ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Γεννηματά ''άδειασε'' τον Βενιζέλο

Η πρόεδρος του Κινήματος ανακοίνωσε Καμίνη για επικεφαλής στο Επικαρατείας πετώντας ουσιαστικά εκτός τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του ΠΑΣΟΚ - Οργισμένη αντίδραση Βενιζέλου, έκανε λόγο για «ουρά» του ΣΥΡΙΖΑ

Σε μια κίνηση υψηλού πολιτικού ρίσκου και μεγάλης συμβολικής φόρτισης, η Φώφη Γεννηματά όρισε τον Γιώργο Καμίνη επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής.

Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων ήταν υποψήφιος για την Ευρωβουλή, αλλά κατετάγη τέταρτος με 75.568 ψήφους και δεν εξελέγη.

Μετά την απόφαση της κ. Γεννηματά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος που διεκδικούσε τη θέση στο Επικρατείας, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από το ΚΙΝΑΛ.

Η δήλωση του κ. Βενιζέλου έχει ως εξής:

«Η κυρία Φώφη Γεννηματά ζήτησε να συναντηθούμε σήμερα. Στη συνάντηση μας μου είπε πως θεωρεί ότι έχουμε διαφορές ως προς τη γραμμή του ΚΙΝΑΛ, ότι είχε υποθέσει πως επιθυμώ να διαδραματίζω ένα ευρύτερο ρόλο και ότι σε κάθε περίπτωση έχει δεσμευθεί να τοποθετήσει στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΚΙΝΑΛ άλλο πρόσωπο. Μου είπε επίσης ότι δεν θα ήθελε να φανεί ότι δεν στηρίζω εκλογικά το ΚΙΝΑΛ και ως εκ τούτου η τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας θα μπορούσε να καλυφθεί από εμένα.

Ευχαρίστησα την κυρία Γεννηματά γιατί αντιλαμβάνεται το ρόλο μου ως ευρύτερο, αυτό όμως αντιφάσκει με την πρόταση της για τη συμμετοχή μου στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας. Εξέφρασα τη βεβαιότητα μου ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής της. Δεν της ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την ευχαρίστησα γιατί θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας».

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Και εμείς το μέλλον του τόπου μας επιχειρήσαμε να υπερασπιστούμε , και ενώ είμαστε οι μοναδικοί οι οποίοι από τη δεκαετία του 90 είχαμε σειρά προτάσεων για τα Νότια Προάστια Αττικής , οι κομματικοί μηχανισμοί δεν μας έθεσαν επικεφαλής , ενώ επί πέντε χρόνια ΣΥΡΙΖΑ δεν υφίσταται ούτε ένα έργο ουσίας.


  1. Εμείς προτείναμε ανάπτυξη του Μετρό μέχρι την Γλυφάδα.
  2. Αναβάθμιση - εκσυγχρονισμό στο Ασκληπιείο της Βούλας.
  3. Τριτοβάθμια μονάδα εκπαίδευσης στα Νότια Προάστια.
  4. Δομή δημόσιας - δημοτικής Ραδιοτηλεοράσεως στα Νότια Προάστια.
  5. Δημοτική συγκοινωνία στα Νότια Προάστια.
  6. Ανάπτυξη των οπτικών ινών στα Νότια Προάστια 
  7. Προστασία - πυροπροστασία - πυρασφάλεια με ψηφιακό κέντρο και θερμικές κάμερες
  8. Ψηφιακή πλατφόρμα ραδιοτηλεοράσεως - διαδραστική  Ρ/Τ κ.α. 


ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις - Κατασχέσεις

''Καλοφάγωτα'' όσα κέρδισαν οι συντεχνίες από τα προσωπικά τους φέουδα, όμως όλα εδώ πληρώνονται. Έχουν γνώση οι ''φύλακες''

Γ.Κ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Γεννηματά ''άδειασε'' τον Βενιζέλο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">