ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έφοδος σε κλαμπ στο Γκάζι - 300 άτομα γονατιστά, με τα χέρια στο κεφάλι

Δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε το βράδυ του Σαββάτου για τους θαμώνες γνωστού νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στο Γκάζι, το πλαίσιο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. κατά της εγκληματικότητας.

Στον εν λόγω περιστατικό αναφορά με ανάρτησή του στο Facebook o dj Γιώργος Απέργης, υπογραμμίζει: «Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης στον χώρο της ηλεκτρονικής dance σκηνής και απόλυτα καθαρός από ναρκωτικές ουσίες όλα αυτά τα χρόνια, το οποίο είναι και ευρέως γνωστό, δέχεσαι επίθεση μέσα σε έναν νόμιμο χώρο διασκέδασης», προσθέτοντας: «Το βράδυ του Σαββάτου ήμουν καλεσμένος να παίξω μουσική σε κλαμπ στην Αθήνα στο Γκάζι. Από νωρίς εκεί με χαρά μου διαπίστωσα ότι οι θαμώνες ήταν αρκετά νέοι υγιείς clubbers γύρω στα 20 χρόνια και κάποιοι μεγαλύτεροι, οι οποίοι ξεχώριζαν, καθώς αποδείχτηκε στο τέλος ότι ήταν οι περισσότεροι της Δίωξης. Έχοντας συνεργασία με τον χώρο και έως διοργανωτής στο πρόσφατο παρελθόν, γνωρίζω το τεράστιο κόστος το οποίο δαπανάται σε security για την αποφυγή φασαριών και χρήσης ουσιών.


Μετά το dj set μου και ενώ έχεις πιει 2-3 ποτά και έχοντας θετικά συναισθήματα, καθώς είσαι κάτω από την επιρροή της δυνατής μουσικής και των φωτορυθμικών, γίνεται "ντου" από δέκα άτομα που μπήκαν με βρισιές μέσα στο μαγαζί, δημιουργώντας πανικό και φόβο στον κόσμο

Δίνοντας διαταγές όπως "γονατίστε τωρα" τα χέρια στα κεφάλια όλοι! Μην έχοντας συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είναι, αυτοί νομίζεις ότι γίνεται τρομοκρατική επίθεση τύπου Μπατακλάν ή είναι ληστεία τύπου τράπεζας.

Νιώθοντας φυσικά τον φόβο ότι εάν κουνηθείς σε σκοτώσαν. Περνώντας τα λεπτά συνειδητοποιείς ότι είναι της Δίωξης. Για μια ώρα η εικόνα είναι μια: 300 άτομα γονατιστά με τα χέρια στο κεφάλι σαν έτοιμα για εκτέλεση μέσα σε χώρο διασκέδασης. Ντροπή και αποτροπιασμός. Μετά μια ώρα και μην έχοντας τη δυνατότητα να μιλήσεις ούτε στον διπλανό σου, ούτε στο τηλέφωνο, ούτε να κουνηθείς, ελέγχεσαι και βγαίνεις από το μαγαζί

Η εικόνα έξω η ίδια: 10 άτομα στημένα με την πλάτη στον τοίχο και τα χέρια ανοιχτά, έτοιμα σαν για εκτέλεση από τoυς ναζί, στους γύρω δρόμους 10 αυτοκίνητα, 3 πούλμαν και γύρω στους 60 αστυνομικούς να την έχουν πέσει λες και βρήκαν την γιάφκα με τους τρομοκράτες.

Μια καθαρά επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης της προσωπικής αξιοπρέπειας με στόχο τον εναλλακτικό χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Δευτέρα σήμερα και νέα από τους περισσότερους φίλους μου δεν έχω και πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως σχεδόν κανένας από τους θαμώνες δεν έχει αναρτήσει τίποτα. Ο φασισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν!».

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε έγιναν και πέντε συλλήψεις για μικροποσότητα ναρκωτικών - διεγερτικών τα οποία κάποιοι θαμώνες πέταξαν στο πάτωμα. Το θέμα είναι ότι από τα 300 άτομα τα πέντε είχαν κάποια σχέση με ουσίες, και αυτό ως φαινόμενο ισχύει οπουδήποτε σε καθημερινή βάση.

Σημείωση του Γ.WEB: Στον dj Γιώργο Απέργη αναφέρουμε: Δεν έχουν τοποθετηθεί οι περισσότεροι/ες από τους θαμώνες διότι ανήκουν σε οικογένειες οι οποίες ψήφισαν - παράλληλα και των ιδίων - την ''κανονικότητα'' της Νέας Δημοκρατίας.

Σημειώνουμε ότι έπειτα από το νέο πλαίσιο τήρησης της ''κοινής ησυχίας'' , έπειτα από τις δέκα (10) το απόγευμα , χρειάζεται πλέον ειδική ΆΔΕΙΑ μουσικής στα μαγαζιά.

Το δόγμα νόμος και τάξη από την κυβέρνηση, δρομολογεί σύμφωνα της ''κανονικότητας'' , ότι αυτού του τύπου επεμβάσεις θα αποτελούν καθημερινότητα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έφοδος σε κλαμπ στο Γκάζι - 300 άτομα γονατιστά, με τα χέρια στο κεφάλι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb