ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ψευδοκράτος στην Κύπρο και το αντίστοιχο στη Γλυφάδα

Αντίστοιχα φαινόμενα με αυτό της Κύπρου και του ψευδοκράτους ισχύουν και στο τόπο μας , ''Νότια Προάστια Αττικής''( Γλυφάδα ).

Είμαστε οι πρώτοι που λειτουργήσαμε media σ' αυτό το τόπο , καταθέσαμε σύννομα στο Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ , ενώ οι ξενόφερτοι επί δεκαετίες διαμορφώνουν απίστευτες καταστάσεις υπέρ της ιδιοτέλειας τους , καθώς και σειράς έτερων ξενόφερτων , οι οποίοι από εργάτες εφημερίδας δήλωσαν τοπικοί εκδότες και δημοσιογράφοι !

Έπειτα των ποινικών διώξεων για σειρά ύβρεων , συκοφαντιών , και οικτρών ψευδών  σε βάρος μας , αναμένουμε τα δέοντα από τη πλευρά της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Ψευδοκράτος στην Κύπρο και ψευδοδημοτική αρχή στην Γλυφάδα, απόρροια ρουσφετιών, συναλλαγής, εξυπηρετήσεων , και ανομίας

Είμαστε οι αυτόχθονες στη πόλη της Γλυφάδας , ενώ επί 50 χρόνια διοικούν ξενόφερτοι και συντηρούν με συμβάσεις σειρά έτερων ξενόφερτων.

Ενώ υπήρξαν αιτήσεις ώστε η δημοτική αρχή να καλέσει όλα τα τοπικά media στην ανάληψη των καθηκόντων τους , αυτοί με φασίζουσα νοοτροπία έκαναν μια σειρά συμβάσεων σε ημετέρους , και εν συνεχεία αφαίρεσαν από την σελίδα του Δήμου Γλυφάδας το σύνολο των τοπικών media , πλην όσων τους εξυπηρετούν.

Αν εσείς κρίνετε σε τοπικό επίπεδο ότι υπάρχει κάποια διαφορά με το ψευδοκράτος , και όσα ισχύουν στην Κύπρο , να μας το αναφέρετε.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ψευδοκράτος στην Κύπρο και το αντίστοιχο στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">