ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι Η.Π.Α χαρίζουν θωρακισμένα Μ1117 (4×4) στη χώρα μας

Εκατοντάδες οχήματα μπορούν να παραχωρηθούν εντελώς δωρεάν ως Πλεονάζον Αμυντικό Υλικό (EDA) στη χώρα μας από τις  Η.Π.Α.

Η σειριακή παραγωγή ξεκίνησε μεταξύ 1999-2000 και το Guardian ήταν ένα από τα πρώτα αμερικανικά οχήματα που σχεδιάσθηκαν  με πρόβλεψη να είναι ανθεκτικά σε νάρκες.

Συνολικά ο Στρατός των ΗΠΑ απέκτησε 1.836 οχήματα, τα οποία αποφασίσθηκε να αποσυρθούν και συνεπώς είναι δυνατή η άμεση παραχώρησή τους, πριν αποθηκευτούν,  σε πλήρως λειτουργική κατάσταση. 

Το ΓΕΣ αξιολόγησε την πρόταση και έκρινε ότι με το M1117 Guardian μπορεί να αντικατασταθεί αριθμός τεθωρακισμένων που βρίσκεται στις φρουρές των νήσων στο Αιγαίο, ή να συμπληρωθούν σε αποστολές Επιτήρησης – Αναγνώρισης. Ως εκ τούτου, απάντησε θετικά στην εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Όπως διαβάσαμε αναζητούνται πρόθυμοι εφοπλιστές οι οποίοι θα αναλάβουν την μεταφορά του υλικού στη χώρα μας.

Σημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εμείς διαθέτουμε τα στοιχεία της απόλυτα αντίθετης πολιτικής την οποία εφαρμόζουν στην τοπική αυτοδιοίκηση
( Ο.Τ.Α ) και ειδικότερα ο Δήμος Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα, πάμπολλες φορές έπεσαν οι υπογραφές απόσυρσης και καταστροφής λειτουργικών συστημάτων τα οποία είχαν αγοραστεί με δεκάδες η εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, αντί να δωρίζονται σε άλλες υπηρεσίες, η ακόμα σε ιδρύματα , συλλόγους, φορείς , κ.α.

Βέβαια , αυτές οι πολιτικές έχουν χαραχθεί στη δική μας χώρα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι Η.Π.Α χαρίζουν θωρακισμένα Μ1117 (4×4) στη χώρα μας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">