ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Νέα Δημοκρατία διέγραψε τον Θεόδωρο Γιάνναρο

Οργή προκάλεσαν οι αναρτήσεις του τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρου Γιάνναρου, στα social media, στις οποίες χαρακτήρισε «πίθηκο» και «απόβρασμα» τον Ιρανό πρόσφυγα Arash Hampay, ο οποίος ζει στην Ελλάδα.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Στεργίου διαγράφεται ο κ. Γιάνναρος Θεόδωρος του Δημητρίου από μέλος του κόμματος και χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή».

Αφορμή αποτέλεσε μία ανάρτηση του Hampay στο Twitter, στην οποία έγραψε «φασίστες, είμαι καλά στη νέα μου χώρα, θα συνεχίζω να αλλάξω το πρόσωπο και την ατμόσφαιρα στη νέα πόλη μου. 

Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό».
Hey fascists
I’m ok in my new country,
you can’t choose my movement, I will continue to change my new city face and atmosphere, our city has to be clean of fascism.





Προβολή εικόνας στο Twitter


Σχολιάζοντας την ανάρτηση ο Θεόδωρος Γιάνναρος έγραψε «θα πας από κει που’ ρθες, πίθηκε».
Λίγο αργότερα, με νέο του ποστάρισμα, έγραψε: «Δεν θα έπρεπε το ζώο αυτό που έρχεται ως συριζοκαλεσμένος, μόλις φθάνει βγάζει σελφι με το iPhone του, μας βρίζει χυδαία & ονομάζει την Ελλάδα… νέα πατρίδα του; Εγώ την πατρίδα μου δεν τη χαραμίζω για αποβράσματα! Κυκλοφορήσετε τη φώτο, να βρεθεί & να τα πει αυτά στην αστυνομία!».


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θεόδωρος Γιάνναρος προκαλεί με τις ακραίες θέσεις του.
Στις αρχές του χρόνου είχε απειλήσει με κρεμάλες δημοσιογράφο της ΕΡΤ3.

Ο Θεόδωρος Γιάνναρος, μέλος του τομέα Υγείας της ΝΔ, πρώην διοικητής του νοσοκομείου "Ελπίς" και αρθρογράφος του http://Capital.gr  με απειλεί ανοιχτά και δημόσια στο twitter.




View image on Twitter



ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Σταδιακά πέφτουν οι μάσκες της φέρουσας νοοτροπίας - αντιλήψεως που έχουν σειρά ακροδεξιών ''νεοφιλελεύθερων δεξιών'' , καθώς επίσης και φερόμενων ''αριστερών''.

Το θέμα που τίθεται δημόσια είναι σαφές: Πόσος χρόνος απαιτείται ακόμα ώστε να έχουν απτά συμπεράσματα οι συμπολίτες μας στο Δήμο Γλυφάδας ; 

Ήδη έχουν κυλήσει 42 χρόνια κομματικών διοικήσεων - δημάρχων - αιρετών εξυπηρετητών κουμπάρων, κολλητών, ημετέρων, παραταξιακών , κ.α. με καθολική ανυπαρξία υγιούς εκπροσώπησης του Δήμου και των δημοτών.

Η ''επανάσταση'' τήρησης των αυτονόητων , την οποία υποσχόταν προεκλογικά το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας , και τέως ευρωβουλευτής, έχει ισχύσει επί πέντε ολόκληρα χρόνια διοικήσεως Παπανικολάου ;

Είμαστε εκτεθειμένοι ΔΗΜΟΣΙΑ όλα αυτά τα χρόνια πελατειακού συστήματος , εξυπηρετήσεων κουμπάρων , ημετέρων, παραταξιακών, ''κολλητών, συγγενών, μερίδας υπαλλήλων του δήμου, κ.α.

Έχοντας τέσσερα ακόμα χρόνια αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως και το 2023 , οι ομοϊδεάτες - ομοϊδεάτισσες  κατά τόπους του τομεάρχη υγείας , είτε πρόκειται για δεξιούς, είτε για ''αριστερούς'' ,  έχουν πρόθεση συνέχισης της φαυλότητας , της αδιαφάνειας, της κατάλυσης της τοπικής δημοκρατίας προς χάριν ημετέρων, παραταξιακών, και οργανωμένων συμφερόντων ;

Ο χρόνος ''στενεύει'' , και ήδη υπάρχουν χιλιάδες κάτοικοι ΓΛΥΦΑΔΑΣ οι οποίοι/ες έχουν πλήρη εικόνα του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ο οποίος διέπει πλειάδα αιρετών. 

Σας θυμίζουμε ότι σε τοπικό επίπεδο, σε πλήρη αντιδιαστολή του Θεόδωρου Γιάνναρου , οι κατά τόπους της ΝΔ , και ενδεχομένως και άλλων παρατάξεων, δεν είχαν το σθένος να υπερασπιστούν το άτομό τους , και μεθόδευσαν να πληρώνουν υβριστή, λασπολόγο, ΦΑΣΙΣΤΑ, ( φερόμενο ''εκδότη'' ), ο οποίος θα κληθεί από την δικαιοσύνη για την ποινική του δίωξη , ώστε δια μέσω δαύτου να εκφράζουν τις φασιστικές τους τάσεις.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Το Ψήφισμα 4.500 χιλιάδων Γλυφαδιωτών δεν έχει ισχύσει επί πέντε χρόνια και οφείλετε να γνωρίζετε ότι αποτελεί ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ , διότι είναι ζήτημα λίγου χρόνου να επιληφθεί η δικαιοσύνη για το σύνολο ''εκπροσώπων''.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Νέα Δημοκρατία διέγραψε τον Θεόδωρο Γιάνναρο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">