ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κύριε Μητσοτάκη σεβαστείτε την εντολή της κοινωνίας

Με βασικό δεδομένο ότι ο Πρωθυπουργός συμφώνησε με τον κ. Λάτση να γίνουν όλα τα απαραίτητα βήματα για τη επένδυση στο τέως αεροδρόμιο του Ελληνικού, τον καλούμε να σεβαστεί την εντολή της κοινωνίας.

Του Γιάννη Κουρδομένου

glyfadaweb@gmail.com

O βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι να μπουν μπουλντόζες στο Ελληνικό μέχρι το τέλος του 2019, όπως έχει δηλώσει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας έχει αναφερθεί στην επίσπευση των διαδικασιών με τρεις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις να ψηφίζονται έως τις 10 Αυγούστου.

Ο Πρωθυπουργός συμφώνησε με τον κ. Λάτση να γίνουν όλα τα απαραίτητα βήματα για τη σημαντική αυτή επένδυση, τηρώντας τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί για να αρθούν το ταχύτερο δυνατόν όλα τα εμπόδια που καθυστέρησαν την έναρξη του τόσο ''επωφελούς για τη χώρα έργου''.

Εμείς από το δικό μας μετερίζι για πολλοστή φορά αναφέρουμε: 
Το Σύνταγμα αναφέρει τον όρο γενικό ή δημόσιο συμφέρον - ΕΠΩΦΕΛΕΣ - σε τέσσερις συγκεκριμένες διατάξεις εκ των οποίων οι τρεις με ουσιαστικό ενδιαφέρον: 17§1, 247§1, 106§1. 

Ωστόσο στην νομολογία η χρήση του είναι ευρύτερη και περιλαμβάνει και τα υπόλοιπα δικαιώματα. Το γενικό συμφέρον στην νομολογία λειτουργεί καταρχήν ως κριτήριο συνταγματικότητας, αλλά και ως λόγος περιορισμού των συνταγματικών δικαιωμάτων, παρόλο που δεν υπάρχει στο Σύνταγμα κάποια γενική ρήτρα υπέρ αυτού. 

Ο όρος δημόσιο - ΕΠΩΦΕΛΕΣ - προσδιορίζει το υποκείμενο της ωφέλειας αυτής, το οποίο εν προκειμένω είναι ο λαός.

Ο συντακτικός νομοθέτης επεφύλαξε μια εξαιρετικά φειδωλή χρήση
στον όρο γενικό συμφέρον.

Η αοριστία του όρου, παρά την περιορισμένη συνταγματική αναφορά, έχει οδηγήσει σε νομολογιακή κατάχρηση, με αποτέλεσμα την εφαρμογή του και σε άλλες περιπτώσεις .

Η χρήση του στα υπόλοιπα δικαιώματα, μπορεί να αποβεί εξαιρετικά επικίνδυνο όπλο  με δεδομένη την δράση του γενικού συμφέροντος , ως λόγου περιορισμού των συνταγματικών δικαιωμάτων.

Το δημόσιο συμφέρον αποτελεί καταρχήν και πάνω απ’όλα μια αόριστη νομική έννοια 

Ο όρος δημόσιο προσδιορίζει το υποκείμενο της ωφέλειας αυτής, το οποίο εν προκειμένω είναι ο λαός

Δεδομένου λοιπόν ότι επωφελές χαρακτηρίζεται οτιδήποτε θα αποβεί θετικό υπέρ του λαού - ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - καλούμε τον πρωθυπουργό και τους αρμοδίους της κυβέρνησης να σεβαστούν την εντολή της τοπικής μας κοινωνίας, ( χιλιάδων ψηφοφόρων ) , οι οποίοι ψήφισαν με πραγματικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον της κοινωνίας - λαού.

Άμεσα να επιδείξετε το ίδιο ενδιαφέρων , όπως στην περίπτωση του Σπύρου Λάτση , για διευθέτηση όσων ψήφισαν παρέχοντας εντολή οι χιλιάδες συμπολιτών μας.

Υπουργικές αποφάσεις για λειτουργία ΔΗΜΟΣΙΑΣ ραδιοτηλεοπτικής δομής στα Νότια προάστια Αττικής.

Σε αντίθετη περίπτωση θα μας βρείτε μπροστά σας στο τέως αεροδρόμιο του Ελληνικού , και συγκεκριμένα στον απαλλοτριωμένο ΒΟΣΠΟΡΟ , του  οποίου είμαστε εμείς οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ και ουδέποτε δεχτήκαμε την παραχώρησή του τόπου μας στον όμιλο Λάτση.

# Καλούμε τόσο τον κ. Μητσοτάκη , όσο και τον κ. Λάτση να ενημερωθούν ενδελεχώς αναφορικά με το Ιστορικό της περιοχής, διότι σε ενδεχόμενο άρνησης όσων αποτελούν ψήφισμα χιλιάδων κατοίκων της περιοχής μας , θα προκύψει νέα προσφυγή στην δικαιοσύνη αναφορικά με το Ιδιοκτησιακό καθεστώς.

# Γνωρίζοντας όσα κάκιστα έχουν ισχύσει στον τόπο μας σας αναφέρουμε και το εξής παράδειγμα: Έπειτα από τις υπουργικές αποφάσεις για υψηλά κτίρια ( ουρανοξύστες ) ύψους 200 - 230 μέτρων, είναι δεδομένο ότι στις στέγες αυτών θα τοποθετηθούν 30 - 40 μέτρα κεραιοσυστημάτων αναμεταδόσεως τηλεπικοινωνιακών και ραδιοτηλεοπτικών μεταδόσεων - σταθμών.

Είναι ξεκάθαρο με πόση ευκολία η κυβέρνηση θα παρέχει σειρά αδειοδοτήσεων για λειτουργία και νέων τηλεπικοινωνιακών και ραδιοτηλεοπτικών σταθμών.

Αναλογιστείτε τι θα διαμορφώσουν για πολλοστή φορά. 

Πλήρη κατάλυση της ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας και των δικαιωμάτων μας. Θα βρεθούν λειτουργούντες στην περιοχή μας σειρά έτερων , χωρίς να υφίσταται ούτε ένα δημόσιο μέσο , καθώς επίσης , ούτε ένας εξ ημών που πρωτοστατήσαμε στην Ραδιοφωνία.

# Κύριε Μητσοτάκη δώστε εντολή να εξεταστεί από τον υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης πότε καταθέσαμε πλήρη φάκελλο αδειοδοτήσεως ραδιοφωνικού σταθμού , 13789/Ζ2/1125/28.06.91 , για ποια ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ , αν λειτουργούσε κάποιος σταθμός εκείνη τη περίοδο , και τι ίσχυσε εκ των υστέρων με υποστηρικτές συγκεκριμένων πολιτικών - κομμάτων. 

Υ.Γ: Χιλιάδες συμπολιτών μας έχουν πλέον ξεκάθαρη εικόνα προδοσίας , και ασφαλώς το ψεύτες είναι ελάχιστο , άλλωστε ήταν ένας από τους λόγους που στις εθνικές εκλογές - και όχι μόνο - τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχασαν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κύριε Μητσοτάκη σεβαστείτε την εντολή της κοινωνίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">