ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η διακήρυξη της «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ»



Στις 3, 4, και 5 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιείται το 37ο Τακτικό Συνέδριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Η ''ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ'' κατεβαίνει για άλλη μία φορά αυτόνομη, με νέο όνομα, απορρίπτοντας σχεδιασμούς μικροπαραταξιακών και μικροκομματικών συσχετισμών που φαλκιδεύουν και δεσμεύουν το συνδικαλιστικό κίνημα.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ»

Το 37ο Τακτικό Συνέδριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. πραγματοποιείται σε μια περίοδο που κλιμακώνεται η επίθεση της νεοεκλεγμένης κυβέρνησης της Ν.Δ. απέναντι στον κόσμο της εργασίας.

Η κυβέρνηση... όπως δείχνει με τα πρώτα της νομοθετήματα και με πρόσχημα την «ανάπτυξη», ξεπουλά άρον-άρον στο ιδιωτικό κεφάλαιο ότι απέμεινε από τις Δημόσιες και Κοινωνικές υπηρεσίες, που με αίμα υπερασπίστηκαν οι εργαζόμενοι τα τελευταία δέκα (10) μνημονιακά χρόνια.

Οι πρόσφατες νομοθετικές παρεμβάσεις μέσω του «Αναπτυξιακού Νόμου» με το άρθρο 178 παρέδωσαν, χωρίς αιτιολογημένη έκθεση της υπηρεσίας και με ισχνές πλειοψηφίες εάν όχι μειοψηφίες, την Καθαριότητα, το Πράσινο και τον Ηλεκτροφωτισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ιδιώτες και εργολαβικά συμφέροντα.

Σε συνδυασμό με τη διακοπή της χρηματοδότησης προγραμμάτων Ε.Σ.Π.Α. στις Κοινωνικές Υπηρεσίες (Κοινωνικά Μαγειρεία, Κοινωνικά Φαρμακεία κ.λπ.) βάζει ταφόπλακα στην εξυπηρέτηση 80.000 ευπαθών ωφελούμενων πολιτών.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ., μαζί με το πολιτικό σύστημα που έχει αποδεχτεί, στη συντριπτική του πλειοψηφία το ρόλο της υποτελούς διαχείρισης και του γενικού ξεπουλήματος, πήρε τη σκυτάλη από την προηγούμενη συγκυβέρνηση των ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. και «πατώντας» πολιτικά σε κάθε προηγούμενη μνημονιακή διάταξη, υλοποιεί την πιο άγρια νεοφιλελεύθερη πολιτική που εφαρμόζεται σήμερα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ-ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ την μόνη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ, ΜΗ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η διακήρυξη της «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">