ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπό την εποπτεία του Κυριάκου Μητσοτάκη ΕΡΤ , ΑΠΕ , ΕΥΠ

Όλες οι αρμοδιότητες της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΕΡΤ, ΑΠΕ) μεταφέρονται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως και η ΕΥΠ.

Εκτός από την ΕΥΠ υπό την εποπτεία του Πρωθυπουργού περνά η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η οποία είναι ο εποπτευόμενος φορέας της ΕΡΤ και του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

«Με την επιφύλαξη της υποπερίπτωσης (δ) της περίπτωσης 2.1 της παραγράφου 2 του άρθρου 1 του παρόντος σχετικά με την υπαγωγή του ΕΚΟΜΕ Α.Ε. στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, καθώς και της παραγράφου 5 του άρθρου 4 του παρόντος σχετικά με τη μεταφορά αρμοδιοτήτων, θέσεων και προσωπικού υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο Υπουργείο Εξωτερικών, στον Πρωθυπουργό μεταφέρονται, ως σύνολο αρμοδιοτήτων, θέσεων, προσωπικού και εποπτευόμενων φορέων, η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, όπως αυτή οργανώθηκε με τις διατάξεις του Κεφαλαίου Ε’ του π.δ. 82/2017 και η Ειδική Γραμματεία Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων όπως οργανώθηκε με τις διατάξεις του Κεφαλαίου ΣΤ’ του ίδιου π.δ.» σημειώνεται στο άρθρο 5 του ΦΕΚ.

Τώρα μένει να αποδειχθεί αν ο Κ. Μητσοτάκης είναι νεοφιλελεύθερος η πρόκειται για άλλον ένα κάπηλο της Ελληνικής Πολιτείας. 

Ο νεοφιλελεύθερος καλείται να αποδείξει , εκτός της υιοθέτησης ενός οικονομικού μοντέλου το οποίο ασφαλώς ήρθε εισαγόμενο από την Αμερική , αν προτίθεται να εφαρμόσει και το νομικό πλαίσιο που ισχύει στην γενέτηρά του νεοφιλελευθερισμού. 

Εφαρμογή του καθεστώτος που ισχύει σε πλειάδα προηγμένων χωρών για τα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Ραδιόφωνα

1) Αδειοδότηση των τοπικών σταθμών LOWER POWER , Πανεπιστημιακών , κοινωνικών - ερασιτεχνικών.

2) Ένταξή τους στην Ψηφιακή πλατφόρμα

3) Παροχή μεριδίου από το ανταποδοτικό τέλος που εισπράττει η Ε.Ρ.Τ

4) Συμβολικό αντίτιμο στις εταιρείες πνευματικών δικαιωμάτων 

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Μηχανολόγος - Ηλεκτρονικός 
Ραδιοφωνίας - Τηλεόρασης,
Δημοσιογράφος
Πρωτεργάτης των FM 


Υ.Γ: Πρόκειται για εκατό (100) Ραδιοφωνικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια και θεωρούμε ότι είναι εφικτό , διότι στον αντίποδα υφίστανται * 2.500 χιλιάδες Εμπορικοί σταθμοί.


# Αντιθέτως από την δική μας διαπλεκόμενη μιιντιακή πραγματικότητα , στις Η.Π.Α έχουν χορηγηθεί 2.500 χιλιάδες ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ. Ποιοι στείλατε τoν Μητσοτάκη να κυβερνήσει ; Μήπως έχετε κώλυμα να γνωρίζεται τι ισχύει στις προηγμένες χώρες ; Δεν σας ενημερώνει η κουνιάδα του από το Φάληρο - ΣΚΑΙ Αλαφούζου ;

# Με την παρούσα κυβέρνηση , και τις παρεμβάσεις οι οποίες επιχειρούνται η χώρα βρίσκεται ξανά σε νηπιακό στάδιο. ( Αυτό είναι το μήνυμα )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπό την εποπτεία του Κυριάκου Μητσοτάκη ΕΡΤ , ΑΠΕ , ΕΥΠ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">