ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΡΤ: Διέπεται από ήθος ο Μητσοτάκης ?

Αν αληθεύουν όσα αναφέρονται ως φήμες σε σειρά media αναφορικά με την ΕΡΤ θα καταστεί αυταπόδεικτο ότι Τσίπρας - Μητσοτάκης δεν διαφέρουν σε τίποτα και αποτελούν ταυτόσημα πρόσωπα με πανομοιότυπη νοοτροπία.

Ήδη στις πιλοτικές μας μεταδόσεις έχουμε αναφέρει ότι κάθε φορά επιχειρείται μια συγκεκριμένη τακτική επιλογής προσώπων για την ΕΡΤ , και τονίσαμε ότι ενδεχομένως θα επιλεγεί ένα πρόσωπο τύπου Τζώνη Καλημέρης το οποίο απευχόμαστε.

Όπως ήδη δημοσιοποιήθηκε σε ορισμένα media ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΜΑΣΤΕ διότι αναφέρουν ότι ήδη έχει γίνει η πρώτη επαφή των δυο πλευρών αλλά ακόμα συμφωνία δεν υπάρχει καθώς ο Τζώνη Καλημέρης δεν έχει πειστεί να αναλάβει την ηλεκτρική καρέκλα της ΕΡΤ.

Όσα αναφέρονται για χτίσιμο της νέας ΕΡΤ από τον Καλημέρη τα πετάμε στον κάλαθο των αχρήστων όπως θα πετάξουμε στην συνέχεια και τον κ. Μητσοτάκη αν αποτελέσει επιλογή του.

Οι μέρες πολιτικής απάτης , καθώς και ανακύκλωσης δοκιμασμένων και αποτυχημένων συνταγών του παρελθόντος, δεν έχουν θέση στο παρόν της χώρας μας.

Τονίζουμε για πολλοστή φορά ότι από το 2004 διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή έχουμε αξιώσει - αιτηθεί - την δημιουργία και διοίκηση δημόσιου μέσου στα Νότια προάστια Αττικής.

Το αντίστοιχο ίσχυσε και με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ , τα στελέχη της οποίας διόρισαν τους συμπολίτες μας της Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ σε προεδρικές και διοικητικές θέσεις , όμως σκόπιμα ''ξέχασαν'' τι όφειλαν να ισχύσει για τις προτάσεις και αιτήσεις μας.

Όπως γνωρίζεται οι επιλογές τους δρομολόγησαν στην εκλογική αποτυχία, και σήμερα αναμένουμε τις επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη ο οποίος διατείνεται για την ριζοσπαστικοποίηση στις πολιτικές τους επιλογές.

Αν αποτελέσει επιλογή Μητσοτάκη στην ΕΡΤ, είτε Καλημέρης , είτε κάτι αντίστοιχο, να γνωρίζουν στη ΝΔ ότι θα αφιερώσω 24 ώρες το 24ωρο για την ανατροπή τους. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Από τη δεκαετία του 70 μας λήστεψαν τις επενδύσεις μας ( όλα τα κόμματα εξουσίας ) , με τα ληστεμένα να καταλήγουν στην ΕΡΤ των διαπαραταξιακά διορισμένων. Διέπεται από ήθος ο Μητσοτάκης ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΡΤ: Διέπεται από ήθος ο Μητσοτάκης ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">