ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι Τουρκοσπορές θα καταργήσουν τις αστικές συγκοινωνίες

Πρωτοφανής η κατάσταση που επικρατεί στην Άνω Γλυφάδα ώστε να εξυπηρετούνται τα πάσης φύσεως συμφέροντα των εξ ανατολών κατοίκων.

Η ανεύθυνη δημοτική αρχή έστησε μια παιδική χαρά - κυρίως για τα τσιράκια της - χωρίς να προνοήσει για χώρους στάθμευσης με απόρροια όποτε γίνεται γάμος και συρρέουν οι καλεσμένοι να κόβονται τα δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών.

Αυτή η αθλιότητα δεν έχει προηγούμενο σε καμία χώρα της Ε.Ε και ασφαλώς ολόκληρου του πλανήτη , πλήν χωρών όπως το Πακιστάν !

Πακιστανοποίηση της Άνω Γλυφάδας δεδομένων των συμφερόντων της εξ ανατολών εκκλησίας , των καταλοίπων της Τουρκοκρατίας ''γαλάζιων'' διοικούντων , καθώς και των επιχειρηματιών super market οι οποίοι επέλεξαν για την επιχειρηματική τους δραστηριότητα μια περιοχή χωρίς χώρους στάθμευσης.

Οι αρμόδιες αρχές - πάντα - σε αυτά τα φαινόμενα είναι απόντες . Δεν υπάρχει τροχαία.



Για τελευταία φορά αναφέρουμε :  Αν ισχύσει άλλη μια φορά κατάλυση των Αστικών συγκοινωνιών - για οποιοδήποτε λόγο - θα περάσει μπουλτόζα. 

Δεν θα πληρώνουμε εμείς διαχρονικά την ανευθυνότητα και τη νύφη πολιτικών, δημάρχων, αιρετών,  εκκλησίας , επιχειρηματιών. 

Ασφαλώς όσες φορές έπρεπε να εξυπηρετηθούμε από τις αστικές συγκοινωνίες, οι οποίες είχαν διακοπεί επί ώρες, δεν μας ρώτησε κανένας αν εκτός από την δική του δουλίτσα έγινε και η δική μας.

Δεν μπορούν να κινηθούν τα λεωφορεία δεδομένων των διπλοπαρκαρισμένων σε όλα τα σημεία της Άνω Γλυφάδας.

Δεν θα ταλαιπωρείται - κάθε φορά - τους κατοίκους της Άνω Γλυφάδας. 
Θα σας περάσω δέκα γενεές. 

Με ποιο δικαίωμα δίνεται εντολή να μην κινηθούν οι αστικές συγκοινωνίες στην Άνω Γλυφάδα ;

Τα κατάλοιπα της Τουρκοκρατίας ήθελαν να φύγουν οι μετανάστες από το Ελληνικό , και όντως έφυγαν , αναφέρονται στα hot spot , όμως ισχύουν ανάλογα φαινόμενα στην Τερψιθέα Γλυφάδας. 

Καθημερινά δεκάδες παιδάκια κατουρούν τον περίβολο της εκκλησίας καθώς και την πλατεία. Διαφέρει σε κάτι από τις συνθήκες υγιεινής των μεταναστών στο Ελληνικό; 

Τέλος στην ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ των Τουρκικών καταλοίπων. 

Η Γλυφάδα δεν είναι ΠΑΚΙΣΤΑΝ Παπανικολάου. 

Αν ισχύσει άλλη μια φορά ανάλογο περιστατικό - κάθε φορά - θα δέχεσαι μήνυση δήμαρχε της συμφοράς , των συνθηκών υγιεινής Πακιστάν και της επιπολαιότητας η οποία σε διέπει.

# Θα αναρτήσουμε δεκάδες φωτογραφίες χειρότερων συνθηκών υγιεινής από το Ελληνικό , με τα κάτουρα - κόπρανα στην ''παιδική χαρά'', καθώς επίσης , και τις πινακίδες όλων των διπλοπαρκαρισμένων στην πλατεία Καραϊσκάκη για τα δέοντα από τη πλευρά της τροχαίας.

# Την επόμενη φορά που θα κωλύεται να κινηθεί λεωφορείο στην Άνω Γλυφάδα, θα καλέσουμε τον διοικητή της Τροχαίας , και αν αρνηθεί την συμβολή της υπηρεσίας του θα δεχθεί μηνύσεις.

# Το αντίστοιχο και για την τοπική ενορία - παπαδαρία. Την επόμενη φορά να προτρέπει να σταθμεύσουν από την πίσω μεριά της ενορίας διότι θα κατατεθούν και σε δαύτους μηνύσεις. 


Η Γλυφάδα δεν είναι ΠΑΚΙΣΤΑΝ 

Αρκετά με τα κουσούρια σας - Στη Γλυφάδα κατοικεί και το 35 - 40 % που δεν σας ψηφίζει και δεν διέπεται από Τουρκικά - εξ ανατολών -κατάλοιπα.

Υ.Γ. Εμπεδώσατε τους λόγους που η τοπική '' δημοτική συγκοινωνία '' κινείται μέχρι και τις 6 το απόγευμα ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι Τουρκοσπορές θα καταργήσουν τις αστικές συγκοινωνίες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">