ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Καραμπόλα στην παραλιακή


Καραμπόλα 7 οχημάτων στην παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα

Έξι αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα ενεπλάκησαν στην καραμπόλα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Μεγάλες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρείται αυτήν την ώρα στο ρεύμα της παραλιακής λεωφόρου προς τη Γλυφάδα από το ύψος της μαρίνας Καλαμακίου μέχρι και τη Γλυφάδα, λόγω καραμπόλας επτά οχημάτων.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το τροχαίο συνέβη στο ύψος των γραφείων της Πολιτικής Αεροπορίας.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Τροχαίας που ρυθμίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα έξι από τα επτά οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο έχουν απομακρυνθεί από το σημείο του της καραμπόλας.

# Η Ε.Ρ.Τ της Αγίας Παρασκευής πέφτει λίγο μακριά από τα Νότια προάστια Αττικής και την Γλυφάδα ώστε να βρίσκεται στην καρδιά κάλυψης των γεγονότων , όμως καταβάλουν εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι ανταποδοτικό τέλος χωρίς να υπάρχει μια δημόσια δομή στα Νότια προάστια.

# Όσα στήσατε μεταξύ σας στα sosial media , οι φασιστικών τάσεων δεξιοί δηλώνουν ατιμία , διότι εμείς πρωτοστατήσαμε στα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ από τη δεκαετία του 70. 

# Η νέα κυβέρνηση που ακόμα δεν κατέστρεψε τη χώρα , έχει κάποιες πολιτικές , η θα συνεχίσει την γνωστή πεπατημένη ελέγχου του κρατικού μαγαζιού ραδιοτηλεόρασης καθώς και το πρακτορείου ειδήσεων ;

# Αναφορικά με το ''πρώτη φορά αριστερά'' , και τους κολλητούς του Πετσίτη , οι οποίοι επί πέντε χρόνια δεν στάθηκαν αρωγοί της κοινωνίας και των προτάσεών μας , απο την αντιπολίτευση που τους έστειλε η κοινωνία ήδη έχουν ξεκινήσει πόλεμο κατά της κυβέρνησης , όμως εμάς μας αφήνει αδιάφορους.

*  όπως στρώσεις έτσι θα κοιμηθείς. 

Και άλλωστε τι να περιμένεις από ένα λαό ο οποίος μεταλλάχτηκε σε κοινό τσογλάνι. Οι ξενόφερτοι με δημόσιες σχέσεις μεταξύ τους έχουν καταλύσει κάθε ίχνος τοπικού πολιτισμού και το συναντάμε καθημερινά σε οτιδήποτε. 
Αγνώμονες στον απόλυτο βαθμό.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Καραμπόλα στην παραλιακή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb