ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απίστευτη προπαγάνδα και απο τα δεξιά και από τα αριστερά !

Πριν από μερικά χρόνια το δίλημμα αριστερά - δεξιά ήταν υπαρκτό και καθόρισε την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2014.

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com

Έπειτα από πέντε χρόνια '' πρώτη φορά αριστερά '' είναι ξεκάθαρο ότι η διαχωριστική γραμμή δεξιά - αριστερά είναι ασαφής και διαμορφώνει όρους αμφιταλάντευσης στην κοινή γνώμη.

Αυτό το επίτευγμα θεωρούμε ότι αποτελεί βασική προσφορά ορισμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος μετασχηματίστηκε και μεταλλάχτηκε σε σύντομο χρόνο.

Σαφώς ''πάντα χωρεί ουδέν μένει'' , και είναι σαφές ότι για την πλειονότητα της κοινωνίας μας οι δεξιόστροφες η αριστερόστροφες πολιτικές έχουν κοινά χαρακτηριστικά στις μέρες μας , ενώ η προπαγάνδα ένθεν και ένθεν αποτελείται από τον ίδιο βασικό κορμό.

Ενδεχομένως τόσο η Κουμουνδούρου , όσο και η Πειραιώς , μπορεί να χρησιμοποιούν τους ιδίους επικοινωνιολόγους , με τις ίδιες κοινότυπες και πεπαλαιωμένες πρακτικές τις οποίες έχουμε ζήσει επί δεκαετίες.

Τις τελευταίες ημέρες είναι πρωτοφανές πόσο χρήμα έχει διατεθεί από τα δεξιά και τα αριστερά στρατηγεία σε πλειάδα media ώστε να πείσουν την κοινωνία ποιο είναι το όφελος και το συμφέρον της , όμως αυταπόδεικτα το μοναδικό όφελος - συμφέρον είναι πραγματικά των στελεχών - υποψηφίων των εν λόγω κομμάτων , καθώς και όσων τους παρασχέθηκε ζεστό χρήμα διαφημίσεων.

Ο λαός μας έχει μια ρήση η οποία αναφέρει: Στη βράση κολλά το σίδερο.

Εμείς από το δικό μας μετερίζι θέλουμε να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς. Δεν μας πείθει κανένα από τα δυο κόμματα εξουσίας , και σε καμία περίπτωση δεν θα ψηφίζαμε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Σας θυμίζουμε ότι επί ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ οι Ελληνικές κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , και μετέπειτα και ο ΣΥΡΙΖΑ , έχουν καταλυμένη την πραγματική δημοκρατία στο τόπο μας. 

Καθίσταται σαφές διότι εμείς πρωτοστατήσαμε από την δεκαετία του 70 για Ραδιοτηλεοράσεις , πλην του Κρατικού μονοπωλίου , και αυτοί θέσπισαν να παρακρατείται από το τέλος διαφήμισης των σταθμών , αγγελιόσημο , για τους έμμισθους της ΕΑΞΤ και άλλων ενώσεων , οι οποίοι λαμβάνουν μισθούς από τα κρατικά πρακτορεία ειδήσεων τρίτων χωρών !!

Πακτωλός χρήματος σε φωτογράφους, ρεπόρτερ , κ.α. , για συστημική προπαγάνδα αντί της αυθεντικής δημοκρατίας, ελευθεροτυπίας, και του λειτουργήματος της δημοσιογραφίας.

Κάτι ανάλογο, αισχρό και ποταπό ισχύει και στην Αυτοδιοίκηση , με τα γνωστά έμμισθα φερέφωνα των δημάρχων, κυρίως στη Γλυφάδα , με συμβάσεις διαρκείας και extra bonus.

Τονίζεται ότι στις προηγμένες χώρες , ( βλέπε Η.Π.Α ) , οι δημοτικές αρχές αναγνωρίζουν ως τοπικούς δημοσιογράφους τους ιδιοκτήτες των τοπικών Ελληνικών σταθμών αντί ημετέρων , παρατρεχάμενων , και αυλοκολάκων.

Υ.Γ: Η ασφάλεια των πολιτών - την οποία επικαλούνται - είναι η κορυφαία έκφανση εμπαιγμού. Έπειτα από 42 χρόνια θέλουμε να έχουμε απτά στοιχεία πόσα χρόνια ακόμα θα συνεχίζεται το πλιάτσικο. 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις - Κατασχέσεις

Υ.Γ 1: Με βασικό δεδομένο όσους αξιώνουν θεσμικές θέσεις εξουσίας και κοινών , οι οποίοι κατέλυσαν επί δεκαετίες την αυθεντική δημοκρατία , τίθεται ευθέως το ερώτημα: Υφίσταται επάγγελμα πολιτικός η αιρετός ; Ασφαλώς δεν υφίσταται, όμως τόσο οι μεν όσο και οι δε είναι έμμισθοι με τα χρήματα όλων ημών, ενώ στον αντίποδα η Χούντα του 67 - 74 συνεχίζεται αδιαλείπτως.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απίστευτη προπαγάνδα και απο τα δεξιά και από τα αριστερά ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">