ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η μομφή της Νέας Δημοκρατίας για το Ελληνικό

Δεδομένου του εν λόγω κειμένου το οποίο ''αλιεύσαμε'' από την σελίδα της ΝΔ θα θέσουμε υπόψιν των αναγνωστών μας.

Αν υπάρχει ένα βασικό ισχυρό κίνητρο ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ στη χώρα μας αυτό είναι οι ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ της χώροι.

Μας θλίβει αφάνταστα πως δεν το αναγνωρίζουν στο κόμμα της Πειραιώς διότι αποτελεί αυταπόδεικτο.

Είναι σαφές ότι η αναφορά γίνεται για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ( τέως αεροδρόμιο ), όμως για την ταμπακιέρα δεν γίνεται καμία αναφορά από τη Νέα Δημοκρατία.

Σημειώνουμε ότι αν δεν υπήρχε η ΑΚΡΟΠΟΛΗ - χαρακτηρισμένη - όπως και οι περιοχές που την περιβάλουν ως αρχαιολογικός χώρος ο Τουρισμός στη χώρα μας θα ήταν κατά 60 % μειωμένος.

Για εμάς η πολιτεία οφείλει να δώσει έμφαση σε οτιδήποτε αποτελεί Ιστορία της χώρας και Αρχαιολογικό χώρο.

Τασσόμαστε - διαχρονικά - κατά της τηλεοπτικής - μιντιακής δημοκρατίας

# Όταν η Πυθία στο Μαντείο των Δελφών κατονομάζει τον Νέρωνα ''Ορέστη'' , θέλοντας να του πει ότι και αυτός είναι μητροκτόνος , έσφαξε τους Ιερείς , κατέλυσε το μαντείο , και έκλεψε περισσότερα από 500 αγάλματα τα οποία εν συνεχεία δρομολογήθηκαν στην Ρώμη.

Η φαύλη ολιγαρχία δεν μπορεί να αντιληφθεί την βαθιά σημασία της Ιστορίας αυτού του τόπου , και ότι απαιτείται να αναγεννηθούν βασικές αξίες , ιδεώδη , καθώς επίσης , να λάμψει ξανά η Ιερή φλόγα του Μαντείου. 

* Αν κάποιοι αναρωτηθούν τι σχέση έχει το Ελληνικό με το Μαντείο των Δελφών: Και το Ελληνικό είναι αρχαιολογικός χώρος , όπως και μεγάλο τμήμα της Γλυφάδας , το οποίο έχει περάσει στο ιδιοκτησιακό καθεστώς ιδιωτών. Φαιδρότητα. ( Η συνέχιση του μετρό από Ελληνικό σε Γλυφάδα , όποτε γίνει , θα αποδείξει του λόγου το αληθές. )

* Από τη ΝΔ αναφέρουν 50.000 χιλιάδες θέσεις εργασίας στο Ελληνικό , και εμείς αναρωτιόμαστε: Τόσα χρόνια που κυβερνούσαν , μέχρι το 2014 , γιατί δεν υπήρξε ίχνος ανάπτυξης παρά μόνον εγκατάλειψη , καταστροφή , και λεηλασία του χώρου ;

* Μήπως οι συμπολίτες μας δεν γνωρίζουν , δεν έχουν εικόνα , της καταστροφής όλων των εγκαταστάσεων εντός του Ελληνικού που φιλοξένησαν τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 οι οποίες κόστισαν πολλά εκατομμύρια ; ( Δεδομένα τα κέρδη εργολάβων , κ.α. , όμως η κοινωνία πληρώνει το μάρμαρο )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η μομφή της Νέας Δημοκρατίας για το Ελληνικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">