ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Ντου» στα γραφεία της Athens Voice πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας

Εικόνα διάλυσης και καταστροφής επικρατεί στα γραφεία της Athens Voice μετά από επίθεση του Ρουβίκωνα σήμερα (04.07.2019) το μεσημέρι. 

Τα μέλη του Ρουβίκωνα έσπασαν με λοστούς γραφεία, καρέκλες και βιβλιοθήκες ενώ πέταξαν παντού μαύρη μπογιά.

Τα γραφεία μοιάζουν λεηλατημένα ενώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, περίπου 10 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν στα γραφεία σπάζοντας τα με λοστούς, πέταξαν μαύρες μπογιές και εξαπέλυσαν απειλές στους εργαζόμενους της εφημερίδας.

Λίγη ώρα μετά από την επίθεση, ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με ανακοίνωσή του σε ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου.

Εναλλακτικά free press όπως η Athens Voice χτίζουν μια απολίτικη μάζα υπάκουων κανίβαλων. 

Μέσα από τέτοιες φυλλάδες η εξουσία διαχέει τη κουλτούρα της εμπορευματοποίησης των ριζοσπαστικών προτάσεων και των χειραφετικών πειραμάτων και επιτίθεται συστηματικά στη ταξική συνείδηση και στους κοινωνικούς αγώνες. 

Εκτός αυτού εξαπολύει τα παπαγαλάκια της να λοιδορούν το θάνατο μιας ταξικής μας αδελφής και όταν έρχεται η ώρα να απολογηθούν, με απλές αερολογίες προσπαθούν να καλύψουν το λάθος τους, με τρόπο όμως που όχι απλά δεν καλύπτει, αλλά επιβεβαιώνει τη ρατσιστική τους διάθεση.

Το σχόλιο της Athens Voice που προκάλεσε τον χαμό:

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Ντου» στα γραφεία της Athens Voice πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb