ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Κάλπες στη σκιά των εισαγγελέων

Κάλπες ή πορίσματα θα προηγηθούν στον Δήμο Γλυφάδας;  

Γιάννης Κουρδομένος: Αυτό το τίτλο επέλεξαν από την φιλοκυβερνητική efsyn ώστε να προμοτάρουν τα κόμματα της τοπικής μας κοινωνίας.

Εμείς από το δικό μας μετερίζι - το κοινωνικό - ως αυτόχθονες της Γλυφάδας έπειτα από τις ''φασιστικού τύπου'' μεθοδεύσεις το 2014 ( Βαγγελάτου - τσιράκια της ΛΑ.Ε καθώς και ορισμένοι του ΣΥΡΙΖΑ μας έθεσαν εκτός εκλογικής διαδικασίας στον ίδιο μας το τόπο , έπειτα από πλειάδα διώξεων - κατασχέσεων ) , καθώς και από το 2014 έως το 2019 που ίσχυσαν σειρά υπονομεύσεων από τη πλευρά διοικήσεως και στελεχών του κυβερνώντος κόμματος , τους καταγγέλλουμε δημόσια.

Σας θυμίζουμε σειρά παρανομιών των εκάστοτε διοικήσεων σε σύννομες πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας από τη δεκαετία του * 90 , καθώς επίσης , και ανάλογες ενέργειες έπειτα από την επίδοση ψηφίσματος από την επιτροπή κατοίκων το 2005 , και κυρίως έπειτα από την εντολή μας 4.600 δημοτών Γλυφάδας στις δημοτικές εκλογές του 2014

* Τη δεκαετία του 90 υφίστατο η λειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM - συνέχεια του Ρ/Σ ο οποίος λειτούργησε τοπικά από τη δεκαετία του 70 , και ενώ καταθέσαμε πλήρη φάκελλο για αδειοδότηση ακολούθησαν καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις από το ΑΤ. Τερψιθέας το 1999 και ΑΤ. Γλυφάδας το 2005.

Όπως θα διαπιστώσετε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Γλυφάδας για πολλοστή φορά συμμετάσχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αστικά πολιτικά κόμματα , από τα άκρα δεξιά μέχρι τα άκρα αριστερά και καμία πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ παράταξη.

Σε απλά ΕΛΛΗΝΙΚΑ αυτό σημαίνει φέουδα και προνόμια των στελεχών των αναγραφόμενων κομμάτων , διαπλοκή , συντεχνιακές μεθοδεύσεις ,  δεδομένου ότι από κοινού θα καταλάβουν τις θέσεις σε όλες τις δομές του Δήμου Γλυφάδας , και αυταπόδεικτα ίχνος εκπροσωπήσεως ημών. ( Άλλωστε έχουμε αυταπόδεικτα πέραν των 15 ετών ανομία στο σύνολο των σύννομων αιτήσεων μας από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές - δημάρχους - αιρετούς. )

Αναφορικά με την ''σκιά'' των εισαγγελέων το αναγραφόμενο αποτελεί εμπαιγμό της τοπικής μας κοινωνίας δεδομένων των ενεργειών μας στην Ελληνική Δικαιοσύνη και της παντελούς αδράνειας τους. Έπεται συνέχεια . . .

Συνολικά οι αιρετοί έχετε ξεχάσει την εντολή μας ; Θα σας την θυμίσουμε . . .

Είναι γνωστό ότι από το 2014 γεμίζουν οι κωδικοί και τα σεντούκια των αιρετών του δήμου Γλυφάδας καθώς και πλειάδας στελεχών του κυβερνώντος κόμματος ενώ εμείς πληρώνουμε το μάρμαρο. Πότε ενδιαφέρθηκαν για εμάς ; Υπάρχει έστω μια ενέργεια ; 

Κε Ζιαμπάκα δεν διατελείς καλή υπηρεσία στην κοινωνία, και ασφαλώς για εμάς δεν ασκείς λειτούργημα. Γνωρίζεις ότι επί 40 χρόνια δεν έχει εκλεγεί τοπικά ούτε ένας δήμαρχος με εντοπιότητα ; Αντιστοιχία δεν πρόκειται να βρείτε ούτε στην Ζιμπάμπουε !!! 

Οι ξενόφερτοι κουβάλησαν τα αστικά πολιτικά τους κόμματα ώστε να αφαιρέσουν την ζωή στους αυτόχθονες της Γλυφάδας ; Αν ασκείς λειτούργημα κ. Ζιάμπακα έλα στη Γλυφάδα να το κάνεις ρεπορτάζ . Γνωρίζεται να έχει ισχύσει οπουδήποτε σε ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ χώρα επί 42 συναπτά έτη να μην εκπροσωπούνται οι αυτόχθονες ; Κε Ζιάμπακα γνωρίζεις πόσα έχουμε να καταθέσουμε στην Δικαιοσύνη ;

Ρουσφέτια - μπαξίσια - τσιράκια και κατάλοιπα της Τουρκοκρατίας

( 500.000 χιλιάδες σελίδες ρουσφέτια , εξυπηρετήσεις  ημέτερων , καθώς και φέουδα - προνόμια παραταξιακών αστικών πολιτικών κομμάτων, διασπάθιση , ανομία , κατάχρηση διοικήσεων , κ.α. )

Υπάρχει προηγούμενο σε δημοκρατική χώρα έπειτα από κατάθεση πλήρους φακέλου για λειτουργία Ρ/Σ να δέχεται κάποιος σειρά διώξεων - κατασχέσεων ; Υπάρχει κάπου αλλού στη χώρα μας πρωτεργάτης των ερτζιανών επί 42 χρόνια τον οποίο δεν εκπροσώπησαν δήμαρχοι και αστικά πολιτικά κόμματα ; 

Σε ποιο προοδευτικό χώρο αναφέρεστε από την efsyn ; 

Δεν έχουν εικόνα οι συμπολίτες μας στην Γλυφάδα ποιοι υπήρξαν προοδευτικοί και πρωτεργάτες των ερτζιανών , καθώς επίσης , ποιοι πολλαπλά υπονόμευσαν για ιδιοτελείς λόγους ; Πότε αγωνίστηκαν αυτοί για εμάς ; 

Ορισμένοι/ες από τους δήθεν προοδευτικούς μόνον προοδευτικοί δεν λογίζονται σύμφωνα των ενεργειών τους. Αντιθέτως έχουν κοινά χαρακτηριστικά με τους νεοφασίστες. Οι συμπολίτες μας , παράλληλα με εμάς , ζουν μερικές δεκαετίες παρανομιών σε βάρος μας με στόχο την εξόντωσή μας.

Οι δήθεν προοδευτικοί έπειτα από την εντολή και την υποστήριξη της κοινωνίας μοιράζονται με την τοπική κοινωνία τα φέουδα και τα έσοδα από τις αποδοχές τους καθώς και τα χρήματα που διαχειρίζονται ; 

Υφίσταται κάλυψη των συνταγματικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας ; 

Η δημοτική αρχή - δήμαρχος - έχει κάποια σχέση με το δίκαιο ; ( Ο δήμαρχος είναι δικηγόρος κατ' όνομα...διότι στην πραγματικότητα σύμφωνα όσων ισχύουν επί πέντε χρόνια δεν αποδεικνύεται.) Το εν λόγω άτομο διετέλεσε ευρωβουλευτής με εντολή της ΝΔ μέχρι και το 2014 ! 

Εμείς θα τον πάμε υπόλογο στην Δικαιοσύνη καθώς και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο παράλληλα του τέως δημάρχου Κ.Κόκκορη καθώς και τον επίσης διατελέσαντα δήμαρχο Στυλιανό Σφιακιανάκη για κατάλυση των άρθρων 4 - 25 του Ελληνικού Συντάγματος.


Κατάλυση της τοπικής Δημοκρατίας από τον κ. Παπανικολάου καθώς και του Ελληνικού Συντάγματος ( άρ. 4 - 25 ).

Το 2014 - στις δημοτικές εκλογές - τέσσερις χιλιάδες εξακόσιοι ( 4.600 ) δημότες - δημότισσες παρείχαμε εντολή για μια δομή δημόσιας διαβούλευσης - πλουραλισμού - πολυφωνίας - κάλυψης των Δ/Σ - Οικονομικών επιτροπών καθώς και τοπικών συζητήσεων. 

Έπειτα της ανάληψης καθηκόντων της δημοτικής αρχής τόσο η ίδια , όσο και οι αντιπολιτευόμενοι - ουδέποτε τήρησαν την εντολή μας, ενώ υφίστανται πλειάδα αιτήσεων και δημοσίων τοποθετήσεων μας με τις οποίες τους καλούμε να τηρήσουν την εντολή μας.

Σας καλούμε , τους συντάκτες της efsyn για περαιτέρω ενημέρωση ... ώστε να δείτε πάρα πολλά με τα ίδια σας τα μάτια. Δέχεστε η δια τελείται σε συστημική αποστολή κατά της τοπικής κοινωνίας της Γλυφάδας ; 

Οι κατά τόπους των αστικών κομμάτων έχουν υπόψιν τους πόσες δεκαετίες δοκιμάζονται από την τοπική μας κοινωνία ;

Η Γλυφάδα διαθέτει χιλιάδες ακομμάτιστους δημότες - δημότισσες. Στην προσφυγή μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων να έχετε υπόψιν σας ότι θα χρησιμοποιήσουμε και τα δικά σας δημοσιεύματα τα οποία θεωρούμε ότι δεν πληρούν όρους αμερόληπτης και αντικειμενικής ενημέρωσης διότι πολλά απ' όσα αναφέρετε δεν είναι ακριβή.

Αξιώνουμε ως κοινωνία ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των προεκλογικών ψευδών

Για εμάς οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης δεν επιτελούν το έργο της ορθά. Οι εν λόγω αιρετοί του Δήμου Γλυφάδας αποτελούν συντεχνία η οποία επιβουλεύεται από το 2014 την φυσική μας εξόντωση και αυτούσια  κατατέθηκε στην Εισαγγελία χωρίς ίχνος ενέργειας. Άλλωστε αποσιώπησαν τις ειδικές συμβάσεις και κυρίως τις άνομες του δημάρχου σε σειρά συγγενών και φιλικών του προσώπων τον ίδιο χρόνο που δεν ίσχυσαν οι προεκλογικές του δεσμεύσεις.

# Μιλούν οι πράξεις μας διότι  τόσο οι διοικούντες όσο και οι αντιπολιτευόμενοι  υπονόμευσαν από το 2014 μέχρι και σήμερα την εντολή μας για πλουραλισμό - πολυφωνία και δημόσια διαβούλευση. ( Μήπως έπρεπε μα συσπειρωθούμε και εμείς με ακροδεξιούς - εθνικιστές - και νεοναζίστες ; )

Γλυφάδα: Κάλπες στη σκιά των εισαγγελέων

Με φόντο τις πολλαπλές καταγγελίες κατά της σημερινής δημοτικής αρχής για κακοδιοίκηση και αδιαφάνεια θα διεξαχθούν οι δημοτικές εκλογές στην πόλη των νοτίων προαστίων, με κορυφαία την υπόθεση των «διά περιφοράς» (τηλεφωνικών ή μέσω e-mail) συνεδριάσεων –για την οποία έχουν απευθυνθεί στις εισαγγελικές αρχές αιρετοί τόσο της αντιπολίτευσης αλλά και μέχρι πρότινος της συμπολίτευσης.

Η υπόθεση διερευνάται από το Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, αλλά ο έλεγχος για τον δήμαρχο (κουμπάρο του πρώην πρωθυπουργού, Κ. Καραμανλή και γαμπρό του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ι. Ντογιάκου) εδώ και μήνες… ακόμα προχωράει – οι πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι πλησιάζει η ολοκλήρωσή του. Αν και η δημοτική αρχή (τις λίγες φορές που απαντά) μιλά για «ανύπαρκτα σκάνδαλα», είναι σίγουρο ότι θα συμμετάσχει στις εκλογές με «πληγές» στον κορμό της.

Ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, κατεβαίνει για δεύτερη θητεία. Λίγοι αμφισβητούν ότι έχει θέση εκλογικής ισχύος λόγω του αξιώματός του. Ομως απέναντί του θα βρει πρώην μέλη της παράταξής του. Συσπειρώνονται στο ψηφοδέλτιο του Στέλιου Θεοδοσόπουλου, πρώην αντιδημάρχου και ανεξάρτητου σήμερα δημοτικού συμβούλου, που κατεβαίνει υποψήφιος με ένα ψηφοδέλτιο στο κυριαρχούν κεντροδεξιά χαρακτηριστικά.

Στον συνδυασμό του βρίσκεται πολλοί αποχωρήσαντες της παράταξης Παπανικολάου, όπως ο Γ. Τζούβελης, πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος σε δύο εκλογές (2010 και 2014). Με τη Ν.Δ. λοιπόν διχασμένη και τον δήμαρχο να έχει να αντιμετωπίσει συνολικά εφτά συνυποψήφιους, το ενδεχόμενο δεύτερου εκλογικού γύρου είναι εξαιρετικά ενισχυμένο. Το δε κλίμα του τύπου «να φύγει ο Παπανικολάου» στις τάξεις αντιπάλων του δημάρχου είναι ενδεικτικό πιθανών μετεκλογικών συνεργασιών.

Θετικά μηνύματα εν όψει εκλογών λαμβάνει ο εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Ταστάνης. Με την ανεξάρτητη παράταξή του, που στελεχώνεται από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, των Οικολόγων Πράσινων, αλλά και πολίτες του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, κατεβαίνουν με μια πρόταση για «μια άλλη πόλη» και δεσμεύσεις για δημοκρατία, διαφάνεια και λύσεις σε καθημερινά προβλήματα. 

Υποψήφια δήμαρχος κατεβαίνει και η Ειρήνη Βαγγελάτου, εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος το 2014 με τον συνδυασμό Ταστάνη. Στηρίζεται κατά βάση από τη ΛΑ.Ε. και επιχειρεί να συσπειρώσει ευρύτερες δυνάμεις.

Στον χώρο της Κεντροαριστεράς απευθύνεται πρώτα και κύρια ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Φιλόπουλος, που περιγράφει το ψηφοδέλτιό του ως πολυσυλλεκτικό. Αποτελεί τη διάδοχη κατάσταση της παράταξης Κόκκορη και έχει πολυετή εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση υπηρετώντας σε θέσεις ευθύνης επί διοικήσεων Σπονδυλίδη, Σφακιανάκη, Κόκκορη.

Ανανέωση και στη Γλυφάδα για τη «Λαϊκή Συσπείρωση» του ΚΚΕ. Υποψήφιος δήμαρχος κατεβαίνει ο 32χρονος Αλέξης Στεφανίδης, πτυχιούχος Ψυχολογίας, υποψήφιος σύμβουλος το 2014.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκης είναι επικεφαλής της «Αριστερής Παρέμβασης», κίνηση που διεκδικεί να συσπειρώσει όλα τα σχήματα της Αντικαπιταλιστικής Ριζοσπαστικής Αριστεράς στην περιοχή και σε επίπεδο δυνάμεων στηρίζεται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Τέλος, υποψηφιότητα ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Τάσος Γκουριώτης. Για τον ποιο κόσμο συσπειρώνει μιλούν οι παρουσίες στη διακήρυξη της υποψηφιότητάς του: Φ. Κρανιδιώτης, Δ. Καμμένος, Τ. Μπαλτάκος, Ν. Νικολόπουλος, Α. Σπίνος, αλλά και οι χρυσαυγίτες Παναγιώταρος και Κούζηλος.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Κάλπες στη σκιά των εισαγγελέων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb