ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Devlet Mahceli - Εμετικές δηλώσεις από τον Τούρκο Μπαχτσελί

Συνεχίζεται ο πόλεμος δηλώσεων Ελλάδας και Τουρκίας, με αποκορύφωμα τις προσωπικές αναφορές μεταξύ του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν και του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αλλά αυτή την φορά «πρωταγωνιστής» είναι ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

O Ντεβλέτ Μπαχτσελί, πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικών Κινήσεων, προχώρησε σε εμετικές δηλώσεις και μέσα σε εθνικιστικό αμόκ, είπε ότι αν ο Τσίπρας συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο θα «θαφτεί μέσα στη θάλασσα» και «να μάθει από τους παππούδες του που τους πετάξαμε στη θάλασσα».

Ανθελληνικό παραλήρημα από τον ηγέτη των Τούρκων εθνικιστών, Ντεβλέτ Μπαχτσελί ( Μπαχτσελί ασχολήσου καλύτερα με κανένα μπαχτσέ διότι αν συνεχίσεις τις αήθεις επιθέσεις θα έχεις τη τύχη των προγόνων σου το 1821 οι οποίοι έφυγαν από την Ελλάδα χεσμένοι. )

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, αποθρασυμένος επιτέθηκε στον Έλληνα Πρωθυπουργό, με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τις γεωτρήσεις στο Καστελόριζο και την κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο στην κυπριακή ΑΟΖ.

Ο Μπαχτσελί είπε στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του:

«Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά. Ο πρωθυπουργός της χώρας αυτής, ο Τσίπρας, με θράσος δήλωσε πως θα έχουμε τίμημα αν επιμείνουμε στις γεωτρήσεις. Η κουτσή πάπια ο Τσίπρας είπε πως θα μας εμποδίσουν.

H Ελλάδα πρέπει να ξέρει πως δεν έχει γεννηθεί ο πειρατής που να μπορεί να μας εμποδίσει στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο.

O Tσίπρας πρέπει να σταματήσει να προκαλεί και να ασχοληθεί με την ιστορία. Πρέπει να πάρει μάθημα από τους παππούδες του που έπεσαν στη θάλασσα στη Σμύρνη. Αν δεν το κάνει τότε από τώρα πρέπει να είναι έτοιμος να τσακιστεί, να βυθιστεί στη θάλασσα».

Κλείνοντας ο Τούρκος πολιτικός επεσήμανε: «Προκαλώ! Ο Τσίπρας να βγει μπροστά μας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο και να δει το τι θα πάθει».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Devlet Mahceli - Εμετικές δηλώσεις από τον Τούρκο Μπαχτσελί Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">