ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το αποτυχημένο πείραμα Μητσοτάκη στην ΕΡΤ

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τις επιλογές του αναφορικά με την ΕΡΤ , και εμείς οφείλουμε να τοποθετηθούμε διότι το πείραμά του δεν πρόκειται να αποδώσει.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com 

Αξιώσαμε δημόσια να δοθεί στην κοινωνία η διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεοράσεως και αντί αυτού ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε μια συντηρητική επιλογή , του κ. Ζούλα.

Η Ε.Ρ.Τ δεν χρειάζεται περισσότερους δημοσιογράφους, χρειάζεται έμπειρους τεχνοκράτες ώστε να γυρίσει σελίδα και εκ του μηδενός να διαμορφωθούν οι όροι ανταγωνισμού και θεαματικότητας.

Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα αποδειχθεί ότι οι επιλογές Μητσοτάκη δεν φέρνουν αποτέλεσμα , και όσοι είτε μας ακούσατε , είτε μας διαβάσατε θα έχετε απτή εικόνα τι χρειάζεται σήμερα ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας.

Η δική μας πρόταση είναι απόρροια δεκαετιών μελέτης , και αποτελεί έναν ολόκληρο φάκελλο προτάσεων για εφαρμογή.

Οι επιλογές Μητσοτάκη

Το χρίσμα του Προέδρου της ΕΡΤ θα δοθεί κ. Κωνσταντίνο Ζούλα ενώ αυτού του Διευθύνοντος Συμβούλου στον Γιώργο Γαμβρίτσιο. Εφόσον μείνει κενή η θέση στο Μαξίμου, αυτή αναμένεται να καλυφθεί από τον Δημήτρη Τσιόδρα.

Το προφίλ του Κωνσταντίνου Ζούλα

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας διαθέτει σημαντική εμπειρία, μιας και είναι δημοσιογράφος με σχεδόν 30ετή θητεία στο χώρο της ενημέρωσης. Έχει δουλέψει στον Αθήνα 9,84, στην Καθημερινή, στον ΑΝΤ1 και τα τελευταία χρόνια στον ΣΚΑΪ, πριν αναλάβει από το 2017 επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Ποιος είναι ο Γιώργος Γαμβρίτσιος

Ο Γιώργος Γαμβρίτσιος, έχει διατελέσει και στο παρελθόν πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος και συγκεκριμένα το 2010 επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου.

Ο κ. Γαμβρίτσιος εργάστηκε ως μηχανικός ανάπτυξης και διευθυντικό στέλεχος στο τηλεοπτικό δίκτυο CΒS στη Νέα Υόρκη, ενώ έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΝetΜed ΑΕ (Νova). Στο παρελθόν ήταν γενικός διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών του τηλεοπτικού σταθμού Μega. Μετά το Ραδιομέγαρο βρέθηκε στη γενική διεύθυνση του ΟΤΕ TV, θέση από την οποία παραιτήθηκε τον Απρίλιο του 2013.

Από το Ποτάμι στα γαλάζια… νερά ο Τσιόδρας

Τέλος, ο Δημήτρης Τσιόδρας, από το 2015 έως το Φεβρουάριο του 2019 ήταν εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, ενώ στις τελευταίες εκλογές, αυτές του περασμένου Ιουλίου, ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ. Ο Τσιόδρας, είχε διατελέσει διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και στη συνέχεια ορίστηκε κυβερνητικός εκπρόσωπος στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του Παναγιώτη Πικραμμένου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το αποτυχημένο πείραμα Μητσοτάκη στην ΕΡΤ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">