ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υφίσταται επάγγελμα πολιτικός - αιρετός ?

Με βασικό δεδομένο όσους αξιώνουν θεσμικές θέσεις εξουσίας και κοινών , οι οποίοι κατέλυσαν επί δεκαετίες την αυθεντική δημοκρατία , τίθεται ευθέως το ερώτημα προς όλους : Υφίσταται επάγγελμα πολιτικός η αιρετός ; 

Ασφαλώς δεν υφίσταται, όμως τόσο οι μεν όσο και οι δε είναι έμμισθοι με τα χρήματα όλων ημών, ενώ στον αντίποδα η Χούντα του 67 - 74 συνεχίζεται αδιαλείπτως.

Η ασφάλεια των πολιτών - την οποία επικαλούνται - είναι η κορυφαία έκφανση εμπαιγμού. Έπειτα από 42 χρόνια θέλουμε να έχουμε απτά στοιχεία πόσα χρόνια ακόμα θα συνεχίζεται το πλιάτσικο από δεξιούς - ''σοσιαληστές αριστερούς''.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις - Κατασχέσεις

Δεδομένης της σύστασης ενός αστικού πολιτικού κόμματος , το οποίο γίνεται το βασικό εφαλτήριο της προσωπικής οφέλειας - ιδιοτέλειας ορισμένων , είμαστε υποχρεωμένοι να σας αναγνωρίζουμε χωρίς να υφίσταται η υπηρέτησή μας και η εκπροσώπησή μας ;

Πότε μας αναγνώρισε εμάς η Πολιτεία ; Ενώ διαθέτουμε τα πειστήρια ότι πρωτοστατήσαμε στα ερτζιανά FM , ώστε να υπάρξει μετεξέλιξη - πρόοδος , οι εκάστοτε κυβερνήσεις επιδεικνύουν ιδιαίτερη φροντίδα για τα τσιράκια τους.

Πακτωλός χρήματος σε φωτογράφους, ρεπόρτερ , κ.α. , για συστημική προπαγάνδα αντί της αυθεντικής δημοκρατίας, ελευθεροτυπίας, και του λειτουργήματος της δημοσιογραφίας.

Εμείς πρωτοστατήσαμε από την δεκαετία του 70 για Ραδιοτηλεοράσεις , πλην του Κρατικού μονοπωλίου , και * αυτοί θέσπισαν να παρακρατείται από το τέλος διαφήμισης των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών , αγγελιόσημο , για τους έμμισθους της ΕΑΞΤ και άλλων ενώσεων , οι οποίοι λαμβάνουν μισθούς από τα κρατικά πρακτορεία ειδήσεων τρίτων χωρών !!

* Εννοούμε ΝΔ , ΠΑΣΟΚ , και εν συνεχεία ΣΥΡΙΖΑ.

Οι προτάσεις μας για την ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ δεν πέρασαν στις δημόσιες διαβουλεύσεις για την Ραδιοτηλεόραση , και αυτό καταδεικνύει ακόμα και σήμερα , ότι η χώρα μας βρίσκεται 20 χρόνια πίσω απ' όλες τις προηγμένες χώρες του πλανήτη.

Ενδεικτικά: Δίωξη - κατάσχεση το 1983-1984 διότι σε μια χώρα που δεν υπήρχαν Ιδιωτικοί - δημοτικοί ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί, στα FM κύματα , τολμήσαμε για πρώτη φορά να βγάλουμε μαζικά τους Αθηναίους στον Ραδιοφωνικό αέρα. ( Βλέπε Αικατερίνη Πιστόλη - εισαγγελέας Εφετών, σύσσωμο το Α/Τ Νέου Κόσμου , καθώς και κλιμάκιο του Υπουργείου επικοινωνιών. ) Δεν αναφέρουμε πλειάδα άλλων έπειτα της θέσπισης νομικού πλαισίου.

Αιδώς αργείοι: Είναι αυταπόδεικτο επί δεκαετίες , όσοι πολιτεύονται στη χώρα μας είναι ''υπάλληλοι'' πέντε οικογενειών. 

Βγάλτε περισσότερα χρήματα ως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ από το αγγελιόσημο για τις ενώσεις φωτογράφων , διότι αποδεικνύεται η φαιδρότητα και η φαυλότητα. Άλλοι πρωτοστατούν σε ένα χώρο, άλλοι ανοίγουν το δρόμο της μετεξέλιξης , άλλοι πληρώνουν με διώξεις - κατασχέσεις , και άλλοι στην τριτοκοσμική χώρα απολαμβάνουν.

Αποτελεί γελοίο ως φαινόμενο να βλέπουμε στην οικία Ντόρας Μπακογιάννη την σπασμένη πόρτα, διότι έσπασε μια φορά και διετελούν στην πολιτική ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ επί δεκαετίες, ενώ στην δική μου περίπτωση η δίκη μας η πόρτα έσπασε πλειάδα φορές, διώξεων - κατασχέσεων, και επί 42 χρόνια ως αστικά πολιτικά κόμματα καταλύεται τον Πολιτισμό και το Πολίτευμα.

Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια , ποιος θα είναι ο επόμενος, Ρουσόπουλος , Πρωτόπαπας, Παπάς, ως το μακρύ χέρι της οικονομικής ελίτ ; 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υφίσταται επάγγελμα πολιτικός - αιρετός ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">