ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μητσοτάκης: Κατάργηση του ασύλου στα πανεπιστήμια και τέλος στα «άβατα»

Το σχέδιό του για το πως θα κυβερνήσει περιέγραψε ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Kατάργηση του ασύλου στα πανεπιστήμια και τέλος στα «άβατα».

Αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα.

Για τα νοσοκομεία τόνισε πως χρειάζονται ιδιωτικό μάνατζμεντ στη διοίκησή τους.


Η σωφρονιστική πολιτική θα περάσει στην αρμοδιότητα του υπουργείου ''Προστασίας του Πολίτη''.

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε ξανά ισχυρή εντολή για να μπορέσει να εφαρμόσει το πρόγραμμά του

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Σε ενδεχόμενο εκλογικής νίκης της ΝΔ , είτε ακόμα ''αυτοδυναμίας'' , πιστεύουμε ότι σε σύντομο χρόνο θα επανέλθουν τα κάγκελα - κιγκλιδώματα περιμετρικά του κοινοβουλίου , καθώς και εκατοντάδες χιλιάδες αγανακτισμένοι.

Την κατάργηση του ασύλου την έχουμε ζήσει επανειλημμένα με τέλεση ληστρικών επιθέσεων - καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων , για την υπηρέτηση της μαφίας - διαπλοκής ένωσης ιδιοκτητών Ρ/Σ Αθήνας , και των δήθεν εκπροσώπων στην τοπική αυτοδιοίκηση - Δήμος Γλυφάδας.

Εφιστούμε την προσοχή σας , διότι σε ενδεχόμενο επανάληψης  αυτών των άθλιων πρακτικών του παρελθόντος, ( διώξεων - κατασχέσεων ) , ενώ εργάτες εφημερίδας παρουσιάστηκαν στην περιοχή μας ως εκδότες - δημοσιογράφοι σπιλώνοντας , υβρίζοντας , και λασπολογώντας , και κυρίως χρηματοδοτούμενοι από αιρετούς του δήμου Γλυφάδας , θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας. Να το έχετε υπόψιν σας.

Το 1990 - 91 αποστέρησαν από τον πρωτεργάτη των FM , έπειτα από πλήρη φάκελλο στο Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ , την αδειοδότηση , και ακόμα , όλα τα αστικά πολιτικά κόμματα, σφυρίζεται κλέφτικα !

Η χώρα μας δεν θα παραμένει τριτοκοσμική εσαεί δεδομένης της ωφέλειας των δήθεν εκπροσώπων - πολιτικών - αιρετών και μιας κλίκας διαπλεκόμενων οικογενειών.

Υ.Γ: Ενώ σε όλες τις προηγμένες χώρες τα Πανεπιστήμια διαθέτουν Ραδιοφωνικούς σταθμούς , καθώς επίσης , υπάρχουν αδειοδοτημένοι χιλιάδες κοινωνικοί σταθμοί , ( lower power ) , στην δική μας χώρα χάρισαν όλες τις συχνότητες σε ημέτερους διαπλεκόμενους ολιγάρχες , και θα καταλύσουν και το άσυλο !

Τονίζεται ότι πέραν των 100 Ρ/Σ , πανεπιστημιακών , κοινωνικών , κ.α. αιτήθηκαν αδειοδότηση και ένταξη στην Ψηφιακή Πλατφόρμα , ενώ η κυβέρνηση νομοθέτησε για τους ομίλους, και τους ολιγάρχες καναλάρχες.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μητσοτάκης: Κατάργηση του ασύλου στα πανεπιστήμια και τέλος στα «άβατα» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">