ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλβανία: To ντύσιμο του Έντι Ράμα στις εκλογές

Με τη συμμετοχή των ψηφοφόρων να καταγράφεται ιδιαίτερα χαμηλή και χωρίς σοβαρά επεισόδια έκλεισαν στις 19:00 το απόγευμα (τοπική ώρα) οι κάλπες των δημοτικών εκλογών που διεξήχθησαν την Κυριακή (30/06) στην Αλβανία.

Με ένα αλλόκοτο ντύσιμο και έχοντας πλευρό του την σύζυγό του, Λίντα, ο Έντι Ράμα πήγε στο εκλογικό κέντρο του Surrel και οι φωτογραφίες του προκάλεσαν πανικό στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι οι δημοτικές εκλογές στην Αλβανία διεξήχθησαν σε κλίμα έντασης, καθώς ο Πρόεδρος της γειτονικής χώρας, Ιλίρ Μέτα, έχει ακυρώσει με σχετικό προεδρικό Διάταγμα την εκλογική διαδικασία.


Το γεγονός ότι με βάση τα επίσημα στοιχεία ψήφισαν περίπου 600.000 από τους 3.500.000 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, φαίνεται ότι δικαιώνει την αντιπολίτευση. Στελέχη της κυβέρνησης, όπως και ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα ωστόσο διακηρύσσουν ότι αποτελεί νίκη για την κυβέρνηση και μόνο το γεγονός ότι στήθηκαν οι κάλπες.

Οι ηγέτης της αντιπολίτευσης είχαν απευθύνει κάλεσμα στους οπαδούς τους να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά εναντίον της απόφασης της κυβέρνησης να διοργανώσει την ψηφοφορία σήμερα και όχι στις 13 Οκτωβρίου όπως με διάταγμά του είχε καθορίσει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ιλιρ Μέτα.

Είχε προηγηθεί παρέμβαση τόσο του προέδρου της Δημοκρατίας όσο και, κυρίως, του διεθνούς παράγοντα που κάλεσε την αντιπολίτευση να μην εμποδίσει την ψηφοφορία, όπως απειλούσε, ώστε να μην διαταραχθεί το ήρεμο κλίμα, όπως και έγινε.
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Να το καθιερώσετε και στη ΝΔ διότι όπως είδαμε οσονούπω θα δοθεί έμφαση στις αξίες και στους άξιους !

Μεγάλα λόγια τα οποία προϋποθέτουν αντίκρυσμα - αποδείξεις , και εμείς μέχρι σήμερα διαθέτουμε στοιχεία του αντιθέτου . Εξυπηρετήσεις σε ημέτερους , τα δικά μας παιδιά , οι κολλητοί κ.α.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλβανία: To ντύσιμο του Έντι Ράμα στις εκλογές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb