ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τέρενς Κουίκ: Ποια η διαφορά των συνεντεύξεων Τσίπρα και Μητσοτάκη

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Τέρενς Κουίκ τη διαφορετική αντιμετώπιση που έχει  ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha από τη  συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, ο Τέρενς Κουίκ αναφέρει:

«Υπερασπίζομαι το δικαίωμα του κάθε δημοσιογράφου να ρωτάει αυτό που θέλει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν μπορώ να κάνω δύο επισημάνσεις:

1. Στο ΣΚΑΙ οι δημοσιογράφοι απέφυγαν επιμελώς να ρωτήσουν τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το πρόγραμμα του της επόμενης τετραετίας. Και όταν εκείνος ρώτησε κάποια στιγμή αν θα συζητήσουν για ελληνοτουρκικά, οικονομικό πρόγραμμα, κλπ, η απάντηση ήταν «αυτά είναι τα εύκολα...»!!!

2. Στον ΑΛΦΑ τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον περίμεναν 10 δημοσιογράφοι, ο καθένας διαπιστευμένος σε διαφορετικό Υπουργείο. Για να απαντήσει στα προγραμματικά της ΝΔ ανά τομέα. Στρωμένα χαλιά.

Ποιά είναι η διαφορά και γιατί; Η κρίση στον ελληνικό λαό. Ελπίζω να αποτυπωθεί και στη κάλπη».

Σημείωση του Γ.Κ: Στη Γλυφάδα, αναφορικά με τις δημοτικές εκλογές, δεν υπήρχε πρόγραμμα από την παράταξη του Νεοδημοκράτη Γ. Παπανικολάου, υπήρχαν όμως τρία χρόνια ανομία, κατάλυση των δημοτικών συμβουλίων, και των οικονομικών επιτροπών προς χάριν πλειάδας ημετέρων. Έτσι επανεκλέγεσαι στη χώρα μας.  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τέρενς Κουίκ: Ποια η διαφορά των συνεντεύξεων Τσίπρα και Μητσοτάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">