ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πανελλαδικές απεργίες αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεών της αποφάσισε η Ομοσπονδία με 24ωρη πανελλαδική απεργία όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου.

Σε αγωνιστικές διεργασίες βρίσκεται η ΠΟΕ-ΟΤΑ, αντιδρώντας στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, με κύριο αίτημα «να μην περάσει η εκχώρηση» βασικών υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων της τοπικής αυτοδιοίκησης «στα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα».

Η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά τη διάρκεια συνεδρίασή της σήμερα (Σάββατο) αποφάσισε το πλαίσιο των κινητοποιήσεών της που —μεταξύ άλλων— έχει ως εξής:

  1. Αποχή από κάθε υπερωριακή απασχόληση και εργασία για το Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Οκτωβρίου.
  2. 48ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στις υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού, την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.
  3. Μηχανοκίνητη πορεία την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στην Πλατεία Καραϊσκάκη,στην Αθήνα.
  4. 24ωρη πανελλαδική απεργία όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου. 
  5. Την ίδια ημέρα, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδικό συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμείς σας θυμίζουμε ότι επί 42 χρόνια στο δήμο Γλυφάδας δεν υφίσταται δήμος των δημοτών , υφίσταται δήμος των ΙΔΙΩΤΩΝ... κουμπάρων, κολλητών,  ημέτερων, και των δικών μας παιδιών. Το 2023 είναι η καθοριστική ημερομηνία για το τέλος της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ φαυλοκρατίας.

Σε πλήρη αντιδιαστολή με μερικές δεκάδες χιλιάδες εξυπηρετούμενων, επί τέσσερις δεκαετίες , προσωπικά δεν γνωρίζουμε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ από τον Δήμο και τους εκάστοτε δημάρχους των αστικών κομμάτων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πανελλαδικές απεργίες αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">