ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αρκάς κατά Μητσοτάκη

Δεύτερο σκίτσο του κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες ο Αρκάς, σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο τις υποσχέσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Στο νέο σκίτσο παρουσιάζει τον γνωστό προφήτη να λέει τα εξής: «Κοιτάζω το μέλλον και βλέπω ανάπτυξη, βλέπω επενδύσεις, βλέπω δουλειές, βλέπω ευημερία και σκέπτομαι: τα μανιτάρια που έφαγα χθες πρέπει να είχαν πρόβλημα».

Στο πρώτο του το σκίτσο για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που δημοσιεύθηκε μόλις στις αρχές Νοεμβρίου, ο γνωστός δημοσιογράφος του Αρκά παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων. Ο παρουσιαστής μεταδίδει την είδηση πως «"Εμείς βάζουμε τους ανθρώπους πάνω απ’ τους αριθμούς" δήλωσε ο υπουργός» και πίσω του εμφανίζεται μια φιγούρα σκυθρωπού και προβληματισμένου ανθρώπου να κάθεται πάνω στον αριθμό «1».

Σημείωση του Γ.Κ: Ο Αρκάς ήδη ''χτύπησε'' δυο φορές κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη . Εμείς στον κατάλληλο χρόνο θα ''χτυπήσουμε'' με μια ''Μαντινάδα'', διότι ο προφήτης του Αρκά τουλάχιστον έφαγε τα μανιτάρια ... ενώ εμείς ακόμα και σήμερα ''τρώμε'' τις αναπτυξιακές φρούδες του Τσίπρα και του Μητσοτάκη.

# Και μετά σου λένε από τα στρατηγεία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ότι ''σήμερα όσοι δεν γίνονται πλούσιοι φέρουν αυτούσια την ευθύνη οι ίδιοι'' διότι βρισκόμαστε στη γη της επαγγελίας με τους δείκτες σε αναπτυξιακή τροχιά ! Που ακριβώς μπορούμε να επενδύσουμε τους ''δείκτες'' ώστε να προκύψει κοινωνική εξισορρόπηση και ευημερία ;

# Ο ΣΥΡΙΖΑ επί πέντε χρόνια Τσίπρα αντί να διαμορφώσει το πλαίσιο σύγχρονων πολιτικών για την ραδιοτηλεόραση , ανάλογων των προηγμένων χωρών , έκανε νταλαβέρι με δικό του κομματικό ραδιόφωνο . . .

# Υιοθέτησαν τις προτάσεις μας για ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ , μια πρόταση δική μας από την δεκαετία του 90 , και εμάς μας έχουν αφήσει απ' έξω !

* Ο Αρκάς φημίζεται για το black χιούμορ, όμως εμείς το χρησιμοποιούμε αρκετές δεκαετίες και πολλές φορές χωρίς να γίνεται αντιληπτό.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αρκάς κατά Μητσοτάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">