ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κύριε Κούγια οι απόψεις σας είναι φασιστικές ( VIDEO)

Την έντονη οργή του Νίκου Χατζηνικολάου προκάλεσαν οι απίστευτες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, για την «αξία» των ψηφοφόρων.

Ο Αλέξης Κούγιας ούτε λίγο ούτε πολύ ανέπτυξε την άποψη ότι η ψήφος «διαφορετικών ομάδων» όπως οι Ρομά ή οι ομοφυλόφιλοι έχει ουσιαστικά λιγότερη αξία από αυτήν των «κανονικών» ανθρώπων, προκαλώντας την σφοδρή αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν έχει ακούσει κάτι τόσο φασιστικό τον τελευταίο καιρό.

Ο Αλέξης Κούγιας συνέχισε να αναπτύσσει τη ρητορική του με τον Νίκο Χατζηνικολάου να συνεχίζει να απαντά οργισμένα.

«Κύριε Κούγια οι απόψεις σας είναι φασιστικές. Λυπάμαι πάρα πολύ. Έχω μεγαλώσει δίπλα σε τέτοιους ανθρώπους και είμαι περήφανος», είπε έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Είστε υποκριτής», ήταν η απάντηση του κ. Κούγια.

Σημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Τι είναι ο Κούγιας το έχουμε αναφέρει προ πολλού στην τοπική μας κοινωνία , δεδομένου ότι έχει αναγάγει σε τέχνη τις Φασιστικές πρακτικές.

Ο γραφικότερος όλων , ο οποίος κατευθύνει και τα δυο παιδιά του να ακολουθήσουν το επάγγελμά του, κάθε φορά σε δικαστική διαμάχη αποκαλεί τους αντιδίκους του ''γραφικούς'' ώστε να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ακόμα και αυτή η πρακτική , στις δικαστικές αίθουσες , λόγω της εμπειρίας του εν λόγω , αποδεικνύεται καθολικά φασιστικών χαρακτηριστικών.

Όσα αναφέρουμε είναι αυταπόδεικτα διότι ο κ. Κούγιας έχει διατελέσει επί μακρόν δικηγόρος αιρετών και δημάρχων Γλυφάδας σε μια πόλη που ισχύουν κατά κόρον γραφικές καταστάσεις.

# Εμείς έχουμε τρία πτυχία , ενώ στον αντίποδα , επί χρόνια διοικούν άτομα του δημοτικού και εξυπηρετούνται ημέτεροι τους με συμβάσεις - χωρίς πτυχίο 

Εμείς σε αντιδιαστολή Ρομά και ομοφυλόφιλων , καθώς και εξυπηρετούμενων ημετέρων ΝΔ , ΣΥΡΙΖΑ , κ.α. , δεν ψηφίσαμε στις εκλογές.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
Ραντεβού το 23
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κύριε Κούγια οι απόψεις σας είναι φασιστικές ( VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">