ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο όρος μασκαράς υπολείπεται ουσιαστικά

Δεν ντρέπεστε λίγο όσοι πολιτεύεστε σε τοπικό επίπεδο ;

Θα τραβήξει πολύ ακόμα χρονικά να υπηρετείτε , είτε οι ''γαλάζιοι'' , είτε οι ''πράσινοι'' καθώς και οι Συριζαίοι, την καθολική διαπλοκή που έχετε συστήσει στο τόπο μας ;

Αν δεν ντρέπεστε για όσα έχουν διαμορφωθεί επί ημερών σας , καθώς και για τη δεδομένη διαπλοκή που έχετε διαμορφώσει επί δεκαετίες , και ισχύει μέχρι και αυτή τη στιγμή , είστε το λιγότερο αχαρακτήριστοι.
Δέχεστε ότι ο Λιάγκας ανήκει στην ΕΣΗΕΑ , δεδομένου ότι παρουσιάζει μια κατάπτυστη εκπομπή η οποία εξευτελίζει κάθε έννοια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας , και στον αντίποδα από το 2014 μέχρι και σήμερα δεν έχουν τύχει εφαρμογής όσα ψήφισαν περισσότεροι από 4.500 Γλυφαδιώτες ;
Τα ''σεντούκια'' Συριζαίων, Νεοδημοκρατών, καθώς και των τέως διοικούντων Πασόκων έχουν γεμίσει , παράλληλα δε , σύμφωνα με όσα διακινούνται καθημερινά στα sosial media , καθώς και ορισμένες τοπικές σελίδες , δεν έχει μείνει σχεδόν ούτε ένας αιρετός , όλων των αποχρώσεων , που δεν έχει ''ξεπουληθεί'' , καθώς επίσης δεν έχει γεμίσει τις τσέπες με τα χρήματα των δημοτών Γλυφάδας.

Δημοτική αρχή , και κοκκινοπράσινοι , μαύροι , και σκουροπράσινοι , συνάδελφοι στην κατάλυση της τοπικής δημοκρατίας, έχετε τοποθετηθεί για τα μύρια όσα, όμως για το ψήφισμα 4.500 χιλιάδων επί πέντε ολόκληρα χρόνια βγάζετε τον σκασμό.

Να κάνουμε υπόγεια κονε , συναντήσεις , μυστικές συμφωνίες , και να δουλεύουμε συνολικά τους δημότες Γλυφάδας όπως ορισμένα κολαούζα τα οποία δεν ξεκολλούν από το δημαρχείο Γλυφάδας τα οποία τα συντηρείτε οικονομικά τα τελευταία χρόνια ;

Σε μια κοινωνία βαθιάς κοινωνικής σήψης δεν αναμένουμε τα εύσημα. Τα ψώνια με τα ψώνια τους ψωνίζονται , και οι μασκαράδες με τους μασκαράδες.

Αναφορικά με την ορκωμοσία. Αλήθεια σε τι ορκιστήκατε , και για ποιους λόγους ;

Ένας τόπος ο οποίος επιβραβεύει, τσιράκια, κολαούζα, κόλακες , αυλοκόλακες , αργούς , παρατρεχάμενους, κλακαδόρους, και πάσης φύσεως συνεργάσιμους.

Η διαπλοκή και η αναλγησία δεν έχουν όρια , είτε με πράσινες, είτε με γαλάζιες είτε με κόκκινες κυβερνήσεις - διοικήσεις , δεδομένου ότι η επιδότηση των 50.000 χιλιάδων ευρώ για τις ΚΟΙΝΣΕΠ , την οποία διαβάζουν χιλιάδες δημότες , προορίζεται για άλλους και άλλοι τσέπωναν τα χιλιάρικα. Πείτε μας πως συμβάλετε ως δημοτική αρχή και αιρετοί , είτε ως κόμματα τους συμπολίτες μας ;

Εμείς έχουμε τα στοιχεία ότι στα ΕΣΠΑ συμμετείχαν αποκλειστικά οι αιρετοί του δήμου Γλυφάδας απολαμβάνοντας αρκετές χιλιάδες ευρώ κοινοτικών κονδυλίων. 

Για τους κατοίκους - δημότες - πολίτες , που υποτίθεται εκπροσωπείται , έχει υπάρξει έστω μια ενέργειά σας ;

Αν δεν επιδρά ο Δήμος , οι αιρετοί , ώστε να τυγχάνουν εφαρμογής όσα τρέχουν θεσμοθετημένα , καθώς επίσης , οι κουμπάροι του Δημάρχου Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου με ''ειδικότητα τα Ευρωπαϊκά προγράμματα'' , οι οποίοι απολαμβάνουν συμβάσεις 150.000 χιλιάδες ευρώ , ποιοι θα το πράξουν ;

Υ.Γ: Οι διαπλεκόμενοι κατά τόπους , δεν έχετε θέσει αυταπόδεικτα την τοπική δημοκρατία στο καναβάτσο προς χάριν των ιδιοτελών συμφερόντων , των ημετέρων και των σκοπιμοτήτων σας , είστε οι βασικοί αρωγοί όσων κατηγορείτε σήμερα ο * Λιάγκας πληρώνοντας αδρά ''επαγγελματία συκοφάντη υβριστή'' . Αυτός όμως ούτε εγκαλείτε ούτε κατηγορείτε , κουκουλώνεται από ψευτοδεξιούς, ψευτοαριστερούς , ώστε να εξυπηρετεί την διαπλοκή σας και τα οφέλη σας. 

* Ελπίζουμε να μην παρεξηγηθεί η χρησιμοποίηση του Λιάγκα στο κείμενο, όμως γίνεται δεδομένης ταυτόσημης λειτουργίας χρηματισμένου των αιρετών του Δήμου Γλυφάδας , και ασφαλώς μιας λειτουργίας χιλιάδες φορές πιο συκοφαντικής - υβριστικής - και γελοίας της ενέργειας Λιάγκα , η οποία γινόταν κατόπιν εντολών και χρηματισμού.

* Όσο μας συνέδραμαν οι ''ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ'' , ώστε να υλοποιήσουμε μια ΚΟΙΝΣΕΠ , άλλο τόσο θα μας συνδράμουν οι ''γαλάζιοι''. Συγκεκριμένα ένας εκ των  συριζαίων, πριν από οποιαδήποτε ενέργεια, για μια υπογραφή του αξίωνε 20% επί των χρημάτων , χωρίς να κάνει τίποτα άλλο !!! 

- Με αυτό το σκεπτικό , δεδομένου ότι για μια ΚΟΙΝΣΕΠ απαιτούνται επτά άτομα , χρειαζόμαστε παράλληλα όσων παρέχονται , 40 % περισσότερα απο τη τσέπη μας , ώστε να ικανοποιήσουμε τους συμμετέχοντες οι οποίοι δεν θα κάνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !!! ( Αυτή δεν είναι χώρα )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο όρος μασκαράς υπολείπεται ουσιαστικά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">