ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ρουβίκωνας: Aν γίνει επέμβαση στο Βοξ η οργάνωση θα απαντήσει με πολλαπλά χτυπήματα

Κλιμακώνεται η ένταση στην περιοχή των Εξαρχείων μετά τις πρόσφατες εκκενώσεις καταλήψεων στις οποίες φιλοξενούνταν πρόσφυγες.

Το βράδυ της Πέμπτης έλαβαν χώρα νέα επεισόδια στην πλατεία Εξαρχείων και συγκεκριμένα στην κατάληψη Κ*ΒΟΞ. Η Αναρχική Ομοσπονδία κατήγγειλε πως άνδρες των ΜΑΤ έριξαν χημικά και δακρυγόνα μέσα στον χώρο ο οποίος ήταν γεμάτος με κόσμο ενώ έσπασαν την τζαμένια πόρτα του κτιρίου. Η περιοχή ήταν γεμάτη με πολύ κόσμο καθώς διεξαγόταν φεστιβάλ. Πληροφορίες ανέφεραν ακόμη πως ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης,  προειδοποίησε ότι αν γίνει επέμβαση στο Βοξ η οργάνωση θα απαντήσει με πολλαπλά χτυπήματα σε στόχους που έχουν ήδη αποφασιστεί.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Καλαϊτζίδης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε σκοπό να εισβάλουμε στην Βουλή για τρίτη φορά.Τσάμπα τραβιέστε. Τα σημεία παρέμβασης του Ρουβίκωνα έχουν βρεθεί έχουν σχεδιαστεί είναι πολλά και είναι αλλού. Πολλά από αυτά θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση εισβολής στο Βοξ. Δεν θα ενεργοποιηθούν αν δεν γίνει εισβολή στο Βοξ. Υπάρχει ένα σχοινί και δύο πλευρές που το τραβάνε.Αν κοπεί το σχοινί θα πέσουμε όλοι.

Υ.Γ.1 Η γραμμή Μαζινό έπεσε γιατί δεν προέβλεψε έγκαιρα. Θες από ανεπάρκεια θες από αλαζονεία. Στην πολιτική προβλέπουμε η χάνουμε.

Υ.Γ.2 Γρηγόρη Δημητριάδη βάλτους σε μια τάξη. Έχουν Ναπολεόντειο σύνδρομο έχουμε ρώσικο χειμώνα».

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμείς σε τοπικό επίπεδο, δήμου Γλυφάδας, δεν έχουμε χτυπήματα, αν και έχουμε δεχθεί πλειάδα μέχρι σήμερα. 

Με αφορμή το συγκεκριμένο δημοσίευμα, και δεδομένου ότι πλειάδα διοικούντων και αιρετών του δήμου δεν προτίθενται  να ισχύσουν όσα αποτελούν ψήφισμα 4.500 χιλιάδων δημοτών, ( έχουν καταλύσει τα πάντα ), σε περίπτωση που δεν προκύψουν σε εύλογο χρονικό διάστημα αποκαταστάσεις , η ακόμα έγκαιρη παρέμβαση της δικαιοσύνης , στην οποία έχουμε αποταθεί , θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. ( Εμείς , μέχρι σήμερα , δεν έχουμε πετάξει τρικάκια και μπογιές , και δεν ενδέχεται. Θα ακολουθήσουμε δραστικότερες πολιτικές.)

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να δεχθούμε άλλα τέσσερα χρόνια φαυλότητας , ρουσφετιών, και εξυπηρετούμενων μονομερώς από τη πλευρά αιρετών.

Για εμάς ισχύει μια αντιστοιχία , με μοναδική διαφορά ότι έχει καταληφθεί ο Δήμος Γλυφάδας από εξυπηρετητές κουμπάρων, κολλητών και ημετέρων οι οποίοι έχουν καταλύσει όσα πρέπει να τελούν σε ισχύ στους Ο.Τ.Α.

Τονίζουμε ότι οι απέχοντες των εκλογών υπερβαίνουν αριθμητικά όσους ψήφισαν την διοικούσα παράταξη, και κυρίως, είναι κατά χιλιάδες περισσότεροι/ες όσων ψηφίζουν με κίνητρο τη συνέχιση ρουσφετιών και πελατειακού συστήματος.

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια: Μεταδίδεται αποκλειστικά τοπικά στον SKY 93.4 

* Ασφαλώς διακρίνουμε πολλές ομοιότητες μεταξύ των ομάδων αντιεξουσιαστών και των κατά τόπους αιρετών και των ψηφοφόρων τους.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ρουβίκωνας: Aν γίνει επέμβαση στο Βοξ η οργάνωση θα απαντήσει με πολλαπλά χτυπήματα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">