ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τουρκία: «Διορίστηκε διοικητής για τους S-400»

Στην Άγκυρα θα τοποθετηθεί η πρώτη συστοιχία πυραύλων S-400, η οποία αναμένεται να φτάσει στην Τουρκία τις επόμενες 10 ημέρες, ενώ έχει ήδη διοριστεί διοικητής για το ρωσικό σύστημα στην τουρκική πρωτεύουσα.

Σε τελική ευθεία μπαίνει η «κρίση» της παράδοσης των S-400 στην Τουρκία, καθώς ήδη έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για το πού θα τοποθετηθούν, ενώ η παραλαβή του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος από την Τουρκία αναμένεται να ξεκινήσει σε περίπου δύο εβδομάδες.

Άγκυρα και Ουάσινγκτον έχουν έρθει πολλές φορές σε διπλωματική σύγκρουση για το εν λόγω ζήτημα, ενώ εδώ και πάνω από ένα χρόνο οι σχέσεις βρίσκονται στα όρια της απόλυτης ρήξης. Η φιλική στάση του Τραμπ προς τον Ερντογάν κατά τη σύνοδο των G20 μάλλον ήταν παραπλανητική, καθώς τα «τελεσίγραφα» από τις ΗΠΑ στην Τουρκία δεν έχουν σταματημό.

Ο εκπρόσωπος τύπου του κυβερνώντος κόμματος AKP, Ομέρ Τσελίκ, ανέφερε σε δηλώσεις του ότι οι περιοχές όπου θα τοποθετηθεί το υπερσύγχρονο αντιπυραυλικό σύστημα έχουν ήδη καθοριστεί, χωρίς ωστόσο να επεκταθεί περαιτέρω.

Όπως μεταδίδει το ΚΥΠΕ, επικαλούμενο ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας Τζουμχουριέτ, το S-400 θα έχει τη δυνατότητα να μετακινείται και σε άλλες περιοχές.

Το άρθρο της τουρκικής εφημερίδας, το οποίο τιτλοφορείται «Διορίστηκε διοικητής για τους S-400», αποκαλύπτει πως ο πρώτος διοικητής έχει βαθμό σμηναγού και ασκεί καθήκοντα στην Άγκυρα.

Ωστόσο, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το σύστημα δεν θα είναι σε επιχειρησιακή ετοιμότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με την Τζουμχουριέτ, το αντιαεροπορικό αυτό σύστημα είναι ένα σύστημα που μπορεί να μεταφερθεί, και στην περίπτωση που η Τουρκία το κρίνει αναγκαίο, μπορεί να το μεταφέρει σε άλλο σημείο.

Το σύστημα που θα σταλεί στην Τουρκία θα έχει την δυνατότητα να ρίχνει 72 πυραύλους, ενώ δεν θα συνδεθεί με κανένα ραντάρ του ΝΑΤΟ και θα έχει το δικό του ανεξάρτητο ραντάρ.

σσ. Στον αντίποδα , οι γραφικοί συνέταιροι της κυβέρνησης , καθώς και πλειάδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ , εκμαύλισαν για πολλοστή φορά την επιστημονική μας εργασία αναφορικά με σύστημα το οποίο ακινητοποιεί  αεροσκάφη , ελικόπτερα , πλοία , τανκ , και κάθε λειτουργούντα όχημα από απόσταση εκατοντάδων μέτρων με παλμική ακτινοβολία και διάταξη συστοιχίας κεραιών

Να σας θυμίσουμε ότι με ανάλογο σύστημα σε ιδιωτική ερευνητική δραστηριότητα η οποία χρηματοδοτήθηκε από το Πολεμικό των Η.Π.Α ο Τέσλα στο πείραμα της Φιλαδέλφειας μετέφερε ολόκληρο πλοίο 350 χιλιόμετρα. Ενοποιημένο ενεργειακό πεδίο από τον Τέσλα , και παλμική ηλεκτρομαγνητική ενέργεια από εμάς.

Το εν λόγω σύστημα χρησιμοποιείται από την Ρωσία , και μάλλον το έχει πουλήσει και σε έτερη χώρα. Πιστεύουμε ότι το έχουν ανακαλύψει σε μερικές προηγμένες χώρες , όμως λόγω του όγκου των συστημάτων , και της ισχύος που απαιτείται , δεν έχει πλήρη εφαρμογή. ( Δεν χρησιμοποιείται ευρέως ).


Εύγε ! ( συγχαρητήρια ) Έχετε κάποια σχέση με την επιστήμη , η σχετίζεστε με την θρησκεία , ολιγάρχες , και τον Μαρξ ;


Σε μια χώρα , στην οποία ότι δηλώσεις είσαι , διαθέτουμε και επιστημονική κοινότητα , με επιστήμονες οι οποίοι είναι ανάξιοι να ανακαλύψουν συστήματα και τεχνικές υπέρ της χώρας μας , όμως είναι οι καταλληλότεροι να εισαγάγουν οτιδήποτε από το εξωτερικό και να το λανσάρουν ως Ελληνικό !


Στη χώρα που οι ΕΛΛΗΝΕΣ παρήγαγαν το σύνολο των εξοπλισμών τους για κάθε πολεμική τους δραστηριότητα , στην νεώτερη Ιστορία τους καθιερώθηκε η πολιτική των ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ !!!

Σταθείτε στην ρεκλάμα του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Μητσοτάκης θα αυξήσει το ηλεκτρικό ρεύμα. Εμείς , αν το αυξήσει , θα προβούμε στην παραγωγή δικής μας ενέργειας και θα αξιώσουμε από την επιχείρηση ηλεκτρισμού να ξηλώσει τα ρολόγια.

Τέλος , δεδομένου ότι γράφουμε από την Γλυφάδα , σε ένα δήμο ο οποίος επί δεκαετίες στερείται ορθών ενεργειακών πολιτικών , αν και τσαπατσούλικα υιοθέτησε μια σειρά δικών μας προτάσεων , ( ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ) , έχοντας το βασικό δεδομένο Ευρωπαϊκών Πολιτικών , αναφορικά με τους Ο.Τ.Α , αυτόνομης παραγωγής ενέργειας στους ΔΗΜΟΥΣ, ο αχαρακτήριστος ''γαλάζιος'' δήμαρχος προωθεί Ιδιωτική Εταιρεία φυσικού αερίου.

Μητσοτάκης - Παπανικολάου μια απο τα ίδια. ΝΔ.

Δεν μπορεί απο τη μία ο Μητσοτάκης να αξιώνει ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ για τον ίδιο και το κόμμα του, και απο την άλλη να μην είναι ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ελληνικός λαός. 

Δεν  διαθέτει ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ η ΝΔ σχετικά με όσα θεσπίστηκαν σε ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ αναφορικά με την ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει ; Θυμάστε πριν από λίγες βδομάδες ότι κατέβηκαν στις δημοτικές εκλογές όλες οι τοπικές παρατάξεις ως πλιατσικολόγοι χωρίς ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και κυρίως για την ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τουρκία: «Διορίστηκε διοικητής για τους S-400» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">