ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Καταγγέλλουμε το ΚΑΠΠΑ Δήμου Γλυφάδας

Καταγγέλλουμε το ΚΑΠΠΑ Δήμου Γλυφάδας , και συγκεκριμένα μια κλίκα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας , του ΣΥΡΙΖΑ , κ.α αστικών πολιτικών κομμάτων , οι οποίοι/ες σκόπιμα και με δόλο εκμαυλίζουν τον τοπικό πολιτισμό καθώς και την κοινωνία της Γλυφάδας για προσωπικούς - ιδιοτελείς λόγους.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Ο δήμος Γλυφάδας είναι κυριολεκτικά ο μοναδικός δήμος σε Ελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο όπου στον τομέα κοινωνικής και πολιτιστικής παρέμβασης ( ΚΑΠΠΑ ) , ορίζονται άτομα τα οποία διέπονται από κόμπλεξ και ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουν συμβάλει την τοπική κοινωνία της πόλης μας, και ειδικότερα οτιδήποτε αμιγώς κοινωνικό στο δήμο Γλυφάδας.

Δεδομένης αυτής της φαιδρότητας από τη πλευρά συγκεκριμένων ατόμων, τα οποία κάτω από άγνωστες σε εμάς συνθήκες ορίστηκαν στο ΚΑΠΠΑ του Δήμου Γλυφάδας , χωρίς να συμβάλουν την τοπική μας κοινωνία , προσφεύγουμε δικαστικά κατά του συνόλου της διοικήσεώς του και του προέδρου του.

Επισημαίνουμε ότι δεν υπάρχει προηγούμενο σε δημοτική δομή κοινωνικής και πολιτιστικής παρέμβασης , σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια , να πλαισιώνεται το Δ.Σ από μανάβηδες , χασάπηδες, μπακάληδες , αργόμισθους του δημοσίου κ.α.

Συγκεκριμένα τα τελευταία πέντε χρόνια στο Δ.Σ του ΚΑΠΠΑ Δήμου Γλυφάδας είχαν οριστεί σειρά  αποτυχόντων των δημοτικών εκλογών , οι οποίοι/ες επικέντρωσαν τη δράση τους ενισχύοντας οικονομικά σειρά γνωριζόντων τους ώστε να επιτύχουν την διεύρυνση των ψήφων τους στις δημοτικές εκλογές.

Πέραν αυτού εμείς αγνοούμε παντελώς πως μπορούν να αποδείξουν την κάλυψη των υποχρεώσεων της εν λόγω δημοτικής δομής Κοινωνικής και Πολιτιστικής παρέμβασης του Δήμου Γλυφάδας.

Τονίζουμε ότι στις δημοτικές εκλογές του 2014 πέραν των 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας ψηφίσαμε - παρείχαμε εντολή - δημιουργίας δομής δημόσιας διαβούλευσης , κάλυψης τοπικών συζητήσεων, εκδηλώσεων, και επί πέντε χρόνια έχουμε τα στοιχεία ότι τα εν λόγω άτομα τα οποία ορίστηκαν στο Δ.Σ του ΚΑΠΠΑ έδωσαν έμφαση σε φιέστες, παροχή πακτωλού χρημάτων σε λαθρεμπόρους , καθώς και ξενόφερτους , και δεν ίσχυσε καμία ενέργεια τους κάλυψης της εντολής μας.

Αναφέρουμε συγκεκριμένα τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου από την ΝΔ ( τέως πρόεδρος ) , τον κ. Λετσοβίτη τον οποίο όρισε εν συνεχεία πρόεδρο, καθώς και τον κ. Σ. Σκαμπαρδώνη από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίοι είναι εξ αυτών οι οποίοι κακοδιαχειρίστηκαν το ΚΑΠΠΑ επί πέντε χρόνια. 

Αν έχουν να αναφέρουν κάτι άμεσα στη τοπική μας κοινωνία να τους ακούσουμε , διαφορετικά το λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη , η οποία θα εξετάσει ενδελεχώς τι σχέση έχει το ΚΑΠΠΑ του Δήμου Γλυφάδας με κοινωνική παρέμβαση , η αν πρόκειται για μια δημοτική δομή κάλυψης αποτυχόντων των εκλογών , κολλητών , παραταξιακών , καθώς και συγγενών.

Η φαιδρότητα - φαυλότητα και παλιανθρωπιά των συμμετεχόντων είναι πρωτοφανής. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Καταγγέλλουμε το ΚΑΠΠΑ Δήμου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">