ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Νίκος Παπάζογλου επιδιώκει πολιτική ασυλία

Σε τηλεοπτική εκπομπή , ενόψει των εθνικών εκλογών, ο υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων , Νίκος Παπάζογλου ανέφερε το αμέριστο ενδιαφέρων του για την πρώτη κατοικία και τους πλειστηριασμούς.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες , ο κ. Παπάζογλου , ο οποίος επικαλείται το ενδιαφέρων του για χιλιάδες πολιτών , οι οποίοι ενδεχομένως κινδυνεύουν να χάσουν το ακίνητό τους από πλειστηριασμούς , έχει επιφέρει οικονομική ζημία σε ιδιοκτήτη ακινήτου αξίας 350.000 χιλιάδων ευρώ !

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ οικονομική ζημία Ιδιοκτήτη ακινήτου 

Συγκεκριμένα ο κ. Νίκος Παπάζογλου από το 1993 μέχρι και το 2009 είχε νοικιάσει ακίνητο 2.000 χιλ τ.μ , και κυριολεκτικά έφυγε νύχτα από το ακίνητο έχοντας αφήσει απλήρωτα ενοίκια και μια καταστροφή της τάξεως των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Δέκα χρόνια μετά την καταστροφή από τον Νίκο Παπάζογλου ο ιδιοκτήτης του ακινήτου αδυνατεί να το ενοικιάσει

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου επί μια δεκαετία - δεδομένης της ζημίας την οποία προκάλεσε ο Νίκος Παπάζογλου - δεν μπορεί να νοικιάσει το εν λόγω ακίνητο.

Στο πρωτόδικο δικαστήριο επιδικάστηκε ότι η οικονομική ζημία ανέρχεται σε 350.000 χιλιάδες ευρώ, ενώ στο εφετείο επιδικάστηκε ζημία της τάξεως των 90.000 χιλιάδων ευρώ αόριστα.

Ορίστηκε δικαστικός πραγματογνώμονας ο οποίος όρισε το ύψος της ζημίας , την οποία προκάλεσε ο Νίκος Παπάζογλου στο ακίνητο , στο ποσό των 350.000 χιλιάδων ευρώ.

Το διάστημα κατά το οποίο διατηρούσε νοικιασμένο το ακίνητο διαμόρφωσε σειρά από πολεοδομικές παραβάσεις , ενώ φεύγοντας νύχτα από το ακίνητο , προκάλεσε τεράστιες υλικές ζημιές.

Ήδη έχει δεχθεί μήνυση για ψευδορκία αναφορικά με την υπόθεση του ακινήτου , και η υπόθεση βρίσκεται στην δικαστική οδό.

Τέλος, δεδομένων όσων προαναφέρονται , ο κ. Παπάζογλου ενδιαφέρεται για τους πολίτες που κινδυνεύει το ακίνητό τους , η επιδιώκει πολιτική ασυλία για το άτομό του και τις υποθέσεις του που τρέχουν σε επίπεδο δικαιοσύνης ;



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Νίκος Παπάζογλου επιδιώκει πολιτική ασυλία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">