ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα Exit poll δείχνουν ότι θέλουν

Δυστυχώς η δημοκρατία στη χώρα μας ήταν και παραμένει μιντιακή , και έχοντας το βασικό δεδομένο των μεγάλων media , τηλεοπτικών , επί πέντε χρόνια ασκείτο συγκεκριμένη πολιτική ώστε να ρίξουν την κυβέρνηση προς χάριν της ΝΔ.

Βέβαια τον Μητσοτάκη , τον γόνο δυναστείας , ''τον έφερε'' ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τσίπρας, Παππάς, και λοιποί γνωρίζουν τι έχει ισχύσει , και ποια ήταν τα πεπραγμένα τους. Άλλωστε της ίδιας σχολής είναι με τα στελέχη της ΝΔ.

Εμείς δεν αντιστρέψαμε το αποτέλεσμα δεδομένου ότι δεν ψηφίσαμε , όμως αναμένουμε να δούμε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ το ποσοστό όσων απείχαν της κάλπης.


Θα ζήσουμε και την εποχή Μητσοτάκη , ΝΔ , ολιγαρχών από την αρχή , και αν αποδειχθούν ακατάλληλοι θα ανατραπούν οριστικά και δια παντός.


Σύμφωνα με το Exit poll η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν διψήφια διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως η πραγματική διαφορά πρέπει να είναι περίπου 74 , 7,4 μονάδες.


Στην τρίτη θέση το ΚΙΝΑΛ και ακολουθεί το ΚΚΕ. Πολύ χαμηλά η Χρυσή Αυγή, ενώ Ελληνική Λύση και ΜΕΡΑ25 φαίνεται να μπαίνουν στην Βουλή. Η Ένωση Κεντρώων και η Πλεύση Ελευθερίας δεν φαίνεται να τα καταφέρνουν.


Αναλυτικά:


ΝΔ από 38% έως 42% Εκτίμηση εδρών: από 155 έως 167
ΣΥΡΙΖΑ από 26,5% έως 30,5% Εκτίμηση εδρών: από 77 έως 80
ΚΙΝΑΛ από 6% έως 8% Εκτίμηση εδρών: από 19 έως 22
ΚΚΕ από 5% έως 7% Εκτίμηση εδρών: από 16 έως 19
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από 2,8% έως 4,8% Εκτίμηση εδρών: από 0 έως 13
ΜΕΡΑ 25 από 3% έως 5% Εκτίμηση εδρών: από 8 έως 14
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ από 2,5% έως 4,5% Εκτίμηση εδρών: από 0 έως 13
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ από 1% έως 2%
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ από 1% έως 2%
ΑΛΛΟ από 3,2% έως 5,2%

Υ.Γ: Ξέρετε τι μου ανέφεραν τις τελευταίες ημέρες σειρά από συμπολίτες μας ; Να τον δοκιμάσουμε τον Μητσοτάκη , και αν δεν είναι ανάλογος των αξιώσεών μας θα τον ρίξουμε. ( Ασφαλώς παραγνωρίζουν ότι αν αποδειχθεί ακατάλληλος στις ασκούμενες πολιτικές , θα πρέπει να τον υποστούν για τέσσερα ολόκληρα χρόνια.)

Βασικό μελανό στοιχείο της πολιτικής.

-------------------------------------------------------------------------------------

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με ''κουτάλες'' , εξυπηρετήσεις , ρουσφετάκια , κ.α. , τα οποία αποτελούν προϊόντα της πολιτικής , πολιτικών , αιρετών, και κυρίως στο Δήμο Γλυφάδας.

Επιχειρήσαμε την δικαίωση της κοινωνίας και μας πολέμησαν. Τώρα είμαστε η αρχή και το τέλος τους. ( Όλα είναι πρόσκαιρα , καμία δυναστεία δεν διήρκεσε για πάντα , θα διαρκέσει των αστικών κομμάτων στην Αυτοδιοίκηση ; ) Η κοινωνία είναι το μέλλον.

Το αναφέρουμε για ορισμένους, οι οποίοι μόλις μας δουν στο ΜΕΤΡΟ αλλάζουν βαγόνια ! Σας έχουμε πολεμήσει προσωπικά ; Εμείς δεν κυκλοφορούμε με Mercedes όπως ορισμένοι φερόμενοι εκδότες της Γλυφάδας , ούτε είμαστε κόλακες και τσιράκια , άρα καθίσταται αυταπόδεικτο ότι δεν έχουμε υπάρξει εκβιαστές , και κανείς δεν μπορεί να μας χρηματίσει.

Όπως γνωρίζεται αυτοί που προεκλογικά λοιδορούν τους υποψηφίους στο Δήμο Γλυφάδας στη συνέχεια γίνονται οι φανατικότεροι υπερασπιστές του εκάστοτε δημάρχου , δεδομένου ότι έχουν προηγηθεί εκβιασμοί , χρηματισμός , και ασφαλώς χρειάζονται και ''τσιράκια'' για επιθέσεις στην κοινωνία.

Εμείς έχουμε κάποια σχέση με την φαυλοκρατία και κοινούς απατεώνες ;
Μας χρηματοδότησε έστω και μια υποψήφια παράταξη ώστε να τυπώσουμε ολοσέλιδη διαφήμιση παρατάξεως ''μαύρα και αδήλωτα'' ; 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
# Ραντεβού το 23

Υ.Γ 1: Την δεκαετία του 1990 με βασικό δεδομένο καθημερινά χιλιάδες ακροατηρίου του ΓΛΥΦΑΔΑ FM , ( κοινωνικό μέσο ) , παρείχαν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση αρκετές χιλιάδες για 500 - 1000 φύλλα σε αυτούς που τύπωναν κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα ! 

* Αυτά τα στοιχεία δημοσιοποιούνται ώστε να κάνουν ''χαβαλέ'' τα τσιράκια της φαυλοκρατίας , όπως αναφέρουν , το θέμα είναι για πόσο ακόμα , διότι είναι καθ' οδόν οι Ποινικές Διώξεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα Exit poll δείχνουν ότι θέλουν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">