ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Το ψηφοδέλτιο των αυτοδιοικητικών εκλογών

Σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς βρίσκεται η πολιτική σκηνή, καθώς και τα κομματόσκυλα στη πόλη της Γλυφάδας, καθώς στις 26 Μαΐου διεξάγεται ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών σε όλη τη χώρα.

Μια σειρά από διευκρινιστικές οδηγίες έχουν ήδη δοθεί από το αρμόδιο υπουργείο προκειμένου οι ψηφοφόροι να γνωρίζουν όσα χρειάζονται για τις εκλογές.


Σε λειτουργία τέθηκε η εφαρμογή του υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε που ψηφίζεις 2019». Οι πολίτες χρησιμοποιώντας τα προσωπικά τους στοιχεία (Ειδικός Εκλογικός Αριθμός, επώνυμο, όνομα, όνομα πατέρα, όνομα μητέρας και ημερομηνία γέννησης) μπορούν να δουν σε ποια περιοχή και τμήμα ψηφίζουν στις δημοτικές εκλογές.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι πλέον διαθέσιμη εδώ
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμείς σας θυμίζουμε όσα καταχρηστικά , αντιδημοκρατικά , και φασιστικά ισχύουν στο δήμο της Γλυφάδας με ανομία , κακοδιοίκηση , διασπάθιση υπέρ ημετέρων , καθώς και κακουργηματικού τύπου μεθοδεύσεις. 
Δεδομένων όσων ίσχυσαν και ισχύουν και τα τελευταία πέντε χρόνια σας καλούμε να τους μαυρίσετε. 
Παραθέτουμε το ψηφοδέλτιο που τους αρμόζει:

Γιάννης Κουρδομένος: Είμαι πεπεισμένος ότι όσα ισχύουν τοπικά στο Δήμο Γλυφάδας , και τα τελευταία πέντε χρόνια , δεν έχουν προηγούμενο ούτε στην τελευταία τριτοκοσμική χώρα.
Τους εγκληματίες με δόλο σε όλες τις προηγμένες χώρες τους τιμωρούν...
Στη δική μας χώρα τους παρέχουν θεσμικές θέσεις , αξιώματα , καθώς και την δυνατότητα παχυλών μισθών αρκεί να ισχύουν τα κατάλοιπα της Τουρκοκρατίας.
Ρουσφέτια , μπαξίσια , καθώς και τσιράκια . . .
Υ.Γ: Επί πέντε συναπτά έτη ίσχυσαν χιλιάδες εξυπηρετήσεις - ρουσφέτια και κατάλυση της νομιμότητας υπέρ της ωφέλειας του πέντε % των συμπολιτών μας. Οι αιρετοί διαδραμάτισαν ενεργό ρόλο κατά της ζωής μας. Οι αντιπολιτευόμενοι αποσιώπησαν τα κακώς κείμενα και παράλληλα των διοικούντων μεθόδευσαν με φασιστικού τύπου ενέργειες να μην συμμετάσχουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές ώστε να μην προκύψει η δικαίωσή μας. 

# Το σύνολο των ενεργειών τους θα προσκομιστεί στην ''Δικαιοσύνη'' , αν και είμαστε πεπεισμένοι ότι εκτός από ένα τμήμα της κοινωνίας , το οποίο δεν έχει διαφθαρεί , ( και μπορεί να ενεργεί με αίσθημα δικαίου ) , οι υπόλοιποι/ες είναι συμμέτοχοι στην κατάλυση της κοινωνικής δικαιοσύνης , του τοπικού πολιτισμού , καθώς και του πολιτικού πολιτισμού. 
# Ασφαλώς είστε μάρτυρες ,  επί πέντε χρόνια , ότι οι εκλεγμένοι - διοικούντες - αντιπολιτευόμενοι δεν τήρησαν την εντολή της τοπικής μας κοινωνίας. Οι 4.600 δημότες Γλυφάδας οι οποίοι/ες ψήφισαν το 2014 διαφάνεια και μια δομή κάλυψης των δημοτικών συμβουλίων καθώς και τοπικών συζητήσεων βίωσαν και βιώνουν στο πετσί τους την ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Εμείς θα καταθέσουμε στην δικαιοσύνη τα πλήρη στοιχεία , ( ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ), αξιώνοντας την παραδειγματική τιμωρία όσων βρέθηκαν στο έδρανα του Δήμου , οι οποίοι/ες ζητούν και σήμερα την επανεκλογή τους.

ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ
ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ 

Υ.Γ 1: Αξιώνουμε την ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των προεκλογικών ψευδών ως κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη , και δεδομένης αδράνειας από τη πλευρά των αστικών κομμάτων είναι σαφές ότι οι εν λόγω είναι κοινοί απατεώνες.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Για την ιστορία σας υπενθυμίζουμε ότι το 2014 , παραμονές των εκλογών , ο Γ. Παπανικολάου υποσχόταν από πλατεία σε πλατεία ότι οι δημότες Γλυφάδας θα γνωρίζουν που καταλήγει και το τελευταίο ευρώ , ενώ έπειτα από την ανάληψη διοικήσεως δεν γνωρίζαμε που κατέληξαν 15 εκατομμύρια ευρώ !

Οι Μαϊμού συνεδριάσεις Δ/Σ καθώς και οικονομικών επιτροπών υπερέβησαν τις 60 με στόχο τα φέουδα και την ευημερία των ιδίων καθώς και πλειάδας ημετέρων τους. Παράλληλα τα ρουσφέτια σε ημετέρους , κουμπάρους , και κολλητούς είναι δεδομένα και εκατοντάδες και αφορούν συμβάσεις εκατομμυρίων ευρώ.

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και σήμερα έχουμε συγκεντρώσει τα πλήρη στοιχεία κατά του σύνολου όσων διοίκησαν - διοικούν - ''αντιπολιτεύονται'' με στόχο την ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ. ( Θα βρεθεί κάποιος άτιμος - χρηματισμένος - να θέσει αμφισβήτηση εκ νέου , διότι και αυτός θα βρεθεί κατηγορούμενος )

# Από το 2005 διοικήσεως Σ. Σφακιανάκη που παρουσία επιτροπής κατοίκων καταθέσαμε στον Δήμο Γλυφάδας ψήφισμα - πρόταση - μελέτη έχουν περάσει 14 χρόνια ανομίας και υπονομεύσεων των σύννομων ενεργειών μας από το σύνολο διοικούντων - αντιπολιτευομένων αιρετών. Ποιοι ζητούν την εντολή μας , και τι ακριβός είναι ?

# Από το 2014 της εντολής μας στις δημοτικές εκλογές - 4.600 δημοτών Γλυφάδας - πέρασαν πέντε χρόνια ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ - ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ - ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ. Ποιοι ζητούν την εντολή μας , και τι ακριβός είναι ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Το ψηφοδέλτιο των αυτοδιοικητικών εκλογών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">