ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Μαρέβα Μητσοτάκη ντύνει την Όλγα Τρέμη !

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση της «συνεργασίας» της Μαρέβας Μητσοτάκη με την Όλγα Τρέμη την οποία σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλης.

Dim. Papadimoulis

Η σύζυγος του @kmitsotakis, προβάλλει την εταιρεία της μέσω εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης. Είναι αντιδεοντολογικό κ 100% προκλητικό! Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο από την σύζυγο του @atsipras θα ήταν 1η είδηση στα φιλοΝΔ ΜΜΕ! Χθες όμως ήταν απλά Δευτέρα!

Συγκεκριμένα είδαμε στους τίτλους της πρώτης εκπομπής «10» της Όλγας Τρέμη στην δημόσια (κρατική) ΕΡΤ, ότι μεταξύ άλλων θα την ντύνει η σύζυγος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, αφού η γνωστή εταιρεία της οποίας είναι ιδιοκτήτρια η τελευταία,  ZEUS+ΔΙΟΝΕ, εμφανίστηκε στους τίτλους τέλους της εκπομπής.

Το γεγονός, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες του διαδικτύου, όμως για εμάς το ζήτημα δεν είναι η σύζυγος του πρωθυπουργού, και η εταιρία της, είναι οι μαζικές ''νέες εκπομπές'' επί ''νέας κυβέρνησης'' νέας δημοκρατίας πλειάδας δημοσιογράφων.

Γιάννης Κουρδομένος: Για εμάς , έπειτα από 42 χρόνια, δεν έχει εκπομπή στην ΕΡΤ , έστω σε ένα ραδιόφωνο ; Ζήσαμε την ''αλλαγή'', επίσης ζήσαμε το ''πρώτη φορά αριστερά'' , και την ''ελπίδα που έρχεται'' , ζούμε και την ''κανονικότητα''. 

Μάλλον χρειάζεται να ''μετατοπιστώ'' και να γίνω στιχουργός ώστε να γράψω το '' οι κυβερνήσεις αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν '' . . .

Συγκεκριμένα όπως ανέφερα στο ραδιοφωνάκι γειτονιάς 93.4 , την προηγούμενη βδομάδα στα Βόρεια Προάστια τυχαία έπεσα πάνω σε έτερο δημοσιογράφο ο οποίος ανακοίνωνε ότι τον κάλεσαν για νέα εκπομπή στην ΕΡΤ

Όπως τα διαβάσαμε στο tvxs.gr , εκτός της τοποθέτησής μου, καθώς και όσων ανέφερε ο Δ. Παπαδημούλης.


Bill Tzim
Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει...
Ποιος ντύνει την Όλγα Τρέμη στην καθημερινή της εκπομπή στην ΕΡΤ; Μα φυσικά η Μαρέβα...
Είναι και στους τίτλους της εκπομπής.
Τζάμπα διαφήμιση της εταιρείας της συζύγου του πρωθυπουργού και μάλιστα πανελλαδικά από το κρατικό κανάλι βεβαίως βεβαίως.
Οι άριστοι κρατικοδίαιτοι...

Yoko τσόκο
@kutsavaki

Έστω ενα ευρώ να πήγαινε επί Τσίπρα στην τσέπη της γυναίκας του θα βγάζανε τα τανκς.

Τώρα η εταιρία της Μαρεβας «ντύνει» την Τρέμη στη δημόσια τηλεόραση και δεν τρέχει κάστανο.

Δεξιά τρωκτικά

Yiannis Zafiris
@yzafiris

Δεν χωράει καμία συζήτηση: Η "εμπλοκή" της συζύγου του πρωθυπουργού στην εκπομπή της Τρέμη στην κρατική ΕΡΤ ήταν και άστοχη και λανθασμένη. #Τρεμη

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Μαρέβα Μητσοτάκη ντύνει την Όλγα Τρέμη ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">