ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η αντιδήμαρχος Α. Καυκά χρησιμοποιεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ κρατικό όχημαΣτις 08-04-2019 και στις 22:50 μμ. η αντιδήμαρχος Γλυφάδας Άννα Καυκά πήγε σε χορό (!!!) παράνομα με το δημοτικό όχημα και συγκεκριμένα το κατέστρεψε.


Επί της οδού Γούναρη 245 οδηγώντας νυχτιάτικα το κρατικό όχημα με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΗ-7401 υπέπεσε σε τροχαίο απόρροια του οποίου ήταν η πλήρης καταστροφή του κρατικού οχήματος.


Συγκεκριμένα η κ. Καυκά συγκρούστηκε με οδηγό διερχόμενου οχήματος και τραυματίστηκε τόσο η ίδια όσο και η οδηγός του δεύτερου οχήματος.


Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν Γεννηματά ενώ τα δυο οχήματα υπέστησαν σημαντικές ζημιές όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.


Όπως διαπιστώσαμε μια σειρά συμπολιτών μας σχολίασαν το συμβάν αναφέροντας χαρακτηριστικά:


# σε χορο ητανε με υπηρεσιακο αυτοκινητο !!!!!


# Σιγά να μην βγάζουν δελτίο κίνησης ούτε για πλάκα .από προσωπική εμπειρία μιλάω.# Όλοι οι δήμοι μπάχαλο είναι 

# Να δεις που κάποιος θα είχε πιεί κάποιο ποτηράκι παραπάνω.

# Ελλαδισταν ...
Γιαννακόπουλος Αναστάσιος:

ΚΕ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ, ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΄΄ΧΑΣΑΠΗ΄΄ ΝΙΚΟ ΤΣΙΩΛΗ) ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Π.Χ. ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΒΛΑΣΗΣ Κ.ΛΠ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΟΓΙΣΤΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΤΟΥΣ ΨΩΝΙΑ. 

ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΞΑΤΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ, ΤΩΡΑ ΄΄ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ΄΄ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ !!!

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB:  Πολύ φτηνά την γλύτωσε ώστε να πληρώνουν οι Γλυφαδιώτες τις τσάρκες  και τα νυχτοπερπατήματα  παράνομα με τα κρατικά οχήματα. Ο κ. Κοκκινάκης θα κριθεί τον κατάλληλο χρόνο. 

Κυρία Καυκά έχετε υπόψιν σας ότι από την εποχή που παράλληλα έτερων λάβατε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για ''ανάπτυξη'' στο παραλιακό μέτωπο σας έχουμε σημειώσει στο ''χοντρό βιβλίο''. Από τα στοιχεία τα οποία διαθέτουμε η ''ανάπτυξη'' αφορούσε εσάς την ίδια η οποία έπειτα από την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής βρεθήκατε στην συνέχεια αιρετός του Δήμου Γλυφάδας.

Πλειάδα συμπολιτών μας διαπιστώνει την ''ανάπτυξη'' η οποία υφίσταται επί ημερών σας ... δεδομένου ότι είστε και πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Γλυφάδας. Σαφώς ως πρόεδρος του Ε.Σ.Γ επιδεικνύεται ιδιαίτερη μέριμνα για τα οφέλη των μιντιαρχών και λοιπών εκτός των ορίων του Δήμου. 

Μήπως υφίσταται και η θεία δίκη ? 

Τόσα χρόνια ως αιρετός , και παράλληλα πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας προφανώς δεν μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτα από τα μετερίζια τα οποία σας εμπιστεύτηκαν οι Γλυφαδιώτες . . . και καταπατήσατε και εσείς την εντολή χιλιάδων συμπολιτών μας. ( Όσα ψήφισαν το 2014 )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η αντιδήμαρχος Α. Καυκά χρησιμοποιεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ κρατικό όχημα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb