ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΔΟΕΑΠ: Ισχυρό μήνυμα στους εργοδότες ΜΜΕ

Γενική Συνέλευση ΕΔΟΕΑΠ: Ισχυρό μήνυμα στους εργοδότες να πάψουν να υπονομεύουν τον Οργανισμό

Ισχυρό μήνυμα προς τους εργοδότες των Μέσων Ενημέρωσης που έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας την κατάργηση της εισφοράς 2% υπέρ ΕΔΟΕΑΠ, απέστειλε η  γενική συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του Οργανισμού.

Οι συμμετέχοντες κατήγγειλαν την εργοδοτική πλευρά που ενώ έχει αποκομίσει πολλαπλάσια οικονομικά οφέλη από την καταβολή του 2%, επιμένει με τη στάση της να υπονομεύει τον ΕΔΟΕΑΠ και άρα όλο τον κλάδο των ΜΜΕ.

Σημειώνεται πως η γενική συνέλευση έγινε για δεύτερη φορά βάσει του νέου καταστατικού και της διευρυμένης σύνθεσης του Οργανισμού, δίδοντας τη δυνατότητα συμμετοχής στους εργαζομένους όλων των ΜΜΕ πανελλαδικά.

Με συντριπτική πλειοψηφία ενεκρίθησαν ο ισολογισμός και τα αποτελέσματα χρήσης 2018, ο προϋπολογισμός 2019 και 2020 και ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του ΔΣ

Τέλος, οι ασφαλισμένοι ενημερώθηκαν για την έκθεση των ορκωτών ελεγκτών και την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη χρήση 2018.

Σημείωση του Γ.WEB: Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να σας παρέχουμε 20% επί των καθαρών μας εσόδων . . . αν βέβαια η κυβέρνηση εφαρμόσει όσα ισχύουν στις προηγμένες χώρες αναφορικά με τα LOWER POWER - κοινωνικά ραδιόφωνα.

Προς το παρόν μπορούμε να σας παρέχουμε συμβολικά μια δεκάρα διότι δεν έχουμε κανένα έσοδο . . .
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΔΟΕΑΠ: Ισχυρό μήνυμα στους εργοδότες ΜΜΕ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">