν κηρύξει εμπάργκο ; Τόσο ενοχλημένοι είναι με την ΑΛΗΘΕΙΑ που οδηγήθηκαν στο σημείο να συνεργάζονται ακόμα και με τον ''γαλάζιο'' Φαρμακοποιό ;

Τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συζητούν μαζί μας , και λέγεται : Μπορεί ο 60 χρονος κ. Ταστάνης να ανατρέψει τον Γ. Παπανικολάου , η σκέφτεται τα προσωπικά του προνόμια ;

Ο κ. Ταστάνης , καθώς και μια σειρά από τα πρωτοκλασάτα τοπικά στελέχη , μπορούν να μας δηλώσουν κάποια στιγμή γιατί υπονόμευσαν το 2014 όλες τις προτάσεις μας ; Μια εξ ' αυτών ήταν ένας 40χρονος να υποστηριχθεί ώστε να προκύψει πράγματι ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Δήμο Γλυφάδας.

Κρατήστε συνολικά στον ΣΥΡΙΖΑ τα προνόμιά σας , όμως εμείς φιλαράκια με τους ομίλους Αλαφούζων , και λοιπών , δεν γινόμαστε.

Υπηρετήστε ομίλους και ''κολλητούς'' φίλους , και κυρίως το κεφάλαιο , όμως σε λίγους μήνες η δημοτική παράταξη για τον Δήμο Γλυφάδας πρέπει να μας παρέχει αιτιάσεις , πρώτον , γιατί δεν ίσχυσε επί πέντε χρόνια το ψήφισμα 4.500 χιλιάδων Γλυφάδιωτών , γιατί αποσιώπησαν τις ειδικές μέριμνες Γ. Παπανικολάου , και γιατί υπήρξε το εμπάργκο σε βάρος μας ;

Υ.Γ. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι μπορεί κάποιος να ανατρέψει τον Δήμαρχο Γλυφάδας αν δεν είναι μικρότερος του ηλικιακά , και άφθαρτος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται να άρει το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">