ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παναγιώτης Γιάχος: Σκανδαλώδης "φωτογραφική" νομοθετική ρύθμιση του ΥΠΕΣ, για τον Δήμαρχο Γλυφάδας, με το άρθρο 185 του ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ

Σοβαρότατη καταγγελλία από τον αντιπρόεδρο του Δ/Σ του Δήμου Γλυφάδας κ. Γιάχο η οποία αναφέρει μεθόδευση παραγραφής των 62 εικονικών - δια περιφοράς - "μαϊμού" συνεδριάσεων των οργάνων του Δήμου Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιάχος στην τοποθέτησή του διερωτάται αν γνωρίζει ο πρωθυπουργός όσα μεθοδεύονται η αν πράγματι για μια ακόμη φορά ακούσαμε, «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα».



ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμείς από το δικό μας μετερίζι αναφέρουμε: Κ. Γιάχο οριστήκατε αντιπρόεδρος του Δ/Σ και δεχτήκατε και εσείς τα ημίμετρα τα οποία εφάρμοσε ο δήμαρχος κατά της εντολής 4.500 χιλιάδων Γλυφαδιωτών για μια σύγχρονη δομή κάλυψης των Δ.Σ, των οικονομικών επιτροπών, καθώς και δημόσιας διαβούλευσης. 

Θα τοποθετηθείτε για το ζήτημα κατάλυσης της τοπικής δημοκρατίας, την ίδια στιγμή που ο Γ. Παπανικολάου κατά παράβαση της εντολής χιλιάδων δημοτών εξυπηρετεί ημετέρους της παρατάξεώς του ; Η «δικαιοσύνη» υφίσταται , η και σε αυτή τη περίπτωση θα επιδράσουν οι συγγενείς ?

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ», ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

Στο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ που κατατέθηκε χθες στη ΒΟΥΛΗ, το άρθρο 185 είναι «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα του Δημάρχου Γλυφάδας Παπανικολάου, αφού με την προφανέστατα κατά παραγγελία ρύθμιση, παραγράφονται οι 62 "μαϊμού" συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων του Δήμου Γλυφάδας που "έστησε" κατά την προηγούμενη θητεία του - εκδίδοντας σωρεία πλαστές αποφάσεις, με οικονομικό αντικείμενο πάνω από 10.000.000 Ευρώ.



Όλες αυτές οι πρωτοφανείς σε όγκο παρανομίες, τις οποίες τις έκανε - ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ - περιγράφονται αναλυτικά στην πολυσέλιδη ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ του ΣΕΕΔΔ με αριθμό 120/2019, μετά από πολύμηνο έλεγχο που διεξήγαγε στον Δήμο. Αυτή λοιπόν η συνταρακτική έκθεση (πόρισμα), συμπεριλαμβάνεται στην ογκωδέστατη δικογραφία που είναι στα χέρια του Εισαγγελέα, καθώς και του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Αυτοδιοίκησης Αττικής.

Κι όμως, αντί να αφεθεί η δικαιοσύνη να λειτουργήσει, έρχεται αυτή η ντροπιαστική και τερατουργηματική νομοθετική πράξη της Κυβέρνησης για να απαλλάξει τον Δήμαρχο Γλυφάδας, από τις αμέτρητες κακουργηματικές πράξεις του.

Αυτή η επαίσχυντη και εξευτελιστική για τους θεσμούς ρύθμιση, έρχεται λίγες ημέρες μετά, από την γενναία πράξη του λεβέντη Βουλευτή Διονύση Χατζηδάκη, που ως πρώην Δήμαρχος του Παλαιού Φαλήρου, ζήτησε να αρθεί η ασυλία του, για να δικαστεί από τον φυσικό του δικαστή.

Αλήθεια όλη αυτή η ντροπιαστική μεθόδευση σωτηρίας του κουμπάρου του πρώην πρωθυπουργού κ. Καραμανλή, είναι σε γνώση του πρωθυπουργού γιατί προεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης, μας μίλησε για μια "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τους πολίτες.

Εκτός κι αν δεχθούμε ότι για μια ακόμη φορά ακούσαμε, «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα».



ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

Παναγιώτης Γ. Γιάχος

Α Ν Τ Ι Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

πρώην ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
(έτη:1987,1988,1989,1990,1997,1998,2003,2004,2005,2006)
οδός ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 46 ΓΛΥΦΑΔΑ Τ Κ 165 62
Τηλ: 210.9622.902 - 210.9625.678 κιν: 6974.141.390
e.mail: pgiahos@yahoo.gr - pgiahos@gmail.com


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παναγιώτης Γιάχος: Σκανδαλώδης "φωτογραφική" νομοθετική ρύθμιση του ΥΠΕΣ, για τον Δήμαρχο Γλυφάδας, με το άρθρο 185 του ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">