ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ θα το άρουν ?

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB:  Για το εμπάργκο που έχουν κηρύξει σε εμάς οι ''κομματάρχες'' του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, έπειτα από τις θεσούλες , τις παχυλές αποδοχές , τα προνόμια , και τις συνεργασίες με την ''γαλάζια'' διοίκηση , ούτε λέξη.

Θα μας εξηγήσουν τους λόγους που τους οδήγησαν επί 4 χρόνια να μας έχουν κηρύξει εμπάργκο ; Τόσο ενοχλημένοι είναι με την ΑΛΗΘΕΙΑ που οδηγήθηκαν στο σημείο να συνεργάζονται ορισμένα στελέχη ακόμα και με τον ''γαλάζιο'' Φαρμακοποιό ;

Τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συζητούν μαζί μας , και λέγεται : Μπορεί ο 60 χρονος κ. Ταστάνης να ανατρέψει τον Γ. Παπανικολάου , η σκέφτεται τα προσωπικά του προνόμια ; ( Βέβαια άλλοι κρατούν ουδέτερη στάση , και ορισμένοι υποστηρίζουν Ταστάνη. )

Ο κ. Ταστάνης , καθώς και μια σειρά από τα πρωτοκλασάτα τοπικά στελέχη , μπορούν να μας δηλώσουν κάποια στιγμή γιατί υπονόμευσαν το 2014 όλες τις προτάσεις μας ; Μια εξ ' αυτών ήταν ένας 40χρονος να υποστηριχθεί ώστε να προκύψει πράγματι ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Δήμο Γλυφάδας.

Σε λίγους μήνες η δημοτική παράταξη για τον Δήμο Γλυφάδας πρέπει να μας παρέχει αιτιάσεις , πρώτον , γιατί δεν ίσχυσε επί πέντε χρόνια το ψήφισμα 4.500 χιλιάδων Γλυφάδιωτών , γιατί αποσιώπησαν τις ειδικές μέριμνες Γ. Παπανικολάου , και γιατί υπήρξε το εμπάργκο σε βάρος μας ;

Εφιστούμε την προσοχή σας διότι , η ΝΔ θεωρεί ''παραμάγαζο'' του ΣΥΡΙΖΑ την ΕΡΤ όμως άρει το εμπάργκο , από τον ΣΥΡΙΖΑ εξετάζουν να άρουν το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ , και θα μείνουμε εμείς ''ξεκρέμαστοι'' στην μέση.

Υ.Γ. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι μπορεί κάποιος να ανατρέψει τον Δήμαρχο Γλυφάδας αν δεν είναι μικρότερος του ηλικιακά , και άφθαρτος.

# Το 2014 ψήφισαν περισσότεροι από 4.500 χιλιάδες Δημότες - δημότισσες Γλυφάδας την δημιουργία μέσου όλων των δημοτών για κάλυψη των Δ/Σ , των συζητήσεων , και άλλων τοπικών εκδηλώσεων, κάτι το οποίο αμέσως μετά τις εκλογές το ΞΕΧΑΣΑΝ διότι προέκυψαν προσωπικές σχέσεις, γνωριμίες, αξιώματα, κ.α., αναφορικά με σειρά τοπικών στελεχών, και ήταν αναμενόμενο όσοι τους υποστήριξαν απο το ''κοπάδι'' να τους φάει ο ''λύκος''.

# Μη βιαστείτε ορισμένοι να ομιλήσετε για διαπλοκή, διότι οι συμβάσεις και τα προνόμια των ''γαλάζιων'' υποστηρικτών είναι δεδομένα επί πέντε χρόνια στον Δήμο Γλυφάδας από τη πλευρά του Γ. Παπανικολάου, όπως ήταν και επί Κ. Κόκκορη των υποστηρικτών του ΠΑΣΟΚ. 

# Εμείς προτείναμε ριζικές αλλαγές , με ένα μέσο όλων των δημοτών, αντί των γνωστών συστημάτων πελατειακού συστήματος και γνωριζόντων το οποίο είναι υφιστάμενο στον Ο.Τ.Α. Δεν διαπιστώσαμε επί πέντε χρόνια να υπάρχουν είτε τοπικές παρατάξεις, είτε αιρετοί , οι οποίοι/ες να συνδράμουν τις προτάσεις μας, άρα η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ του Δήμου για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να προκύψει ώστε να διαμορφωθούν όροι ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ και πραγματικών αλλαγών για ένα μεγάλο φάσμα κατοίκων - δημοτών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ θα το άρουν ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb