ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Μεταφερόμενος θίασος οι συνυποψήφιοι του δημάρχου

Γλυφάδα: Μεταφερόμενος θίασος πλέον οι παραταξιακοί και συνυποψήφιοι του Γ. Παπανικολάου δεδομένου ότι διατελούν σε αποστολή από τις παρατάξεις των οποίων αποχώρησαν.

Του Γιάννη Κουρδομένου

Η υφιστάμενη διαπλοκή στην πόλη της Γλυφάδας είναι πρωτοφανής και φυσικά αυτό δεν γίνεται για πρώτη φορά. ''Είναι πολλά τα λεφτά Άρη'' και οι περισσότεροι των ''αιρετών'' «παλιές καραβάνες» με έφεση τα προσωπικά τους φέουδα. 

 Δήμου , Αργυράκη, Μουλακάκης ,  Καράχου Τσαμπίρας , Τσακίρης , Δεναξά , Μπίλια , Παππάς αν δεν εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή ο απερχόμενος δήμαρχος αποχωρούν και «ανοίγουν πανιά» για νέες συνεργασίες !

Απεσταλμένοι οι προαναφερόμενοι από τις τέως παρατάξεις τους  για την διασφάλιση των φέουδων τους.

Αν θεωρείται ότι εκπροσωπείστε από αυτά τα άτομα ''τα ψηφίζεται'' εμείς όμως σας καλούμε να τα μαυρίσετε παράλληλα του δημάρχου των εικονικών συνεδριάσων , ( μαϊμού ) , και των πλαστών αποφάσεων ο οποίος έχει καταγγελθεί για κακοδιοίκηση και αδιαφάνεια.

Η κ. εργοστασιάρχης δεν μας έπεισε , όπως δεν μας πείθει ο Κ. Κόκκορης ο οποίος έχει αναθέσει ειδική αποστολή σε δικούς του παραταξιακούς οι οποίοι εισχώρησαν στην παράταξη του απερχόμενου δημάρχου. 



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Μεταφερόμενος θίασος οι συνυποψήφιοι του δημάρχου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">