ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επιστολή του νέου ΔΣ προς τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους της Εναλλακτικής Δράσης

Φίλες και φίλοι με μεγάλη θλίψη σας ενημερώνουμε για τον αιφνίδιο θάνατο και την απώλεια του πολύ καλού φίλου και μέλους της Εναλλακτικής Δράσης, Δημήτρη Μανέλλη. 

Ενός συναγωνιστή, που είχε πιστέψει και είχε εμπνευστεί από την κοινωνική και πολιτική φιλοσοφία της αυτοτοδιαχείρισης και της άμεσης δημοκρατίας, για την οποία η Εναλλακτική Δράση από την ίδρυσή της αγωνίζεται, και παρακολουθούσε όλα σχεδόν τα σεμινάρια, διάβαζε πολλά βιβλία για πληρέστερη ενημέρωση, ενώ συμμετείχε ταυτόχρονα σε αρκετά κινήματα.

Εκ μέρους όλων των μελών και των φίλων της Εναλλακτικής Δράσης εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια τους συγγενείς του και τους φίλους του.

Όσον αφορά την κλήρωση για τη λαχειοφόρο αγορά που έγινε στη γιορτή της Εναλλακτικής Δράσης, στις 21/6, ο λαχνός που κέρδισε τις οκταήμερες εναλλακτικές διακοπές στην Αστυπάλαια, είναι ο 110 και τον έχει η φίλη Σωτηρία Αργύρη.

Τέλος το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απευθύνουμε την επισυναπτόμενη επιστολή σε όλα τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους της Εναλλακτικής Δράσης, αφενός για να τους/τις ευχαριστήσουμε για τη συμβολή τους στη μέχρι σήμερα πολύ θετική πορεία της Εναλλακτικής Δράσης, όπως ομόφωνα εκτίμησε η τελευταία γενική συνέλευση και αφετέρου να ζητήσουμε την, όσο γίνεται μεγαλύτερη, συμμετοχή τους για την υλοποίηση των στόχων για τη διετία 2019-20121, τους οποίους προσδιορίσαμε στις δύο πρώτες συνεδριάσεις και τους αναφέρουμε στην επιστολή.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους να περάσετε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι

Το ΔΣ της Εναλλακτικής Δράσης
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επιστολή του νέου ΔΣ προς τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους της Εναλλακτικής Δράσης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">