ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιάννης Κουρδομένος: Λίγος χρόνος ακόμα δυναστείας και ψευτιάς

Σε μια χώρα , αποδεδειγμένα  τριτοκοσμική , στην οποία από το 1974 μέχρι και σήμερα υφίστανται αδιάλειπτα τα στοιχεία της χούντας , πιστεύω ότι έρχεται το τέλος των μουλωχτών.

Για λίγα χρόνια ακόμα θα μπορούν να βρίσκουν έδαφος για κοροϊδία και εύκολο πλουτισμό επιτήδειοι , όμως σε κάθε δεδομένη ευκαιρία θα τους θυμίζουμε:

Το 40% του Ελληνικού λαού δεν ψηφίζει κανένα αστικό πολιτικό κόμμα , παράταξη , και κανέναν ψεύτη της πολιτικής.

Κατσαπλιάδες , δυναστείες , οικογενειοκρατία, διαπλοκή , και ραγιάδες που παριστάνουν τους πατριώτες , τα κοινά χαρακτηριστικά ενός λαού , ο οποίος καμία σχέση δεν έχει με τους προγόνους του.

Ζήσαμε επί 28 χρόνια το πλιάτσικο από τη πλευρά των δήθεν εκπροσώπων του πολίτη - δημότη , κοινών απατεώνων , οι οποίοι έπειτα από πλήρη φάκελλο για αδειοδότηση του τοπικού Ρ/Σ ΓΛΥΦΑΔΑ FM δεν παρείχαν άδεια.

Τη συνέχεια σας την έχουμε δημοσιοποιήσει επανειλημμένα: Σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ , και τα στελέχη τους στην τοπική αυτοδιοίκηση υπηρετώντας μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής.

Με βασικό δεδομένο ότι επί σειρά ετών σας θέσαμε βασικούς μάρτυρες των απαράδεκτων μεθοδεύσεων από τη πλευρά όσων παρέλασαν στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας , ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τις ποινικές τους διώξεις.

Στην πρώτη εξυπηρέτηση ημέτερου από την ''γαλάζια'' διοίκηση και τον δήμαρχο, Γ. Παπανικολάου την περίοδο 2019 - 2023 αξιώνουμε την ποινική του δίωξη.

Ο επιλεγμένος από διαπλεκόμενους ιδιοκτήτες και τσιράκια της ΝΔ σε τοπικό επίπεδο , ως οπαδός των ''δημόσιων έργων'' , πρέπει να γνωρίζει ότι του φυλάμε τις ποινικές διώξεις.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές Διώξεις - Κατασχέσεις

Έπειτα από 4.500 χιλιάδες ψήφους για δημοτικό μέσο, και σειρά σύννομων αιτήσεων μας στο Δήμο Γλυφάδας , τη περίοδο 2014 - 2019 φροντίστηκαν οι ''Σκούφηδες'' .

Με βασικό δεδομένο ΑΙΤΗΣΗ μας για ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΣΟ από το 2004 στον Δήμο Γλυφάδας, και τις 4.500 χιλιάδες ψήφους το 2014 , δεν καθίσταται αυταπόδεικτο ότι επί 15 χρόνια παρανομούν αδιάλειπτα οι εκάστοτε δήμαρχοι ;

Τη περίοδο 2019 - 2023 έρχονται οι Ποινικές Διώξεις

Μήπως οι 100.000 χιλιάδες κάτοικοι Γλυφάδας είναι αγράμματοι άρα δεν έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν ότι δεν λογίζονται μόνο οι πλατείες και οι παιδικές χαρές δημόσια έργα ;

# Ο ξενόφερτος δήμαρχος , ( δεν έχει γεννηθεί στη Γλυφάδα ) , ούτε στο ζήτημα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ έχει σταθεί αρωγός ημών που είμαστε οι Ιδιοκτήτες του Βοσπόρου Γλυφάδας - Ελληνικού και γεννημένοι εντός του αεροδρομίου. ( Μαζεύτηκαν αρκετά )

# Το 80% που παρουσιάζουν ως εκλογικό αποτέλεσμα είναι απάτη , διότι είναι ποσοστό επί όσων ψήφισαν , ( δεν είναι επί του συνόλου των κατοίκων ), και σας θυμίζουμε ότι ανάλογος αριθμός όσων ψήφισαν την παράταξη Παπανικολάου δεν ψήφισε κανέναν στις δημοτικές εκλογές.

# Στόχος μας είναι η κάλυψη όσων περάσαμε δημόσια για τα οποία πληρώσαμε το ''μάρμαρο''. Πρωτοστατήσαμε για σπάσιμο του κρατικού μονοπωλίου , και για εδραίωση πραγματικής - αυθεντική δημοκρατίας , με πλουραλισμό - πολυφωνία , και ενώ στις προηγμένες χώρες ίσχυσαν οι προτάσεις μας , στη δική μας παραμένουμε 20 χρόνια τουλάχιστον πίσω. 

Εμείς αξιώσαμε ένα μέσο στα όρια του Δήμου Γλυφάδας, δημοτικό,  για την τοπική μας κοινωνία, για όλους τους κατοίκους , σε καμία περίπτωση δική μας ιδιοκτησία.  Έχετε τη δυνατότητα να κρίνετε ποιους ψηφίζεται ;

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιάννης Κουρδομένος: Λίγος χρόνος ακόμα δυναστείας και ψευτιάς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">