ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Η Δούρου ξοφλά γραμμάτια στα μεγάλα συμφέροντα

Εν κρυπτώ και με μία μεθόδευση που δείχνει ότι πρόκειται “ για… εξόφληση γραμματίου στα μεγάλα ιδιωτικά-επιχειρηματικά συμφέροντα, η Εκτελεστική Επιτροπή του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. και η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου αποφάσισαν την επέκταση του Χ.Υ.Τ.Α της Φυλής”, καταγγέλλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ .

Η ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ , προειδοποιεί τη Διοίκηση του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. και τη Ρένα Δούρου, ότι κάνουν λάθος αν “ πιστεύουν πώς με τον τυχοδιωκτικό τρόπο που κινήθηκαν και αποφάσισαν να κάνουν την παραχώρηση στους εργολάβους ξεπέρασαν τις αντιδράσεις των εργαζομένων”.

Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, τονίζει η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α, επαναλαμβάνοντας ότι “ είναι κάθετα αντίθετη στην επέκταση τόσο του Ε.Μ.Α.Κ. όσο και του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής, όπως και στην καύση των απορριμμάτων, αφού είναι περιβαλλοντικά και οικονομικά επιζήμιες για τους πολίτες της Αττικής και θα παλέψει για να ανατρέψει τις αποφάσεις της απερχόμενης Διοίκησης”.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ , αναφέρει ότι η Εκτελεστική Επιτροπή του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. επρόκειτο να συνεδριάσει την Τετάρτη 31 Ιουλίου για να αποφασίσει την επέκταση του Ε.Μ.Α.Κ. κατά 200.000 τόνους απορριμμάτων, όπως και την επέκταση της ήδη κορεσμένης χωματερής.

Η δυναμική κινητοποίηση όμως που πραγματοποίησαν εργαζόμενοι και συνδικαλιστικά στελέχη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. οδήγησε σε αναβολή της συνεδρίασης.

“ Η κα Ρένα Δούρου, αναφέρει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, ούτε καν εμφανίστηκε στα γραφεία του Ε.Δ.Σ.Ν.Α., αφήνοντας το θέμα να το διαχειριστεί ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Δ.Σ.Ν.Α., ο οποίος είναι συγγενής της και ο οποίος δεσμεύτηκε ότι τα θέματα που αφορούσαν στην επέκταση του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής του Ε.Μ.Α.Κ. αναβάλλονται οριστικά. Ζήτησε μόνο να γίνει μια συνεδρίαση για αποκλειστικά υπηρεσιακά ζητήματα.

Όμως, έχουν κάνει την κοροϊδία οικογενειακή υπόθεση και όπως φάνηκε έχουν δεσμεύσεις. Κινήθηκαν εκ του πονηρού και την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019, εν κρυπτώ και παρά τις υποσχέσεις του Γενικού Γραμματέα, με την κα Ρένα Δούρου παρούσα, συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. με τα «πρόθυμα» μέλη της και αποφάσισε την επέκταση του Χ.Υ.Τ.Α. της Φυλής”.

Η ΠΟΕ -ΟΤΑ τονίζει ότι “ η επιλογή αυτή, να πάρει μία τέτοια απόφαση που εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο συγκεκριμένα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα, λίγες ημέρες πριν παραδώσει την Περιφέρεια, όσο και ο τρόπος που το έπραξε, εξαγριώνουν ακόμη περισσότερο τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α.

Μια χωματερή ήδη κορεσμένη και επικίνδυνη με τα εργολαβικά συμφέροντα να κάνουν πάρτυ ήταν το «έργο» της θητείας της κ. Ρένας Δούρου και σήμερα έπαιξε τη τελευταία πράξη”.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει την όλη μεθόδευση και προειδοποιεί ότι δεν αποδέχεται τίποτα ως δεδομένο. “Συνεχίζουμε τον αγώνα για να φύγουν οι ιδιώτες από την διαχείριση των απορριμμάτων, να χωροθετηθούν νέοι χώροι και να κλείσει οριστικά ο Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής και να υπάρξει άμεσα αποκατάσταση” υπογραμμίζει στην ανακοίνωση της .

ΓΛΥΦΑΔΑWEB: Την επόμενη φορά να έχετε υπόψιν σας ότι δεν υπάρχει αριστερά , οι αριστεροί σήμερα στη χώρα μας , ( υπάρχουν συμφέροντα ) , πλην ελαχίστων οι οποίοι/ες έχουν παρέχει εμπράκτως δείγματα γραφής ... ενώ στον αντίποδα δεν υπήρξε ίχνος πολιτικών από τους ενδεδυμένους/ες την κόκκινη προβιά. 

Έχουν την ψευδαίσθηση ότι θα ισχύσει κάτι αντίστοιχο επί του παρόντος με τα 40 χρόνια εναλλαγής ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ; 

Να αναμένουν όσα ακολουθούν . . . 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΟΕ-ΟΤΑ: Η Δούρου ξοφλά γραμμάτια στα μεγάλα συμφέροντα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb